Teljes HuaweiSymantec termékportfolió a Sysmantól

Kovács Attila, 2010. március 18. 14:27

Partnerrendezvény és sajtótájékoztaó keretében, március 18-án bemutatkozott a HuaweiSymantec és hazai partnervállalata, a Sysman Informatikai Zrt.

A HuaweiSymantec vegyes vállalat 2008. februárja óta tevékenykedik, mára 4000 alkalmazottal működik, akiknek 50-60 százaléka k+f területen dolgozik. A vállalat termékportfoliója három rétegű (alsó-közép-felső kategóriás termékek és megoldások), az eladási struktúra csatorna-fókuszált, a szolgáltatások partnerségi alapon működnek. A cégnek 7 régióban van irodája, és négy k+f központja van (mind a 4 Kínában). A termékek egyik családját egyrészt a Seaspace Security Portfolio biztonsági eszközök, UTM-ek, átjárók, szolgáltatások, vírusvédelem, másrészt az Oceanspace Storage Products online tároló eszközök, cloud termékek, hálózathoz csatolt tárolók, saját SSD meghajtók és tárolási virtualizációs eszközök jelentik.

A HuaweiSymantec néhány sikeres projektje. A Deloitte tanácsadó cégnél adatmenedzselésben segített a cég; a Dél-afrikai Walter Sisulu Egyetemen adatmegosztásban és katasztrófa-elhárításban jeleskedtek; míg a maláj Maxis távközlési vállalatbiztonsági portfoliójának erősítéséra tűzfal megoldást szállítottak.

Bár a teljes termékportfoliót szállítja a Sysman, kiemelhető három HuaweiSymantec termék. Az Oceanspace S2600 sorozatú, kis-és közepes vállalatokra szabott harmadik generációs tároló. Az Oceanspace N8000, hálózathoz csatolt, egyesített tároló rendszer, amely konszolidált tárolást biztosít. Az Oceanspace VTL3500 típusjelű eszköz pedig kkv-k számára optimalizált virtuális háttértár.

Kulcsszavak: Symantec +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

A digitális oktatásban segít az Ericsson új programja

A COVID-19 világjárvány a Föld sok országában az oktatási rendszerek működésében is fennakadásokat okozott. Ezt látva az Ericsson az UNESCO Globális Oktatási Koalíciójának keretében elindította Ericsson Educate elnevezésű digitális programját, amely középiskolások és egyetemi hallgatók számára kínál online oktatási anyagokat a digitális készségek és ismeretek javításához. 

2020. május 30. 10:15

Kelet-Közép-Európa távközlési piacát kevésbé érintheti a válság

A koronavírus-járvány kezdete óta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendszeresen készít összefoglalókat a hírközlési piac alakulásáról, amelyekhez többek között nemzetközi elemzőcégek előrejelzéseit és távközlési vállalatok elemzéseit veszi alapul. A májusi összefoglalók kiemelt témái közé tartozik a távközlési cégek jövője és a mobiltelefon-értékesítés piacának jelenlegi helyzete. 

2020. május 29. 17:33

Virtuális és fizikai használatra is alkalmas a Vodafone okostanterem-megoldása

A Vodafone Magyarország kínálatában már elérhető a Digitális Tanterem szolgáltatás, amely segítségével a piacon egyedülálló módon a tanórákat offline és online módon is le lehet bonyolítani. Az okostanterem keretszoftverét a SEOS adja, a hardveres megvalósításért, az üzembe helyezésért és az üzemeltetésért rendszerintegrátorként a Delta Csoport felel. A komplett, mindenre kiterjedő Digitális Tanterem szolgáltatás koncepcióját a Vodafone Magyarország alakította ki, az azokhoz szükséges eszközök szállítására és üzemeltetésére a Delta Csoporttal kötött együttműködési szerződést. 

2020. május 29. 13:12

Rohamtempóban próbálnak a cégek képben maradni

A magyar vállalatok közel negyede tekinthető érett mesterséges intelligencia felhasználónak a Microsoft friss felmérése szerint. A technológiát érett szinten használó vállalatok kétharmada szerint már rövid távon jelentős előnyük származik a mesterséges intelligencia használatából, míg dolgozóik szerint értékesebb és örömtelibb munkalehetőséget kínál nekik a technológia. Az előnyök kiaknázásához ugyanakkor elengedhetetlen a dolgozók képzése, ezt egyre több vezető látja be.

2020. május 29. 10:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás