Új Microsoft eszközök és szolgáltatások a modern oktatás szolgálatában

forrás: Prím Online, 2017. május 3. 15:03

Megjelent az oktatás igényeihez igazított Windows 10 S. A világszerte mintegy 400 millió gépre telepített operációs rendszer új változata a Windows 10-től megszokott gyorsaságot és hatékony működést biztosítja a diákok és tanáraik által használt iskolai eszközön.

A Windows 10 S olyan alkalmazásokkal teszi lehetővé az együttműködést és a kommunikációt, a digitális írástudás elsajátítását és a gyerekek kreativitásának kibontakoztatását, mint például az Adobe Photoshop Elements, a Minecraft: Education Edition vagy az Office 365. A tantermi igényekre szabott operációs rendszer kiemelt biztonságot és egyszerű használatot biztosít minden felhasználónak, legyen szó kicsikről, nagyokról vagy éppen pedagógusokról.

 

 

További újdonságok:

  • A Microsoft Teams gondoskodik a tananyag egyszerű és gyors rendszerezéséről és megosztásáról, sőt, az applikációval vendégelőadók meghívása is csak egy kattintásba kerül.
  • A Minecraft: Education Edition Code Builder játékos módon szeretteti meg a kódolást a gyerekekkel, akik az informatika világához közelebb kerülve az élet bármely területén hasznos tudásra tehetnek szert.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48
cloudappsportal.com