Bekeményített a NOD32 robot

Terminátorral kampányol az ESET magyarországi disztribútora

forrás Prim Online, 2009. május 4. 17:03

Magyarország legnépszerűbb antivírus rendszerének új változata június elején jelenik meg magyar nyelven, és ugyanekkor kerül a mozikba a Terminátor – Megváltás is, a kultuszsorozat 4. része.  A robotos cégek együtt kampányolnak.

Magyarországon több százezer ember látja nap mint nap az ESET robotját, amikor bekapcsolja a számítógépét. A kiemelkedő népszerűségnek örvendő ESET NOD32 Antivirus és a hasonlóan közkedvelt ESET Smart Security biztonsági programcsomag az otthoni felhasználók körében piacvezető hazánkban. Kevesen tudják viszont, hogy a két szoftver bejelentkező képernyőin megjelenő androidot a Digic Pictures tervezte, ugyanaz a cég, mely a Terminátor 3. részének utómunkálatain is dolgozott.

Mivel a NOD32 és az ESET Smart Security 4. generációs változatai június elején jelennek meg magyar nyelven, ugyanakkor, amikor a Terminátor – Megváltás a mozikba kerül, az ESET szoftvereit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. és a Terminátort forgalmazó InterCom közös marketingakcióba kezdett. Ennek keretében a Sicontact egy 100 példányban megjelenő, Terminátoros külsőbe öltöztetett különleges kiadást dob piacra az ESET Smart Security új változatából. A limitált kiadás megvásárlói nem csak az új szoftver díszdobozos változatához jutnak hozzá, de két jegyet is kapnak a Terminátor – Megváltás premier előtti bemutató vetítésére, a Duna Plaza mozijába.

Az akció az ESET magyarországi honlapján, a www.eset.hu/terminator címen tekinthető meg.

Kulcsszavak: Eset NOD32 security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50