A hazai cybervilág legszebb leányzói

forrás Prim Online, 2007. június 20. 12:03

Az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül, idén egy újdonsággal készült az esemény főszervezője, az IDG Hungary és a Samsung. Június 18-tól elindult a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhet a www.worldcybergirls.com weboldalon.

A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a döntőre meghívott sztár zsűri szavazatai alapján kerül ki a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.

A World Cyber Girls 2007 célja, hogy megkeressék és bemutassák a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.

Az idei World Cyber Games-ről

A világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye, a World Cyber Games, idén is lehetőséget ad a multiplayer játékok legjobbjainak, hogy tudásukat összemérve elinduljanak a legjobbnak járó elismerésért. Az IDG Hungary szervezésében, valamint a Samsung támogatásával május 14-én megkezdődtek a jelentkezések a WCG hazai selejtezőire a hu.worldcybergames.com weboldalon.

Idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok június végétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezők Budapesten a Mammutban lévő T-Online Pro Gamers Cyber Caféban kerülnek megrendezésre. A játékosok négy játékból indulhatnak el a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).

A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobb csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

A World Cyber Games a Samsung Electronics támogatásával 2000 óta ad lehetőséget a multiplayer játékok világában jártas gamerek számára, hogy összemérjék gyorsaságukat, stratégiai, és helyzetfelismerő képességüket.

Az évente megrendezett World Cyber Games-nek köszönhetően a játékosok hazáját külföldön is megismerik, így a hazai versenyzők is elismerést szerezhetnek Magyarországnak, főleg a távol-keleti országokban. Az IDG Hungary és a Samsung célja, hogy egy olyan közösség alakuljon ki a multiplayer játékosok körében, amelynek keretein belül egy új, „egészségesebb” cyber-nemzedék képviselteti magát.

A selejtezők időpontjai:


06.23 – FIFA 07 1v1, StarCraft: Brood War 1v1
07.7 - WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.14 - StarCraft: Brood War 1v1 , FIFA 07 1v1
07.21 - Project Gotham Racing 3 , WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.28 - Project Gotham Racing 3

Kulcsszavak: verseny játék WCG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05