NIIF Networkshop konferenciák

forrás Prim Online, 2010. április 6. 14:37

A 2010. április 7-én Debrecenben megrendezésre kerülő konferencia célja az, hogy a hálózatokkal és hálózati alkalmazásokkal kapcsolatos legújabb külföldi és hazai eredmények napirendre kerüljenek, alkalmat ad e témákon munkálkodó szakemberek találkozására, közös koncepciók kialakítására.

A konferencia programjáról

A tudományos és felső-és közoktatási, a kulturális és a civil szféra neves képviselőinek részvételével sorra kerülő megnyitót követő részletes szakmai program keretében mintegy 400 résztvevő hallgatja majd meg a 7 szekcióban megtartásra kerülő 120 előadást.
A NETWORKSHOP konferenciák minden évben fontos szerepet játszanak az NIIF Program külföldön is ismert és elismert eredményeinek bemutatásában, a hazai közel 700 000-es kutatási-oktatási-közgyűjteményi közösség számára rendelkezésre álló nyugat-európai szintű belföldi információs infrastruktúra (pl. internet) és az arra épülő alkalmazások továbbfejlesztésében és a nemzetközi kapcsolatok bővítésében. Az idei konferencia programjában egyaránt megtalálhatók a nagysebességű hálózati technológiákkal, a korszerű hálózati szolgáltatásokkal, az új intézményi rendszerekkel, a közgyűjteményi és könyvtári tartalomszolgáltatással, a közösségi információs rendszerekkel, az alkalmazás-fejlesztési, az oktatási, a hálózatbiztonsági, és a szuper-számítástechnikai kérdésekkel foglalkozó témakörök.

Bővebb tájékoztató:
http://nws.niif.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24