31 monitor egyidejű vezérlése egyetlen számítógéppel

Kiss Ádám Zoltán, 2010. január 17. 10:15

Az N+ monitortechnológia segítségével egy számítógépről akár 31 asztali LCD-monitor is vezérelhető, ami nem csak helykímélő, de alacsonyabb beszerzési-, hardver-költségekkel és karbantartásigénnyel jár.

Az N+ monitorok néhány perc alatt telepíthetők, és csökkentik a jellemzően több számítógépből álló irodai vagy iskolatermi rendszerek karbantartási és IT-támogatási igényét. Az N224WA típusjelzésű készülékek beépített USB portjai megkönnyítik a billentyűzet és az egér elhelyezését. Mindegyik LG N+ monitor tiszta képpel, illetve 5 ezredmásodperces válaszidővel rendelkezik, kezelésük is felhasználóbarát, köszönhetően az egyszerű szoftver- és hardverbeállításoknak, valamint a központi vezérlési támogatásnak. A rendszer beállítását és karbantartását akár alapfokú számítógépes ismerettel rendelkező felhasználók is egyszerűen elsajátíthatják.A legtöbb irodai környezetben a számítógépek kapacitásának csak nagyon kis részét használják ki hatékonyan. Az LG N+ sorozata energiatakarékos és környezetbarát alternatívát kínál. Ezek a monitorok egy már meglévő számítógéphez csatlakoznak, és a rendelkezésre álló erőforrások a monitorok saját „Virtuális asztal” szoftverének segítségével egyszerre több felhasználó között oszthatók meg. A szoftver a számítógép erőforrásait 31 különálló munkamenetre képes felosztani. A felhasználók ily módon megosztoznak az egyetlen számítógép feldolgozási teljesítményén, és a lehető legjobban használják ki a rendelkezésre álló hardverkapacitást. Mivel a 31 darab N+ monitort mindössze egyetlen számítógép vezérli, a felhasználók megspórolhatják a hagyományos felállásban szükséges többi számítógép által elfogyasztott energiát, és ezzel csökkenthetik a környezeti zaj- és hőterhelést.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07