Új Microsoft eszközök és szolgáltatások a modern oktatás szolgálatában

forrás: Prím Online, 2017. május 3. 15:03

Megjelent az oktatás igényeihez igazított Windows 10 S. A világszerte mintegy 400 millió gépre telepített operációs rendszer új változata a Windows 10-től megszokott gyorsaságot és hatékony működést biztosítja a diákok és tanáraik által használt iskolai eszközön.

A Windows 10 S olyan alkalmazásokkal teszi lehetővé az együttműködést és a kommunikációt, a digitális írástudás elsajátítását és a gyerekek kreativitásának kibontakoztatását, mint például az Adobe Photoshop Elements, a Minecraft: Education Edition vagy az Office 365. A tantermi igényekre szabott operációs rendszer kiemelt biztonságot és egyszerű használatot biztosít minden felhasználónak, legyen szó kicsikről, nagyokról vagy éppen pedagógusokról.

 

 

További újdonságok:

  • A Microsoft Teams gondoskodik a tananyag egyszerű és gyors rendszerezéséről és megosztásáról, sőt, az applikációval vendégelőadók meghívása is csak egy kattintásba kerül.
  • A Minecraft: Education Edition Code Builder játékos módon szeretteti meg a kódolást a gyerekekkel, akik az informatika világához közelebb kerülve az élet bármely területén hasznos tudásra tehetnek szert.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adattörlési megoldást tanúsítottak Németországban

A Szövetségi Információbiztonsági Hivatal több éven keresztül tartó vizsgálatsorozat alapján választotta ki, hogy milyen megoldást javasol a német kormányzati szervezetek számára az adatok megbízható törlésére.

2017. május 28. 11:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com