Értékpapír-árfolyamok vezeték nélküli környezetben

Kollár Csaba, 2002. szeptember 3. 20:33
Az ADVFN bejelentette, hogy még az ősz folyamán útjára indítja vezeték nélküli szolgáltatását, mellyel az angliai értékpapírpiacról kíván folyamatosan frissített információkkal szolgálni.
A vállalat, mely elsősorban a harmadik generációs mobiltelefon-tulajdonosokat célozza meg, a befektetőknek azt ígéri, hogy folyamatosan frissített piaci információkat és értékpapírárakat olvashat, illetve lehetősége van elolvasni a legfrissebb elemzéseket, híreket, kereskedelmi információkat. Az új generációs platformok már jó minőségű színes kijelzővel rendelkeznek, gyorsan képesek csatlakozni, elődeikhez képest sokkal interaktívabbak és könnyebb őket használni.

Clem Chambers, az ADVFN ügyvezető igazgatója az új szolgáltatással kapcsolatban a következőket mondta: "Azt követően, hogy már több harmadik generációs nagy, színes kijelzővel rendelkező mobiltelefont is lehet kapni a szaküzletekben, biztosra vehetjük a mobilinformációk iránti kereslet gyors növekedését. E készülékek célcsoportját rendszerint vagy vállalatok, vagy magasabb jövedelmi szinten élő, többnyire üzletemberek alkotják, akiknek szolgáltatásunk a mindennapi munkájuk során elengedhetetlenül fontos."

Kulcsszavak: tőzsde +fohir mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50