Sun: kedvezményes karácsonyi akció minden pénztárcához

forrás Prim Online, 2007. november 20. 20:24

Karácsonyi kedvezményes akciót hirdetett meg a Sun Microsystems Kft. többek között a vállalat új fejlesztésű, idén szeptemberben bejelentett x86-os kiszolgálóira, amelyek innovatív tervezéssel párosítják a megbízhatóságot és a kiemelkedő teljesítményt.

A most meghirdetett és 2007. december 31-ig tartó akcióban a 64 bites, x86-os termékcsalád tagjai, a már 199 350 forinttól kapható Sun Fire X2100, a X2200 vagy az új, Intel alapú X4150, X4450 szerverek között minden cég megtalálhatja az igényeire és pénztárcájára szabott megoldást.

„Eljött az idő, amikor a kis- és középvállalatoknak sem kell megkérdőjelezhető minőségű szerverekre bízniuk informatikai rendszerüket. A nagyvállalati minőséget, teljesítményt és szolgáltatásokat ma már a kisebb cégek is elvárják. Nem véletlen, hogy a Sun a jelen akcióban egész sorozatot ajánl e szegmensnek.” – nyilatkozta Polner Tamás, a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója.

A Sun Microsystems x86-os szervereinek legfontosabb jellemzői az alábbiak:

·    Az x86-os szerverek között a Sun Intel processzoros szerverei képesek a legnagyobb diszk-, processzor- és memória-kapacitást nyújtani az 1 és 2 rack unit magasságú szerverek között.
·    A Sun x86-os kiszolgálóinak palettáján az Intel és az AMD processzorok egyaránt támogatottak
·    A Sun Microsystems x86-os szerverein támogatottak a legnépszerűbb Linux és Windows operációs rendszerek, a VMWare, valamint az iparág legfejlettebb professzionális operációs rendszere a Solaris 10 x86.
·    A Solaris 10 alkalmazásával a felhasználók már az x86 platformon is költségmentesen elérhetik a korábban csak a nagyvállalati rendszereken elérhető operációs rendszer technológiákat (pl.: Zónák, ZFS, xVM, Dtrace, SMF).

„Az új szerverek meghatározóak a vállalat termékkínálatában. Itthon is igen népszerűek és világszerte folytatják térhódításukat. A Sun hét, egymást követő negyedéven át folyamatosan növelte az x86-os szervereiből származó bevételét szerte a világon, augusztusra pedig 50,9 százalékos éves bevételnövekedésével a legjobb öt cég közé küzdötte fel magát az x86-os szerverek világpiacán. Ez a legnagyobb előrelépés a világ első öt, x86-os szervereket forgalmazó cége közül.” – tette hozzá a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója.

Kulcsszavak: szerver Sun-hu Sun

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett az első Apple Premium Partner üzlet Magyarországra

Az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete várja vásárlóit a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

2023. február 3. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46