RealPlayer frissítés: szinkronizálás okostelefonokkal és közösségi funkciók

Genda Csongor Zoltán, 2009. június 25. 21:21

A Real Networks kiadta népszerű médialejátszó alkalmazása legújabb, SP megjelölésű bétáját. A rövidítés a Social és Portable szavakra utal.

Az aktuális verzió legfőbb újdonsága, hogy támogatja a legtöbb okostelefont és hordozható lejátszót, az internetről származó Flash-videókat pedig átkonvertálja, és továbbküldi a mobil eszközökre. A felhasználók mostantól könnyen megoszthatják videóikat a szoftver segítségével, ugyanis a rövidfilmekre mutató linkeket pár kattintással továbbíthatják e-mailben, vagy elküldhetik a közösségi portálokon fellelhető ismerőseiknek. Az ingyenes verzión kívül elérhető még egy fizetős változat is, amely 40 dollár felárért már tartalmaz DVD illetve H.264-es kodekeket, és alkalmas a DVD-lemezek megírására is.
A RealPlayer SP béta alapverziója a letoltes.com-ról is letölthető.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24