Cisco oktatás hálózatban

Stratégiai együttműködést kötött a NetAcademia és az Alef Nula

forrás Prim Online, 2008. szeptember 17. 16:13

Stratégiai megállapodást kötött a Cisco technológiák piacvezető szakértőjeként ismert Alef Nula és a NetAcademia Oktatóközpont. A megállapodás értelmében a NetAcademia oktatási palettája Cisco tréningekkel bővül, melyhez az Alef Nula biztosítja a szakmai hátteret.

Újabb oktatási területtel bővül a NetAcademia immár több mint 200 különböző tanfolyamot magába foglaló portfoliója. A napokban létrejött stratégiai együttműködés eredményeként az informatikai oktatócég kínálatában mostantól az Alef Nula Cisco képzései is elérhetők. „A Cisco képzések köre rendkívül széles, összességében több mint 60 tanfolyamot és az adott területhez kapcsolódó vizsgát foglal magában. Így kézenfekvő volt, hogy fő kompetenciaterületeinket megőrizve a Cisco képzéseket kiszervezés keretében – a terület legjobbjával együttműködve - nyújtsuk” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

20%-os növekedést várnak


Az Alef Nula 2004 óta van Magyarországon, fő tevékenységi köre a Cisco alapú hálózati megoldások bevezetése, valamint a rendszerek üzemeltetéséhez szükséges szakemberek képzése, és a kapcsolódó nemzetközi minősítések kiadása. „Fennállásunk első 5 évében – a Cisco hivatalos partnereként - gyakorlatilag egyedüliként tartottunk hivatalos Cisco képzéseket Magyarországon, ami jól mutatja, hogy a sikeres működéshez komoly szakmai háttér szükséges. Az oktatás területén azonban van még növekedési potenciál, így örömmel mondtunk igent a NetAcademia Oktatóközpont megkeresésére, hiszen kiemelkedő szakmai hátterük és folyamatosan bővülő ügyfélkörük a mi növekedésünkre vonatkozóan is garanciaként szolgál” - mondta Tihanyi Zoltán, az Alef Nula ügyvezető igazgatója.

A két cég az együttműködéstől 20 százalékos növekedést vár a Cisco képzések területén. A résztvevők jellemzően több telephellyel rendelkező, illetve ötvennél több hálózatba kötött munkaállomással rendelkező közép- és nagyvállalatok rendszergazdái, illetve kifejezetten a hálózati eszközök üzemeltetéséért felelős informatikai szakemberek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás