Huawei - SUSE: SAP HANA-ra szabott új megoldás

forrás: Prím Online, 2015. december 11. 13:22

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és a Huawei együttműködésének köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server lesz a Huawei új, SAP HANA technológián alapuló megoldásának operációs környezete. A SUSE Linux Enterprise Server és a Huawei SAP HANA-eszköze együtt képesek felgyorsítani a valós idejű adatelemzést és -feldolgozást, így segítve a vállalatokat a jól megalapozott döntések meghozatalában, valamint a változó igényekhez való gyors alkalmazkodásban.

Az új termék a Huawei új generációs, kulcsfontosságú megoldásokhoz fejlesztett szervere, amelyet olyan alapvető informatikai szolgáltatások futtatásához terveztek, mint például az üzleti adatbázisok és üzleti adatok feldolgozása, illetve a döntéshozatali folyamatok támogatása. A megoldás a rendkívül megbízható RAS 2.0 hardveren alapul, és magában foglalja többek között a kPar merevlemez-particionálási technológiát. Emellett lehetővé teszi a processzor- és memóriamodulok csatlakoztatását akár működés közben is, és képes rövid idő alatt értesítést küldeni az esetleges hibákról.


A magas rendelkezésre állás és az állásidő minimalizálása érdekében a Huawei a SUSE-val együtt többrétegű, magas rendelkezésre állású forgatókönyveket, valamint az SAP HANA-alkalmazások rendszerbiztonságát növelő megoldásokat dolgozott ki. Emellett optimalizálták a SUSE Linux Enterprise kernel lapgyorsítótár-modulját és a kapcsolódó kernelparamétereket, ezáltal jelentősen javult a Huawei készülékeken futó SAP HANA teljesítménye.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Cél a káros digitális tartalmak csökkentése

A mai napon ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság.

2019. október 22. 18:19

Az IBS UpSkill programja nyert a HR Best díj Toborzás kategóriájában

Első hellyel díjazta az International Business School UpSkill programját a HR Best nevű HR-szakmai díj zsűrije. Idén először adták át az elismerést az ország legnagyobb toborzási, munkaerő-piaci konferenciáján, a HR Festen. Öt kategóriában érkeztek be a nevezések számos pályázótól, melyeket két körben értékelt a szakmai zsűri.

2019. október 22. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás