Bővített A3 és A4 portfolióval rukkol elő a HP

forrás: Prím Online, 2019. április 11. 12:35

A vállalat legnagyobb globális partnereseményén, a HP Reinvent Fórumon mutatta be legújabb irodai nyomtatási megoldásait, melyek gördülékenyen integrálhatók a modern munkahelyen. 

“A jövőben is olyan termékeket és megoldásokat kínálunk majd partnereink számára, amelyek innovatívak és iránymutatóak – függetlenül attól, mióta és milyen módon működnek együtt a HP-vel – mondta el Tuan Tran, az irodai nyomtatási megoldások üzletág vezetője. - Portfoliónk okosmegoldásokkal és -szolgáltatásokkal, magas fokú védelemmel és az iparágban elsőként nyomtató és többfunkciós nyomtató kínálattal hozza el felhasználóink számára mindazt, amire a munkafolyamatok során szükségük lehet most és a jövőben.”

 

 

Okosmegoldások és -szolgáltatások

A HP felhasználói élményt továbbfejlesztő megoldásokat és szolgáltatásokat hoz el megújuló portfóliójával.  

 • JetAdvantage Apps: Eszköztár, amellyel könnyedén hozhatunk létre és irányíthatunk felhőalapú dokumentumkezelési folyamatokat. A JetAdvantage Apps lehetővé teszi a HP viszonteladói számára, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsanak a multifunkciós nyomtatók felhasználói számára, akik így pénzt és időt takaríthatnak meg azzal, hogy a papíralapú adatokat is olyan egyszerűen kezelhetik, mint a digitális információkat. 2019 nyarára a HP 35 új alkalmazással és 200 fejlesztői partnerrel kínál minden eddiginél szélesebb körű lehetőségeket a munkafolyamatok integrálására.     
 • Smart Devices Services (SDS): A felhőalapú HP SDS technológia drámaian csökkenti a javítás költségeit, maximalizálja az üzemidőt, és kivételes szerviz szolgáltatást nyújt eszközök millióira világszerte. Az SDS megoldásokat alkalmazó partnerek mintegy 15 százalékos szervizköltség-csökkenést regisztráltak. Az SDS technológia távolról is megoldást kínál bizonyos problémákra, illetve segítségével 5-10 százalékkal nő az esély, hogy a szakemberek az első kiszállás alkalmával megoldást találjanak az adott hibára, ennek köszönhetően gyakran már 95 százalákos esélyű az első kiszállás során történő hibaelhárítás. Az SDS szolgáltatás emellett képes előre jelezni a kulcsjelentőségű meghibásodásokat, így az elhárítás már a probléma megjelenése előtt elvégezhető, így a felhasználó számára nincs üzemen kívüli idő. 

 

Vezető a biztonságos nyomtatásban 

A HP új tanulmánya kimutatta, hogy bár a megkérdezett felhasználók 83 százaléka biztonságosan használja PC-jét és 55 százaléka a mobiltelefonját is, mindössze 41 százalék él a hálózatvédelmi, hozzáférést korlátozó, adatvédelmi vagy végpontbiztonsági funkciókkal a nyomtatóján. Ezzel párhuzamosan egyre több ajánlatkérésben és ajánlattételi felhívásban növelik a nyomtatókkal kapcsolatos biztonsági követelményeket. Ezen a területen a HP piacvezetőként különleges biztonsági megoldásokat és egyedi szolgáltatásokat kínál partnerei számára. A HP az egyetlen nyomtatóipari vállalat, amely megfelel az NIST kiberbiztonsági követelményeinek, saját hibavadász Bug Bounty programot indított, emellett pedig beépített beérkező- és kimenő üzenet-figyelő rendszerrel rendelkezik a malware programok ellen, önhelyreállító kapacitással.

 • A HP az egyetlen nyomtatógyártó, amelynek firmware és szoftver csomagja SD-PAC hitelesítést kapott, köszönhetően a kiterjedt és biztonságos fejlesztési ciklus gyakorlatoknak, melyek a tervezési, a fejlesztési és a tesztelési folyamatokat is jellemzik. A hitelesítés kiterjed a HP FutureSmart firmware-re, a HP JetAdvantage Security Managerre, a HP Access Controlra, a HP JetAdvantage SecurePrint megoldásra és a HP JetAdvantage Insights funkciókra. 
 • A HP továbbra is elkötelezett a partnerközpontú biztonsági képzések, minősítések és értékesítési eszközök iránt, így a vállalat most kibővíti értékesítési eszköztárát a vásárlói végpontokhoz való hozzáférés, az ajánlatadás és a bevétel-generáló biztonsági megoldásépítés könnyítése érdekében. A HP eddig több mint 700 partnere számára tartott biztonsági képzést. Hitelesítse most végpontja biztonságát és kérjen hozzáférést a biztonsági ellenőrző eszközökhöz!  

 

 

Még erősebb multifunkciós nyomtató-portfólió

A HP bemutatja az iparág legerősebb multifunkciós nyomtató portfólióját, mellyel minimálisra csökkenthető az üzemeltetésre és a produktivitás növelésére fordított idő.

 

A megújult A4 portfólió tovább bővíti a HP kínálatát

 • A továbbfejlesztett 400-as széria a kategória legjobb biztonsági tulajdonságaival, új SOL firmware megoldással és az eddigi legkisebb ökológiai lábnyommal érkezik, 18-22 százalékkal energiatakarékosabb új tonerrel.
 • Az 500-as széria 30 százalékkal jobban teljesít az energiahatékonyság terén. 
 • A 600-as széria az iparágban elsőként megjelenő olyan újításokat tartalmaz, amelyekkel a HP partnerei növelhetik szolgáltatásaik profittermelését:
       – Cartridge Access Control – a festékpatronok Lezárása, amely biztosítja, hogy minden tinta felhasználásra kerüljön, mielőtt a patront kicserélik.
       – A Predictive Sensors és a Cartridge Access Control együttes használatával a javítási költségek 12 százaléka megtakarítható a partnerek számára
       – Rögzített tálcakialakítás, amely 25 százalékkal segít csökkenteni a partnerek első számú problémáját, a papír elakadását.
 • Az új HP EcoSmart LaserJet a HP környezettudatos nyomtatóportfóliójának legújabb tagja. Elődjénél több, mint 29 százalékkal jobb energiahatékonyságú eszköz, és így a világ leghatékonyabb és legalacsonyabb energiafogyasztású LaserJet nyomtatója. A HP EcoSmart fekete tonere – alacsonyabb olvadási hőmérséklet és a kisebb energiafogyasztással – a 400-as és 500-as monokróm LaserJet szériához érkezik. 

 

Frissített és kibővített LaserJet A3 portfólió

 • A LaserJet 700-as és 800-as szériák KKV ügyfelek számára tervezett új modellekkel bővültek, melyek az iparág legbiztonságosabb nyomtatási lehetőségeit nyújtják, hogy megvédjék az ügyfelek eszközeit, adatait és dokumentumait.
 • Az új LaserJet A3 nyomtatók – a vállalati és a szerződéses megoldásokat (M751 és E75245) is beleértve – az első A3 LaserJet egyfunkciós nyomtatók az energiatakarékos JetIntelligence tonertechnológiával.
 • Továbbfejlesztett firmware-funkciók egészítik ki az egyre növekvő hardverportfóliót, és nyitnak a másolópiac felé, egyedi felhasználói kvótákkal, fejlett másolási funkciókkal, és a konfiguráció klónozásra is minden eddiginél nagyobb hangsúly kerül, hogy a flottatelepítési folyamatok a lehető legegyszerűbbek legyenek.

 

Elérhetőség

Az új HP A4 EcoSmart LaserJet 500-as és 600-as sorozatok, valamint a bővülő A3 LaserJet 700-as és 800-as nyomtatócsaládok 2019. május 1-től érhetők el a HP-nál és a HP viszonteladóinál. 

A HP Reinvigorated A4 400-as széria 2019. június 1-től érhető el az EMEA régióban. 

 

Fenntartható nyomtatási megoldások a HP-től

A HP felvázolta elképzelését a fenntartható nyomtatás jövőjéről. A gyártó elkötelezett, hogy minden HP eszközzel kinyomtatott oldallal - beleértve a kereskedelmi célra használt készülékeket is - az erdő-barát jövőt, a széndioxid-semlegességet és károshatás csökkentő eszközöket támogassa. A 2016-os év mérföldkőnek számít a HP életében: saját gyártású papírjaihoz semmilyen mértékben nem kapcsolódik erdőirtási tevékenység, és a cél a tervezettnél csaknem két évvel hamarabb valósult meg. Ezen felül a vállalat 2020-ra kitűzött célja is megvalósulóban van arra vonatkozóan, hogy a papíralapú csomagolás is erdőirtás nélkül valósulhasson meg. 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30