Digitális televízió a 7. Internethajón

forrás Prim Online, 2006. június 7. 13:31
Az immár hetedszer "kifutó" Internethajó utasai Budapesten az elsők között próbálhatják ki a közeljövő várva-várt hírnökét, a digitális televíziót (IP TV), amelyet a TVnet Kft. mutat be a hajó közönségének június 8-án. Ezt az első próbát az augusztustól induló - a cég 100 ügyfele számára sugárzott, 10 csatornás - kísérleti adás követi.
Az egész napos szakmai konferencián - az Internethajó történetében először - nyílik mód a világháló folyamatos elérésére, a TVnet jóvoltából.

"Mi volt, s mi lesz?" címmel a múlt eredményeire és a jövő terveire utal a hetedik Internethajó szlogenje. Az infokommunikációs piac egyik legjelentősebb rendezvényének főtámogatója idén a TVnet. A cég - az Internethajó életében először - biztosít folyamatos internetelérést a június 8-i neves eseményen, ahol a TVnet Internet Café-ban bárki a világhálóra kapcsolódhat. A szolgáltató ezen kívül bemutatja legújabb, a közeljövő egyik, várhatóan legnagyobb technikai nóvumát: a digitális televíziózást. A rendezvény közel ötszáz résztvevője így az elsők között pillanthat be az IP TV világába.

A TVnet az alternatív internetszolgáltatók közül elsőként, 2006 augusztusától nyújt digitális TV szolgáltatást - 10 csatornás kísérleti adásban, 100 ügyfele számára.

A TVnet a két szolgáltatásához 10 Mbit/sec sebességet - 2 Mbit/sec-et a TVnet Internet Café, és 8 Mbit/sec-et az IP TV számára - biztosít az Internethajón.
Kulcsszavak: TVNET Internethajó

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21-es csúcsmobilokkal

A Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G elhozzák az önkifejezés szabadságát. A felhasználók életstílusához illeszkedő készülékek számos kiemelkedő újítással érkeznek, amelyekkel különleges pillanatok még emlékezetesebbé válhatnak. Az új széria látványos kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával és a Galaxy sorozat eddigi legerősebb processzorával biztosít kiemelkedő felhasználói élményt. Mindhárom új Galaxy S21 5G készülék a Samsungtól megszokott egyedülálló teljesítményt és csatlakoztathatóságot biztosítja.

2021. január 15. 19:40

Előrendelhetőek a Telenornál az új Samsung Galaxy S21 széria készülékei

A Samsung Galaxy S21 széria most bejelentett három új készüléke, a Samsung Galaxy S21 5G, a Samsung Galaxy S21+ 5G, valamint a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modellek 2020. január 14-én, 17 órától, január 28-án 23:59-ig rendelhetőek elő a Telenor weboldalán.

2021. január 15. 10:55

A brexit nem feltétlenül jelenti a hazai áron igénybe vehető roaming megszűnését

Már nem vonatkoznak a roaming és nemzetközi hívások díjának maximálására vonatkozó szabályok az Egyesült Királyságra, ami 2020. december 31-e óta nem az Európai Unió része, így harmadik országnak minősül. Ettől függetlenül a szolgáltatók dönthetnek úgy, hogy megtartják az eddigi feltételeket.

2021. január 14. 15:03

Nagyon közkedvelt a MÁV elektronikus bérlete

A MÁV mobilalkalmazásból elérhető elektronikus bérlet népszerűsége messze meghaladja a korábbi, interneten vásárolható bérletét. 2020 második félévében a MÁV appban 2-2,5-szer annyi bérletet vásároltak egy-egy hónapban a vírushelyzetben általánosan csökkenő bérleteladások ellenére, mint 2019-ben az internetes felületen. Az új Elvirával közös felhasználói fiók előnyeinek köszönhetően pedig az applikációra a regisztrálók száma megháromszorozódott, megközelítette a félmilliót.

2021. január 11. 10:52

Megérkeztek a Xiaomi legújabb középkategóriás okostelefonjai

A Redmi Note 9T lesz a Redmi család első Dual SIM-es, 5G-képes készüléke. A középkategóriás és belépő szintű okostelefonok új uralkodóinak szánt készülékek kivételes teljesítménnyel és többnapos üzemidővel rendelkeznek majd. A felhasználók így is bátran élvezhetik az új készülékek kameráinak képességeit és a telefonok külső megjelenésén sem hagyott nyomott a nagyobb akkumulátor teljesítmény. A Redmi készülékeken felül, a bemutató eseményen debütált két új ecosystem-termék a Mi Smart Clock és a Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro is.

2021. január 8. 19:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás