Kingston memóriák csúcsteljesítményű hőelosztó bordákkal

forrás Prim Online, 2008. november 13. 11:05

A Kingston ezentúl bizonyos DDR3 és DDR2 HyperX memóriamodulokat új, T1 típusú hőelosztókkal szállít. A fejlesztés jelentősége abban rejlik, hogy a magasabb teljesítményű hőelosztó bordákkal és a HyperX Thermal Xchange (HTX) technológia kihasználásával optimálisan oszlik el a magasabb órajelű működtetéskor felszabaduló hő. A HTX, a Kingston mérnökeinek új, innovatív megoldása, amellyel a vállalat szakembereinek elsődleges célja a leggyorsabb memória kifejlesztése. Ennek pedig közvetlen hozadéka a rendszerteljesítmény fokozására törekvő szinte már megszállott felhasználók és játékosok által támasztott igények maradéktalan kielégítése.

„A HyperX T1 sorozatú hőelosztók rendkívüli szilárdságú extrudált alumíniumból készülnek. A speciális felületkiképzés, a hosszabb bordázat, valamint a HTX technológia együttesen gondoskodik a lehető legideálisabb hőmérsékleti viszonyokról, még akkor is, amikor a felhasználók a rendszer határait súrolják” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „A Kingston T1 sorozata nagyszerűen kiegészíti a HyperX modulok jelenlegi, alacsonyabb hűtőbordával felszerelt kínálatát” – folytatta Kaszál Norbert.

Kifejezetten az Intel új háromcsatornás Core i7 processzorához fejlesztett, 2 GHz, 1886 MHz, valamint 1800 MHz frekvencián működő HyperX DDR3 készletek után, a Kingston új HyperX T1 sorozatú moduljai elérhetőek DDR2 1066- és 800 MHz FSB-órajelű változatban is.

A Kingston HyperX memóriákra élettartam-garancia vonatkozik, és 24 órás technikai támogatás érvényes.

Kulcsszavak: Kingston memória

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50