Sílécmintás notebookokat mutatott be a HP

forrás Prim Online, 2010. december 2. 17:32

Két új limitált kiadású HP Pavilion notebookot mutattak be ma, amelynek dizájnját a világhírű sífelszerelés-gyártó, a Rossignol sílécei ihlették.

A HP Pavilion dv6-3298en és a 3299en modellek dizájnját a világhírű Rossignol sílécei ihlették: a Rossignol Edition notebookok kétféle külsővel (Attraxion és Koopman) lesznek elérhetőek, és egyedi, sieléssel kapcsolatos háttérképekkel, valamint extrém síelős videókkal a Rooster TV-nek köszönhetően.

Ahogyan a korábbi Pavilionok, úgy a két új modell is strapabíró külsővel rendelkezik; a vízbázisú festékkel készült Imprint dizájn védi a notebookot a külső sérülésekkel szemben. A kiemelkedő videó- és fényképfelvétel-készítési lehetőséget és lejátszást támogatja a gépen található Adobe Photoshop Elements and Premiere Elements programcsomag, valamint a HP MediaSmart szoftver. A HP TrueVision webkamera integrált kettős mikrofonnal rendelkezik, s az eszköz alacsony megvilágítás mellett is jól használható. 

A Koopman dizájnú HP Pavilion dv6-3298en modellben Intel Core i3-480M processzor található, merevlemezének kapacitása pedig 640 GB. A kiváló képmegjelenítésről az ATI HD 5650 grafikuskártya gondoskodik. Az Attraxion dizájnú HP Pavilion dv6-3299en modellben Intel Core i3-380M processzor, 500 GB kapacitású merevlemez és ATI HD 6550-es grafikuskártya található.

Mindkét modellt eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel látták el, kiváló hangzásukról az Altec Lansing hangszóró és a Dolby Advanced Audio gondoskodik, teljes méretű billentyűzete különálló billentyűkkel rendelkezik. A 15,6”-os HD LED HP BrightView kijelzővel rendelkező két új modell – a korábbiakhoz hasonlóan – Energy Star energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik.

Mindkét új HP Pavilion notebook januártól lesz kapható hazánkban.

Kulcsszavak: notebook HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Karácsonyi ajándék gamereknek

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

2019. november 19. 15:52

Lezárult az OTT-ONE szerverberuházása

Lezárultak az OTT-ONE 1,1 milliárd forintból megvalósuló szerverberuházásának előkészítő munkálatai: a beszerzett szerverek 2019. december 1-től állnak majd üzembe. A teljes egészében saját forrásból finanszírozott szerverkapacitás amellett, hogy támogatja a vállalatot a meglévő ügyfelek magas szintű kiszolgálásában, új lehetőségeket is teremt a társaság számára: a mintegy 800 kiszolgáló egységből álló szerverkapacitás igénybevételére már meg is kötötték az első szolgáltatási szerződést. 

2019. november 19. 12:50

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

Megéri rendet tenni az adatok között

A legtöbb ember nem tudná felsorolni, milyen típusú adatokat tárol a telefonján vagy a számítógépén, ezek közül mi az, ami fontos, és azok hol, milyen mappákban vannak. A vállalatoknál hasonló a helyzet, csak sokkal nagyobb tételben. Óriási mennyiségű információt állítanak elő és gyűjtenek napi szinten, de nem tudják pontosan, mennyi számít ebből valóban hasznosnak. Ez megnehezíti számukra, hogy az adatokból üzleti előnyt tudjanak kovácsolni, a sok felesleges fájl tárolása pedig nem kívánt extra költségekkel jár. A Micro Focus szakértői szerint ezért érdemes professzionális eszközökkel rendszerezni a fájlokat, hogy a cégek időt és tárhelyet, illetve ezen keresztül költségeket és energiát takaríthassanak meg.

2019. november 16. 12:17

Az 5G által kínált üzleti lehetőségekről szólt az Ericsson K+F Innovációs Napok rendezvénye

A Ericsson Magyarország idei K+F Innovációs Napok rendezvényén olyan alkalmazásokat mutatott be, amelyek megvalósulását az 5G hálózatok teszik lehetővé. Ezek köre a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható eszközöktől a mégcsak tervezőasztalon vagy már fejlesztési szakaszban lévő lehetőségekig terjedt.

2019. november 16. 09:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás