SUSE SolidDriver program a legújabb hardvereszközök gyors telepítéséért

forrás: Prím Online, 2014. március 14. 10:37

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újraindult a SUSE népszerű, Linux illesztőkhöz kapcsolódó partnerprogramja SUSE SolidDriver néven. A programnak köszönhetően az ügyfelek gyorsabban, kevesebb kockázat mellett vehetik használatba a legújabb hardvereszközöket Linux környezetben.

Néhány évvel ezelőtt a gyártók által szállított Linux kernelillesztők korántsem működtek olyan zökkenőmentesen és megbízhatóan, mint ahogy azt a vállalati ügyfelek elvárták. A SUSE ezért azon dolgozott, hogy kialakítsa a kernelillesztőkre vonatkozó kompatibilitási és támogatási specifikációkat, így egy olyan eljárást és átfogó eszközkészletet hozott létre, amely megbízható termékeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a SUSE Linux Enterprise rendszeren.

 

A SUSE SolidDriver program megszünteti a szükséges kernelillesztők telepítésével együtt járó nehézségeket és kockázatokat, ezáltal gyorsabbá teszi a SUSE Linux Enterprise rendszerrel használt új technológiák bevezetését, és egyszerű módszert kínál az ügyfeleknek a teljes mértékben kompatibilis és támogatott szoftverkódok kiválasztására.

 

 

Napjaink felgyorsult műszaki világában a szervezetek folyamatosan újabb és újabb hardvereket állítanak üzembe infrastruktúrájukban. Az új hardvereszközök használatához gyakran új, a gyártók által szállított kernelillesztők telepítésére van szükség, ami rengeteg ügyfélnél okoz aggodalmat. A SUSE Linux Enterprise rendszert használó ügyfelek azonban nyugodtan telepíthetik a külső gyártók Linux kernelillesztőit a SUSE SolidDriver programon keresztül, mivel annak szabványai garantálják a kernelillesztők ellenőrzött kompatibilitását és támogatottságát. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A világ egyik legjelentősebb befektetési eseményén vett részt a magyar startup delegáció

A Startup Campus a HEPA törökországi irodája és az Isztambuli Magyar Főkonzulátus együttműködésében háromnapos törökországi üzleti túrát szervezett állami, egyetemi és vállalati partnerek, valamint három magyar startup számára. A startupok a világ egyik legjelentősebb befektetői konferenciáján, a World Business Angel Forum-on (WBAF) pitchelhettek, a Startup Campus pedig egyetértési megállapodást írt alá a török Hackquartersszel. 

2020. február 25. 16:32

Tovább bővíti portfólióját az amerikai techpiacon a magyar Stylers Group

A dinamikusan fejlődő IT-szektorban is látványos eredményt könyvelhetett el tavaly a vállalati informatikai rendszereket fejlesztő és üzemeltető Stylers Group, több mint 600 millió forintos összárbevételt realizálva. A valóra vált amerikai sikersztori 2004-ben kezdődött egy kollégiumi szobában, a tíz éves jubileum pedig teljes arculat- és profilváltást hozott. A cégcsoport San Diego-i irodáját is a magyar szürkeállomány tartja az élmezőnyben, ennek köszönhetően a Stlyers Group az elmúlt öt évben megduplázta árbevételét az amerikai piacon, de nincs megállás: idén újabb területeket hódít meg a cég.

2020. február 25. 09:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás