Sílécmintás notebookokat mutatott be a HP

forrás Prim Online, 2010. december 2. 17:32

Két új limitált kiadású HP Pavilion notebookot mutattak be ma, amelynek dizájnját a világhírű sífelszerelés-gyártó, a Rossignol sílécei ihlették.

A HP Pavilion dv6-3298en és a 3299en modellek dizájnját a világhírű Rossignol sílécei ihlették: a Rossignol Edition notebookok kétféle külsővel (Attraxion és Koopman) lesznek elérhetőek, és egyedi, sieléssel kapcsolatos háttérképekkel, valamint extrém síelős videókkal a Rooster TV-nek köszönhetően.

Ahogyan a korábbi Pavilionok, úgy a két új modell is strapabíró külsővel rendelkezik; a vízbázisú festékkel készült Imprint dizájn védi a notebookot a külső sérülésekkel szemben. A kiemelkedő videó- és fényképfelvétel-készítési lehetőséget és lejátszást támogatja a gépen található Adobe Photoshop Elements and Premiere Elements programcsomag, valamint a HP MediaSmart szoftver. A HP TrueVision webkamera integrált kettős mikrofonnal rendelkezik, s az eszköz alacsony megvilágítás mellett is jól használható. 

A Koopman dizájnú HP Pavilion dv6-3298en modellben Intel Core i3-480M processzor található, merevlemezének kapacitása pedig 640 GB. A kiváló képmegjelenítésről az ATI HD 5650 grafikuskártya gondoskodik. Az Attraxion dizájnú HP Pavilion dv6-3299en modellben Intel Core i3-380M processzor, 500 GB kapacitású merevlemez és ATI HD 6550-es grafikuskártya található.

Mindkét modellt eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel látták el, kiváló hangzásukról az Altec Lansing hangszóró és a Dolby Advanced Audio gondoskodik, teljes méretű billentyűzete különálló billentyűkkel rendelkezik. A 15,6”-os HD LED HP BrightView kijelzővel rendelkező két új modell – a korábbiakhoz hasonlóan – Energy Star energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik.

Mindkét új HP Pavilion notebook januártól lesz kapható hazánkban.

Kulcsszavak: notebook HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

A Check Point a videórendszer megoldások számára kínál IoT-biztonságot

Az új partneri együttműködés révén a Check Point IoT nanotechnológiája beépül a Provision-ISR biztonsági videórendszer eszközökbe, aminek köszönhetően azok az iparág legbiztonságosabb CCTV kameráivá válnak.

2022. június 29. 19:45

Vizsgálják az 5G-hálózatok elektromágneses sugárzását

Közös tesztmérésekkel vizsgálják az 5G-hálózatokból eredő elektormágneses sugárzást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szakemberei. A Nemzetközi Sugárvédelmi Szövetség (IRPA) kétévente megrendezett konferenciáján a két szervezet közös mintamérési projektjét is bemutatták június 4-én a Kongresszusi Központban. 

2022. június 28. 17:14

Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő monitorát. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő kiemelkedő képminőségű és könnyen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak.

2022. június 27. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27