A Barracuda tűzfala a legravaszabb kártevő eszén is túljár

Az Advanced Threat Detection előnyeit a CeBIT kiállításon mutatja be a vállalat

forrás: Prím Online, 2015. március 12. 12:32

A Barracuda az IT-biztonsági és tárhelymegoldások teljes kínálatát felvonultatja március 16-20. között a németországi Hannnoverben megrendezett CeBIT 2015 kiállításon. A termékbemutatók során a vállalat kiemelt figyelemben részesíti majd Barracuda NG Firewall és Barracuda Backup megoldásait.

„A CeBIT kiállításon azokat a megoldásokat mutatjuk be, amelyek optimalizálják a védelmet a felhőben és a felhő körül egyaránt: a Barracuda Backup szolgáltatást, mely az adatok biztonsági mentéséért felel, valamint a Barracuda NG Firewall szolgáltatást, mely a vállalatok belső hálózatának és a nyilvános felhő védelméért felelős. Hannoverben először ismertetjük az új Advanced Threat Detection (ATD, fejlett fenyegetésészlelés) funkciót, amely a piacon meghatározó modellt alkotva az NG Firewall F1000 verzióval a kritikus biztonsági követelményeknek megfelelően biztosítja az adatközpontok védelmét” – mondta Wieland Alge, a Barracuda Networks EMEA régióért felelős igazgatója. 

A Barracuda az üzleti szempontból kritikus informatikai biztonság és a Barracuda Backup privát, hibrid vagy nyilvános felhőinek átfogó megoldását mutatja be a CeBIT kiállításon, a Heise Magazine standjánál:

·    Barracuda NG Firewall 6.0 Advanced Threat Detection technológiával, a Microsoft Azure Certified Program részeként
·    Barracuda NG Firewall F1000 40 Gb/s tűzfalteljesítménnyel
·    Barracuda Backup 6.0 helyi vezérléssel és LiveBrowse szolgáltatással
·    Backup-as-a-Service (BaaS), a Barracuda Backup 190 és 390 modelljeinek éves előfizetéses szolgáltatásként.

 Előadássorozat a tűzfalakról és a felhőszolgáltatásokról

Wieland Alge, a Barracuda Networks EMEA régióért felelős igazgatója a következő beszélgetéseket vezeti a vállalati biztonsági fórumon, a 6-os csarnok K02-es standjánál. 

2015. március 17-én, kedden és 2015. március 18-án, szerdán 11:00 órakor:
·    „IT biztonság és felhőszolgáltatások: barát vagy ellenség; mit hoz a holnap? – A vállalati folyamatok áttelepítése a felhőbe új kihívások elé állítja az IT-biztonsági megoldásszállítókat.”

2015. március 17-én, kedden 14:00 órakor
·    „Tűzfalak a dolgok internetének korában és az Office365 – Hogyan alkalmazkodnak a tűzfalak feladatai a folyamatosan változó környezethez?”

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.

2024. február 26. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07