Stílusos, és nagykapacitású DataTraveler flashmeghajtó modellek

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 3. 18:53

A Kingston megújította DataTraveler flashmeghajtó kínálatát egy külsőleg kissé feltűnőbb, személyre szabható és egy kifejezetten nagy adathordozó képességű modellel.

Szinte mindenkinek volt már problémája a sok egyforma pendrive-al, hiába piros, meg kék, a szomszédnak biztos pont olyan van. Az új, testre szabható Data Traveller Style memóriákkal megoldódható ez a gond is. A Kingston Data Traveller Style Memory Penek 2-8GB-os méretig kaphatók. Házuk fekete, vagy fehér lehet. A lényeg az oldalról lepattintható átlátszó műanyag lap alatt van. Itt van ugyanis az a minta, amit tetszés szerint cserélhetünk. Ennél még tágabbak a lehetőségek, ugyanis a gyártó weboldalán található tervezőprogrammal mindenki legyárthatja és kinyomtathatja a saját maga által tervezett mintázatot.

Rendkívül népszerű elfoglaltság volt egy időben kiszámolni, hogy egy pendrive-ra hány MP3, fotó stb. fér el. Azután ezzel felhagytak a marketingesek, mert annyi 0-át már nem lehetett felfogni. De azért most majd megpróbáljuk érzékeltetni, mekkora is a Kingston 16GB-os penje. Ilyenkor szokott az jönni, hogy elfér rajta két és fél óra HD videó anyag. De őszintén szólva ez nem mond semmit. Pedig tényleg ráfér, aki ilyesmivel foglalkozik, az tudja értékelni. De 8 órányi családi videót is lehet hordozni rajta, ha pedig valaki munkára használja, a 16 GB-ból adódóan fel lehet tenni rá az összes szükséges installációs szoftvert, ha javítani kell valamit, sőt az összes Windows verziót.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50