A Canon bemutatta multifunkciós, tintasugaras nyomtatóját, a PIXMA MG3650-et

forrás: Prím Online, 2015. július 23. 11:21

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et. Akészülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehet nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani.

Otthoni felhasználásra szánt nyomtatót mutatott be a Canon. A PIXMA MG3650 tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy a készülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehessen nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani, illetve alkalmas legyen tökéletes másolatok készítésére is. 

 

Az új Canon PRINT alkalmazás használatával a PIXMA MG3650 lehetővé teszi közvetlenül az Instagramról és az Access to Slideshare-ről történő nyomtatást , illetve a szkennelt dokumentumok és fotók feltöltését a Microsoft OneNote-ba. Ezzel a modellel a közösségi alkalmazásokból és felhőalapú szolgáltatásból közvetlenül is lehet nyomtatni.
 


A felhasználók a szkennelt dokumentumokat e-mailbe csatolva közvetlenül a nyomtatóról is elküldhetik
. Ráadásul a WLAN PictBridge funkciónak köszönhetően a PIXMA MG3650-et használók vezeték nélküli módban, közvetlenül a készülékkel kompatibilis fényképezőgépekről is kinyomtathatják fotóikat. A nyomtató a Google Cloud Printtel és az Apple AirPrinttel is kompatibilis, továbbá a beépített hozzáférési pont mód révén a felhasználók vezeték nélküli üzemmódban, internet kapcsolat nélkül is nyomtathatnak.

 

A megújult Canon CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltásnak köszönhetően rengeteg szórakoztató és professzionális tartalomhoz lehet hozzáférni  most már okostelefonra és táblagépre optimalizált formában is. Az oldalon taláhatóak ingyen kinyomtatható sablonok, albumok, naptárak, illetve olyan kivágható formák, melyekből játékok, épületek állíthatóak össze.

 

A Canon My Image Garden szoftvere lehetővé teszi a képek összeválogatását és a fotók különféle sablonra illesztett kinyomtatását az automatikus elrendezéshez és az arcfelismeréshez hasonló képillesztő technológiák segítségével.

 

A Canon Easy-PhotoPrint+ funkcióval  képeslapok és naptárak is készíthetőek. A beépített arcfelismerésnek köszönhetően a program a képek feltöltésekor automatikus elhelyezési javaslatot tesz. Az elkészült munkákat a népszerű felhőszolgáltatásokba is el tudjuk menteni, mint például Evernote, Flickr, Facebook, Dropbox, Google Drive és OneDrive. Ráadásul a munkákhoz szerkeszthetőségi jogokat adhatunk másoknak, így több felhasználó tudja tökéletesíteni vagy kinyomtatni a végeredményt.


A Canon ChromaLife100 technológiának köszönhetően a PIXMA MG3650-nel lenyűgöző minőségű fotók nyomtathatóak, melyek sokáig megőzik színüket.
A költségtudatos háztartások számára jó hír, hogy a készülék kompatibilis a Canon XL tintapatronjaival, amelyek révén akár 50%-kal is csökkenthető egy oldal kinyomtatásának a költsége.

 

A PIXMA MG3650 fekete, piros és fehér színben szeptemberen kerül a boltokba 21 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

A PIXMA MG3650 legfontosabb jellemzői:

 

  • Kis méretű multifunkciós készülék: nyomtat, másol és szkennel
  • A Canon PRINT Inkjet / SELPHY alkalmazás révén okostelefonhoz és táblagéphez is csatlakoztatható, illetve azokról közvetlenül is lehet nyomtatni
  • Apple AirPrint és Google Cloud Print támogatás
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Nyomtatás és szkennelés a PIXMA Cloud Link segítségével
  • Az opcionális XL tintákkal pénz takarítható meg
  • WLAN PictBridge csatlakozással közvetlenül a készülékkel kompatibilis fényképezőgépekről is lehet nyomtatni képeket
  • Tartósan ragyogó színek
 
Kulcsszavak: Canon nyomtató PIXMA szkenner

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletes eszköz a rendezett íróasztal kialakításához

A Fujitsu „clean desk” környezetbe ideális, új kijelzővel járul hozzá a rendezett közös íróasztal kialakításához. A tökéletesen ergonomikus Fujitsu P27-9 TS QHD kijelző egyetlen USB-C kábellel csatlakozik bármely noteszgéphez, PC-hez, táblagéphez vagy okostelefonhoz.

2019. december 13. 09:13

Ultra-széles ívelt gaming monitorok az AOC-tól

Az AOC bemutatja új G2 sorozatának két új, 86,3 cm (34 hüvelyk) képátlójú, ultra-széles (21:9) gaming képernyőjét. A két UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 pixel) képernyő első ránézésre egyforma – a különbség a képfrissítési sebességben keresendő.  

2019. december 11. 13:59

Az MMD bemutatja a Philips 276C8 monitort

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C csatlakozóval rendelkező Philips Moda 276C8 LCD monitor piaci bevezetését. Ez a 27 hüvelykes Quad HD monitor minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy mai felhasználónak szüksége van ahhoz, hogy a számítógép előtt töltött minden percét élvezhesse. A stílusos káva nélküli esztétikától kezdve az USB-C csatlakoztathatóságon át a kiváló képminőségig, a Philips 276C8 a teljesítmény és a dizájn ideális elegyét kínálja.

2019. december 6. 13:24

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

A 3D nyomtatás nem csupán az átlagfelhasználók egyedi ötleteinek és elképzeléseinek a megvalósítója, de az ipar számára is egyre nagyobb jelentőségű technológia. A 100 %-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. egy németországi kiállításon mutatta meg magát és kreativitását. A vállalat egy CraftBot 3D nyomtató formájú standdal várta a látogatókat, akik így egy igazi 3D nyomtató belsejében tudhattak meg még többet a magyar márkáról.

2019. november 27. 11:33

Az MMD bemutatja a 43 hüvelykes Philips 439P9H SuperWide monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indítja a 439P9H SuperWide ívelt LCD képernyőt. A 49 hüvelykes formátum sikerét követően a Philips 439P9H egy 43 hüvelykes opcióval gazdagítja a növekvő ultraszéles családot. A fényűzően tág munkahellyel és lenyűgöző DisplayHDR 400 technológiával rendelkező monitor olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint például a beépített USB-C dokkolóállomás, a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló, valamint a mindenre kiterjedő nagyszerű élményt további számos kényelemnövelő funkció is fokozza.

2019. november 20. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás