Carnation-NetAcademia együttműködés

forrás Prim Online, 2007. november 28. 16:43

A Carnation a .Net platform mellett is letette voksát, így a PHP és Java kompetencia megőrzése mellett egyre több erőforrást allokál az új területre. Fejlesztői képzéshez, valamint a vonatkozó Microsoft minősítések megszerzéséhez a NetAcademia Oktatóközpontot választotta partneréül, de a két cég a továbbiakban hosszú távú együttműködést tervez.

A Carnation tízéves webfejlesztői múlttal rendelkezik. A kezdetekben Linux-PHP alapon fejlesztő cég az elmúlt években egyre több ügyfélnél tapasztalta a .Net-es alapú megoldások iránti igényt. Ennek eredményeként kötött szerződést a Sitecore-al, a világ egyik vezető .Net CMS keretrendszer fejlesztőjével a megoldás magyarországi forgalmazására. „A nagyvállalati igények miatt erősítjük .Net kompteneciánkat, ami a Sitecore forgalmazása és bevezetése mellett fejlesztő csapatunk bővítését és képzését is szükségessé tette” – mondta Varga Tamás, a Carnation fejlesztési igazgatója.

A munkatársak továbbképzéséhez a Carnation Magyarország egyik vezető oktatóközpontját, a NetAcademiát választotta.

”A webfejlesztő cégek dinamikusan növekvő piacról mondanak le, ha nem foglalkoznak a .Net alapú technológiákkal. A vállalatok webes megjelenésük tervezése során ugyanis olyan funkciókra vágynak, melyek feltételezik a belső rendszereikkel történő biztonságos és hatékony információáramlást, valamint a Microsoft technológiákkal való kompatibilitást. A .Net technológia többek között ezekre az igényekre kínál megoldást” – osztotta meg tapasztalatait Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője. A NetAcademia közel 9 éve foglalkozik Microsoft alapú technológiákkal. „Folyamatosan törekszünk arra, hogy hallgatóink akár a legkorszerűbb lehetőségekkel is megismerkedhessenek, így oktatóközpontunk elsőként indított NET 3.5 képzést. Ennek köszönhetően a Carnation a legkorszerűbb .Net megoldásokat tudja bevetni ügyfeleinél” – tette hozzá Szántó Zoltán, a NetAcademia kereskedelmi igazgatója.

A Carnation és a NetAcademia további együttműködéseként közös tendereken indulnak, ahol a Carnation biztosítja a designt, a fejlesztést és a projektmenedzsmentet, míg a NetAcademia külső szakértőként vesz részt a projekteken.

Kulcsszavak: Carnation NetAcademia

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hibaanalízis mesterséges intelligenciával

Evidenciának tűnik, hogy kifizetődőbb elvégezni a megelőző karbantartásokat, mint megvárni, amíg beüt a baj és le kell állítani az egész gyártósort. De honnan tudjuk, hogy pontosan hol és milyen karbantartásra van szükség? A választ a mesterséges intelligencia adhatja meg. A karbantartási és szerviztevékenységek valódi igényeknek megfelelő ütemezését célzó Siemens Predictive Service Analyzer megoldással akár 30 százalékkal is növelhető egy gyártóüzem rendelkezésre állása.

2022. május 22. 16:18

5,4 billió dollárt is elérhetik idén a globális e-kereskedelemből származó bevételek

Amíg a nemzetközi kereskedelem 19 százaléka zajlik jelenleg elektronikus csatornákon, addig ez az arány hazánkban csak 10% körül van, így a piaci szereplők számára jelentős potenciál van a fejlődésre. - hangsúlyozta Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország vezérigazgatója a hazai webshopok számára könnyedén elérhető határon túli piacok nyújtotta lehetőségekről tartott nyitó előadásában az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Future Trade konferencián. 

2022. május 22. 14:59

Négyszer annyian rendelnek házhoz a kedvenceknek

Ha online bevásárlásról van szó, már nemcsak magunkról, hanem a kisállatainkról is minél gyorsabban szeretnénk gondoskodni. Az állateledel-rendelések egyre népszerűbbek a foodpandán: a platformon keresztül egyre több üzleti partnertől lehet rendelni a kedvenceknek, a cég saját élelmiszerüzleteiben, a panda marketekben pedig megnégyszereződött az elmúlt évben az állatoknak vásárlók száma. 

2022. május 22. 13:31

Ezentúl a KKV-k is beléphetnek a podcast hirdetési piacra

A DisplayNOW hirdetési webshop egy éve jelent meg a hazai piacon, hogy a KKV-k számára kínáljon hazai hír- és tematikus weboldalakon egyszerűen megvásárolható márkamegjelenést, mely számukra korábban nehezen volt elérhető. A trendekre reagálva a DisplayNOW segítségével a tudatos KKV-k mostantól a podcast hallgatók egyre növekvő táborát is elérhetik, könnyen, akár médiavásárlási tapasztalat nélkül.

2022. május 22. 11:52

Év Gyára díjat nyert a Bridgestone Tatabánya

Év Gyára 2021 díjat nyert a Bridgestone Tatabánya a „Legjobb menedzsment folyamatok” kategóriában. A vállalat az elmúlt években számos elismeréssel gazdagodott, például elnyerte az Év beszállítója címet, a Családbarát Munkahely elismerést, Topolcsik Melinda, ügyvezető igazgató pedig a nagyvállalati szektorban harmadik helyezést ért el „Az év cégvezetője” versenyen.

2022. május 22. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24