Új bluetooth-os ledprojektorok az LG-től

forrás: Prím Online, 2015. december 10. 11:17

Az LG Electronics (LG) újabb modellek bemutatásával bővíti Minibeam termékcsaládját a 2016-os CES-en.A Minibeam projektorok karcsúbb dizájnnal és Bluetooth-kapcsolattal érkeznek.

Az Minibeam projektorpaletta mindhárom új tagja (PH550, PW1000 és PW1500 modellek) Bluetooth- és wifi-kapcsolattal is rendelkezik, ami páratlan szabadságot és felhasználói élményt nyújt. A korábbi Minibeam projektorok egykezes hordozhatóságának továbbfejlesztéseként az új, 2016-os modellek még karcsúbbak lettek, így könnyebben és kényelmesebben szállíthatók.

 Az új, LG PH550 készülék a projektorok közül elsőként mindenféle kábel nélkül képes működni, köszönhetően a tripla vezeték nélküli kapcsolatnak. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók okostelefonjuk vagy tabletjük tartalmát wifin keresztül oszthatják meg a projektorral, ami Bluetooth segítségével kapcsolódik a hangszórókhoz, ráadásul a konnektorból kihúzva akár 2,5 órán üzemelhet saját, beépített akkumulátoráról. A piacon kapható projektorok közül egyetlen más versenytárs sem kínálja az összekapcsolhatóság és a szabadság ilyen magas szintjét. Az A4-es papírlap felénél is kisebb méretű modell 550 lumenes fényereje a legnagyobbnak számít az LG akkumulátoros projektorai között.

 

PH550


A CES 2016 innovációs díját elnyerő, sokoldalú PF1000U projektor egyedülálló tulajdonsága, hogy mindössze 38 cm-es távolságból képes 254 cm-es (100 colos) képet vetíteni a falra vagy vetítővászonra. A felhasználóknak így nem kell többé azzal törődniük, hogy nagy helyet szabadítsanak fel a projektor számára, vagy azon aggódniuk, nehogy belesétáljanak a vetítésbe. A piacvezető ultrarövid vetítési távolságú (ultra short throw - UST) konkurens modellhez képest negyedakkora méretű és ötödakkora tömegű PF1000U a világ első olyan UST projektora, amelynek tömege nem éri el a 2 kilogrammot. Kis mérete ellenére a full HD felbontású készülék lenyűgöző, 1000 lumenes fényerőt produkál, miközben a versenytársakhoz képest csak harmadannyi energiát fogyaszt, öko-üzemmódban pedig ultra alacsony, mindössze 21dB a zajkibocsátása. Ezek a tulajdonságai teszik a PF1000U projektort a világ legfejlettebb UST projektorává.

 

PW1000


Azon vásárlók számára, akiknek az éles kép a legfontosabb, az új PW1500 modell a jó választás. Ez az LG projektor ugyanis a Minibeam-sorozat tagjai közül a legnagyobb, 1500 lumenes fényerővel bír. Legyen szó prezentációról vagy mozi-minőségű filmvetítésről, ez a projektor minden célra tökéletes, ideális választás azok számára, akik sokféle tartalom iránt érdeklődnek. Az 1000 lumenes PW1000 projektor a Minibeam PW1500 összes nagyszerű funkcióját tudja, sokkal versenyképesebb áron.

 

PW1500


Az LG új Minibeam modelljeit - amelyek 2016 első negyedében érkeznek a legfontosabb európai piacokra és az Egyesült Államokba – a 2016-os CES-en, január 6-9. között, Las Vegasban mutatják be.
 

Kulcsszavak: projektor LG

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo új szintre emeli a teljesítményt, az erőt és a sebességet

A Lenovo bejelentette a ThinkStation PX, P7 és P5 termékeket, a vállalat eddigi legfejlettebb asztali munkaállomásainak új, technológiailag legfejlettebb készülékeit. Az új munkaállomásokat az alapoktól kezdve úgy tervezték újra, hogy a szélsőséges, nagy számítási igényű munkaterhelésnek is megfeleljenek az iparágakban, ezért az Intel legújabb, akár 120 magos processzortechnológiájával és a csúcskategóriás NVIDIA RTX professzionális GPU-k támogatásával is rendelkezik.

2023. március 10. 15:29

Így szabadulhatunk ki a multitasking csapdájából

Egyre többen kerülünk olyan helyzetbe, hogy egymástól teljesen független és eltérő jellegű feladatokat kell határidőre ellátnunk. Hétköznapi munkavégzésünk során egyre többféle tevékenységet végzünk párhuzamosan, miközben fő állásunk mellett vállalkozást csinálunk a hobbinkból, építjük a közösségimédia-csatornáinkat, második munkát és önálló projekteket vállalunk be, netán még online képzéseken is részt veszünk – mindennek a központját pedig otthonunkban rendezzük be. Az LG szakértői most összeszedték, milyen módszerekkel és eszközökkel lehetünk úrrá a kialakult káoszon.

2023. március 10. 09:55

Szorongáshoz és depresszióhoz is vezethet az ülőmunka

Sokan dolgozunk egész nap a számítógépek előtt, ülve, ráadásul már nemcsak a munkaidőt, de a szabadidőnket is a képernyők társaságában, a kanapénkon töltjük. A túl sok ülés ugyanakkor nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészségünkre is negatív hatással lehet. Számos egyszerű mód van azonban arra, hogy legalább részben ellensúlyozzuk ezeket – az LG most összegyűjtötte a leghasznosabb tippeket.

2023. február 24. 09:52

Az innovatív Evnia gaming márka új monitort jelent be kiemelkedő funkciókkal

Az új Evnia gaming monitorral a valóságnak játéknak tűnik. Az innováció megérkezett a videojátékok világába, és ezzel együtt a Philips Evnia márka is, amelynek célja, hogy játékos, innovatív és barátságos környezetet teremtsen a gaming iparágban. Míg a Philips Evnia 42M2N8900 modell a megjelenésével innovatív termékekkel rázza fel a játékipart, a Philips Evnia üzenete pozitív változást is kezdeményez a gamer közösségében.

2023. február 21. 09:55

Ívelt 34” QD OLED monitor a Philips monitors-tól

Az Evnia, a Philips legújabb márkája, amely jelenlétével és technikai specifikációival számos újdonságot hoz a gaming világba, bemutatja a legújabb gaming monitort, a 86,36 cm-es (34″) Philips Evnia 34M2C8600 modellt. 

2023. február 20. 21:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20