Elkezdődött a BeeSmarter jelentkezési időszaka

forrás: Prím Online, 2017. március 29. 09:55

A BeeSmarter applikáció fejlesztő és dizájner verseny idén ötödik alkalommal keresi a legígéretesebb fiatalokat. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a MOME és a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus- hallgatók Egyesületének közös pályázata idén is az SAP Labs Hungary Kft. főtámogatásával indul. Az érdeklődők március 15. és április 7-e között regisztrálhatnak online.

A BeeSmarter egy egyedi, 24 órás verseny, amely lehetőséget nyújt arra, hogy programozók és dizájnerek együttműködve nem mindennapi problémákra találjanak kreatív megoldásokat. A középiskolás és egyetemi résztvevők ezáltal olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyeket később vállalati környezetben is felhasználhatnak.

 

 

A verseny regisztrációs időszaka április 7-ig tart és az április 8-i online elődöntőt követően kerülnek be a legjobbak a végső döntőbe, melynek állandó helyszínéül a PPKE ITK épülete szolgál.  A több napos rendezvényen látványos és  érdekes applikációk prototípusát készítik el a jelentkezők, amik akár drónok vezérlésére vagy szenzoros rendszerek irányítására is alkalmasak lehetnek.

 

Ma már a nagyvállalatok is elismerik, hogy a mezőny első felében végezni  kiemelkedő  szakmai tudásra vall. Az  1  milliós  összdíjazású  vetélkedőt idén is számos  cég  segítségével  rendezik meg,  és immáron harmadik alkalommal főtámogatójuk az SAP Labs Hungary Kft. A támogatók a helyszínről is folyamatosan figyelemmel kísérik majd a versenyt, valamint az arany fokozatú támogató EPAM a feladatok kiírásában is közreműködik.

 

Regisztrálni a mellékelt linken lehet: http://beesmarter.org/team/register.html

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24