Innovatív és személyre szabható szolgáltatások az MKB Bank ügyfeleinek

forrás: Prím Online, 2016. február 11. 15:22

Az Oracle FLEXCUBE univerzális pénzintézeti alaprendszerének alkalmazásával javítja a banki munkafolyamatok hatékonyságát az MKB Bank, miközben működési kockázatait is mérsékli.

Az Oracle FLEXCUBE rendszere váltja fel az MKB Bank által eddig használt banki platformot, ami innovatív és a magyar bankszektorban egyedülálló lehetőséget biztosít mind a banknak, mind pedig ügyfeleinek. Érzékelhetően javul az ügyfélélmény, hiszen lerövidül az ügyintézési idő, legyen szó hitelkérelemről, számlanyitásról és egyéb folyószámla műveletekről. A dokumentumkezelés digitálissá tétele nem pusztán a működési költségeket csökkenti, hanem a környezetvédelmi célkitűzéseknek is megfelel. Az MKB az Oracle Flexcube banki megoldást Oracle technológián, Oracle Exadata szervereken futtatja, így az alkalmazástól a hardver alapokig egy egységes, összehangolt infrastruktúra biztosítja a legjobb eredményeket a rendszer számára.

 

„Az MKB Bank meghatározó és megkülönböztető ismérve a kimagasló szolgáltatási színvonal. Mindent megteszünk azért, hogy az ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük, kéréseiket gördülékenyen kezeljük, ezért a jövőben is elsődleges szerepet kap a rugalmas és dinamikus ügyintézés” – emelte ki Hetényi Márk, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese. Szerinte az Oracle FLEXCUBE rendszer bevezetésével az MKB Bank fejlett, személyre szabható szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára, és képessé válik arra, hogy a több adatforrásból származó információkat versenyképesebb áron dolgozzon fel, ahogyan arra is, hogy mérsékelje a működési kockázatokat. 

 

„A modern technológiák kulcsfontosságúak a versenyképesség erősítéséhez és a munkafolyamatok hatékonyságának javításához” – fogalmazott Chet Kamat, az Oracle Financial Services Software vezérigazgatója. Hozzátette: „több száz teszt eredményét elemezve dolgoztuk ki a bank számára legmegfelelőbb módszereket és eszközöket. Az innovatív technológiát alkalmazó, biztonságos rendszereket használó bankok megerősíthetik a piaci helyzetüket, és a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthatják ügyfeleiknek.” 

 

Kulcsszavak: Oracle FLEXCUBE MKB Oracle

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elektronikusan is gyűjthető lenne a kopogtatócédula

A választásokat megelőző ajánlószelvények gyűjtését digitálissá lehetne tenni, ha elektronikusan írnák alá a polgárok az ajánlóíveket. A NETLOCK becslése szerint legalább 2–2,5 millió oldalnyi dokumentum kerülhetne át így a digitális térbe. Ezzel nemcsak olcsóbbá és zöldebbé válna a teljes folyamat, de gyorsabb, biztonságosabb, diszkrétebb lenne az adatkezelés is. Ezen felül egyszerűbben kiszűrhetnék a visszaéléseket, és hatékonyabbá válna az adminisztrációs munka és a GDPR előírásoknak való megfelelés is.

2019. szeptember 18. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás