Az Epsoné az év legjobb fotónyomtatója

forrás Prim Online, 2008. április 18. 20:34

A Stylus Pro 11880 nyomtatónak köszönhetően második egymást követő évben az EPSON-é az „Év Legjobb Fotónyomtatója” díj. Az elismerés nem is jöhetett volna jobbkor, hisz az Epson már 40 éve élvonalbeli szereplője az elektronikus nyomtatók világának. Az EDP, a digitális grafikával foglalkozó kiadók első szövetsége ezzel a díjjal ismeri el az iparág leginnovatívabb termékeit.

Az EDP tagjai 15 európai ország digitális nyomtatással és határterületeivel foglalkozó magazinjai, amelyeket összesen mintegy 240000 ezen a területen dolgozó szakember olvas rendszeresen. A szövetség azon termékeket díjazza, amelyek a grafikai-művészeti iparág legjobbjai a minőséget és az innovációt tekintve.

„Az új, széles formátumú szabvány, a megújult összetételű, magenta színű pigmentfesték, a nyomatok nagy színtartóssága, a kilenc különálló tinta kezelése és a nyomtató széleskörű csatlakoztathatósága miatt döntöttünk a Stylus Pro 11880 mellett.” – magyarázta meg választását az EDP zsűrije.

Barbara Kuhr, az Epson Europe stratégiai marketingért felelõs vezetõje így nyilatkozott: „Abban az évben, amikor az Epson elektronikus nyomtatóinak 40. születésnapját ünnepli, az EDP a 2008-as ÉV Legjobb Fotónyomtatója” díjjal ismerte el a cég fejlesztéseit. A díj jól mutatja, hogy az Epson nem hiába törődik oly sokat az innovációval és termékei minőségével, hiszen olyan fotónyomtatókat gyárt, amelyek a grafikai-művészeti iparág legszebb nyomatait készítik. Az Epson nagyon örül a megtisztelő elismerésnek, és továbbra is azon dolgozik, hogy a kutatás-fejlesztésre való koncentráció révén a maximumot hozza ki a legújabb termékeiből is.”

Az Epson Stylus Pro 11880 legfontosabb tulajdonságai:

·    Akár 64 hüvelyk (162,56 cm) széles papírok kezelése
·    Állandó minőségű nyomatok a MicroPiezo TFP nyomtatófejnek köszönhetően
·    Vivid magenta színnel kiegészített nagysűrűségű UltraChrome K3 tintarendszer
·    Beépített USB 2.0 és Gigabit Ethernet csatlakozó
·    Rugalmas papírkezelés: tekercspapírok és ívek A3-as mérettől egészen 64 hüvelykig, BorderFree™ szegélymentes tekercsnyomtatás 10-64 hüvelykes méretben
·    Nyomtatás akár 1,5 mm vastag kartonra is
·    Egyszerű és gyors nyomtatás a beépített automatikus papírvágó rendszerrel és visszacsévélővel
·    A vonalkód-olvasó rendszer automatikusan felismeri a nyomathordozó típusát
·    Kiemelkedő képfeldolgozás az Epson Super-Halftone technológiájával
·    Egyszerű kezelés és karbantartás az Auto Ink Droplet Detection System (automatikus tintacsepp-érzékelési rendszer) segítségével
·    Kiváló minőségű nyomtatás, 2880 x 1440 dpi maximális felbontással
·    Kilenc, színenként cserélhető, nagy kapacitású – 700 ml-es – tintakazetta
·    Automatikus váltás a fotó- és mattfekete tinták között
·    Túlnyomásos tintapatron-technológia
·    Nagy teljesítményű, gyors nyomtatómű
·    Nagyméretű (2,5 hüvelyk) háttérvilágított LCD vezérlőpanel
·    A tintapatron töltöttségét jelző LED-ek
·    Kompatibilis a MyEpson Printer hálózattal
·    Ajánlott fogyasztói ár: 3490000 FT + ÁFA

Kulcsszavak: Epson fotó printer

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

2023. május 10. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01