Közös HP-SAP szolgáltatásfejlesztés

forrás Prim Online, 2009. december 10. 09:19

A HP most bemutatott híváskezelő szolgáltatása a HP és az SAP támogatóközpontjainak képességeit összehangolva, a technológiai infrastruktúra egészére nézve nyújt komplett megoldást az SAP-alkalmazásokkal kapcsolatos feladatok elvégzéséhez.

Az SAP-val közösen kidolgozott szolgáltatásfejlesztés (HP Mission Critical Services Enhancement) átfogó támogatást kínál az SAP-megoldásokra épülő kritikus környezetekhez. A HP üzleti kritikus támogatása (HP Mission Critical Support) keretében a HP szakértői az SAP támogatócsapatával szorosan együttműködve olyan integrált támogatási folyamatot követnek, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek kritikus környezetük problémáinak reaktív és proaktív kezeléséhez.

Az új szolgáltatás keretében az ügyfelek egy kapcsolattartón keresztül intézhetik az SAP alkalmazáskörnyezet minden incidensét. A hibát a HP vagy az SAP call centerén keresztül is bejelenthetik – az incidens azonnal láthatóvá válik mindkét támogatóközpontban, ami gyorsítja az intézkedést. Csökken a hibák kockázata, gyorsabban diagnosztizálják és hárítják el a problémát, rövidül az üzemkiesés, illetve nő a teljesítmény.

Szintén új elem a HP SAP-környezetekhez nyújtott támogatásában a HP Application Performance Standard (SAPS) mérőszolgáltatás. A webalapú szolgáltatás méri és elemzi az SAP-megoldásokat virtualizált infrastruktúrában futtató konszolidált rendszerek erőforrásfogyasztását. A szolgáltatást igénybe vevő vállalatok a tényleges használat alapján számlázhatják ki az egyes SAP-megoldásokat a megfelelő szervezeti egységek felé, így hatékonyabbá tehetik erőforrásaik felhasználását.

A HP világszerte vezető pozícióval rendelkezik az SAP-megoldásokat futtató környezetek szegmensében: jelenleg mintegy 1,7 millió SAP-felhasználót támogat több mint 50 országban. A világon telepített SAP-megoldások közel 45 százaléka HP-megoldáson fut – ez mintegy 67 ezer telepített rendszert jelent kb. 25 ezer ügyfélnél.

Ár és piaci bevezetés
A HP új támogatási szolgáltatása már jelenleg is elérhető a HP Mission Critical Partnership, HP Critical Services és HP Proactive 24 Services támogatási szerződéssel rendelkező EMEA-régióbeli vállalatok részére. A szolgáltatások ára a konkrét követelményektől függően változik.
A webalapú SAPS mérőszolgáltatás bármely SAP környezethez megrendelhető a HP Proactive Select szolgáltatáscsomagon keresztül is. Bővebb információ a www.hp.hu/proactiveselect honlapon található.
 

Kulcsszavak: HPQ SAP IT-szolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50