FiberNet: szélessávú internet akár 3990 forintos havi díjért

forrás Prim Online, 2005. augusztus 23. 10:45
A FiberNet Kommunikációs Rt. 2005. augusztus 22-től kábeltelevízió csatlakozási és Internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai.

A cég kábeltelevízió hálózatához október 31-ig rendkívül kedvező áron 4.999 forintért lehet csatlakozni, az internet-szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes internet-szolgáltatásra. A szélessávú internet hozzáférés akár 3990 forintos havi díjért elérhető. Internet-előfizetés esetén a FiberNet a távközlési piacon egyedüliként – a Mini csomag kivételével –az év végéig 40 százalék engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. Az akcióban résztvevő településekről, a további feltételekről, illetve a meglévő előfizetőknek szóló ajánlatokról az ügyfélszolgálatokon, illetve a társaság internetes honlapján (www.fibernet.hu) tájékozódhat.A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen internet-szolgáltatásával.

A cég augusztus elején megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet internet-előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki a társaság legújabb szolgáltatását. A szolgáltatás eddigi próbaüzeme alatt a hívások hangminősége kiválónak bizonyult, a felhasználók elégedettek a FiberNet telefonszolgáltatásával. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a magyar távközlési piac egyik meghatározó szereplőjeként a FiberNet Kommunikációs Rt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A tavalyi tulajdonosváltása óta a FiberNet kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR most már Európa 5 legsikeresebb okostelefon márkáinak egyike!

2023 utolsó negyedévében az európai okostelefon-értékesítés mérsékelten ugyan, de 3%-kal csökkent éves szinten, a HONOR azonban bámulatos, 116%-os növekedéssel zárta az évet. 

2024. február 25. 15:39

Az európai és a magyar vásárlók közül is egyre többen választanak high-end okostelefont

Egy friss piacelemzés szerint európai szinten jelentősen nőtt a felső kategóriás okostelefonok eladott darabszáma, tízből négy készülék a tavaly évvégi szezonban már ezek közül került ki. A fejlett fotós-videós, gaming képességeket, nagy tárhelyet, extra hosszú üzemidőt kínáló prémium modellek részaránya a Rejoy.hu-nál is érezhetően nőtt, 2023 utolsó negyedévben minden harmadik vásárló high-end készüléket választott a felújított kínálatból.

2024. február 25. 12:04

A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése

Az e-könyveket számos előnye miatt kedveli az olvasóközönség: praktikus hordozhatósága, rugalmassága és környezetbarát mivolta miatt világszerte egyre népszerűbb a formátum. Magyarországon a világ egyik legnagyobb e-könyv szolgáltatója, a Bookmate és a Yettel partnerségének eredményeként a digitális könyvmolyoknak már kedvezményesen is elérhető a Bookmate több millió kötetet tartalmazó e-könyv és hangoskönyv katalógusa, ami korlátok nélkül olvasható, hallgatható.

2024. február 23. 17:50

Autót is vezethetsz a HONOR szemkövető funkciójával!

A HONOR legújabb, mesterséges intelligencia hajtotta szemkövető funkciójával úgy is vezethetsz autót, hogy nem ül benne senki.

2024. február 22. 20:28

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 16:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07