Zebra hőnyomtatók a Super Bowlon

forrás Prim Online, 2008. február 23. 11:06

A Zebra Technologies speciális hőnyomtatói fontos szerepet játszottak az év egyik legjelentősebb amerikai sporteseményén, a februári Super Bowlon. A személyi (azonosító csuklószalagok, belépőkártyák) és felszerelésazonosító és nyilvántartó-rendszerhez az azonnali vonalkódnyomtatást a Zebra nyomtatói szolgáltatták.

A 2008-as amerikai futballdöntőt február 3-án rendezték az arizonai Glendale-ben, a University of Phoenix 63 400 férőhelyes stadionjában. A különböző ott elhelyezett rendszereknek arra volt szükségük, hogy a helyszínen felmerülő pillanatnyi igények szerint készüljenek különféle típusú vonalkódos azonosítók, a biztonságiak, a tűzoltók, a mentősök és felszerelésük, valamint az esetleges sérültek nyomon követése érdekében. A rendezők szerint a Zebra nyomtatói tökéletesek voltak a feladatra, hiszen pillanatok alatt nyomtattak vonalkódos azonosító igazolványokat és címkéket, egyedi belépőkártyákat, azonosító kar- és csuklószalagokat. Mindezt egy olyan készülék hajtotta végre, amely hordozható és egyszerűen kezelhető volt.

A 2008-as Super Bowlon Zebra hőnyomtatókkal készítették a vonalkódos kártyákat, amelyek biztosították, hogy a teljes személyzet pontosan azonosítható és nyomon követhető legyen: kinek mi a feladata, ennek megfelelő helyen van-e, mikor érkezik oda, és mikor hagyja el a helyszínt.

„Nagyobb sportesemények, tömegrendezvények esetén a biztonsági személyzet felelőssége óriási. A szervezők elemi érdeke, hogy mindenkiről pontosan tudják: a helyén van, és ellátja a feladatát” – mondta Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője Hozzátette: „A Super Bowlra, mint a legnézettebb rendezvények egyikére ez fokozottan érvényes. Örülünk, hogy a Zebra nyomtatói hozzájárultak az amerikai futballdöntő biztonságához, és reméljük, hogy hamarosan több európai rendezvényen is igénybe veszik majd printereinket.”

Kulcsszavak: sport Zebra

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló zöld dobásra készül a MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését, valamint további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). Ezzel az ott keletkező összes biohulladék esetében sikerrel zárul a biológiai körforgás, amire még egyetlen hazai fesztiválon sem volt példa.

2022. július 6. 15:43

Európa legjobbjai között a Growww Digital

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

2022. július 6. 14:06

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Az E.ON lesz a BakerStreet irodák első bérlője

Az E.ON Hungária Csoport az ATENOR által fejlesztett BakerStreet-be helyezi át budapesti központját. Az E.ON 2024 második negyedévében költözik majd be új, összesen 16 200 m²-es székházába, mely a BakerStreet iroda campus első fázisában valósul meg. 

2022. július 6. 11:24

Elérhetővé tette a Profession.hu a cégekről szóló munkavállalói értékeléseket

Az elmúlt hónapok során az álláskeresőknek lehetőségük nyílt jelenlegi vagy korábbi munkahelyük minősítésére a Profession.hu felületén, amelynek eredményeként összeállt egy olyan céges értékeléseket tartalmazó oldal, ahol a legtöbb magyar vállalat megtalálható. Már 2 600 olyan munkahely szerepel az adatbázisban, amely legalább 3 különböző felhasználótól kapott visszajelzést. Az álláskeresési portál célja olyan, munkaadói moderálás nélkül közvetített értékelések közzététele, amelyek valós munkavállalóktól származnak; a véleményezők kilétét megőrzik – a felületen név nélkül lehet pontozni.

2022. július 5. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24