Kapható hazánkban az LG D2343 CINEMA 3D monitor

forrás Prim Online, 2012. október 16. 14:56

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai vásáron (CES) januárban bejelentett CINEMA 3D technológiájú D2343-as monitorát. A készülék FULL HD felbontást és Dual Play funkciót kínál, amit a kivételes színhűséggel bíró IPS kijelzőn élvezhetünk. A monitor 23 hüvelykes méretben kerül a boltok polcaira.

Az LG D2343-as monitorban egyaránt megtalálható a gyártó által kifejlesztett CINEMA 3D technológia és a kiemelkedő színhűséggel bíró IPS panel. A polarizált 3D megoldás (amit CINEMA 3D technológiának nevezünk) bizonyítottan villódzásmentes képet biztosít, amelyet könnyű, akkumulátor nélküli CINEMA 3D szemüvegekkel nézhetünk. Az LG televízióinál már megismert CINEMA 3D technológia a D2343-as monitor esetében is képes a 2D-ről 3D-re történő konvertálásra. A 3D Effekt móddal pedig élesíteni lehet a megjelenített alakok vagy tárgyak széleit a minél tökéletesebb mélységérzet és egyenletes megjelenítés érdekében. A páratlan 3D élményt élethű színekkel egészíti ki az IPS panel, amely tiszta képet biztosít egyenletes színátmenetekkel a kevésbé változó színhőmérsékletnek köszönhetően.


A D2343-as monitor Dual Play funkciója az osztott képernyős játékokat úgy teszi élvezetesebbé, hogy mindkét játékos teljes képernyőn látja saját játékterét, ugyanazon a készüléken. A technológia szintén a polarizált képmegjelenítésen alapul: a játékhoz könnyű és töltést nem igénylő, speciális Dual Play szemüvegre van szükség.

A monitor kivételes képmegjelenítéséhez hozzájárul a Mega Kontrasztarány, a Full HD és az LG SUPER+ felbontás is. Utóbbi vívmánya, hogy az eredetileg „hagyományos”, azaz nem HD tartalmakat HD felbontáshoz hasonló minőségűvé alakítja át, így elfelejthetjük az elmosódott körvonalú képeket.


A monitort 5 000 000:1-es Mega Kontrasztarány technológiával vértezték fel, amely javítja a képek világosságát és tisztaságát. Ráadásul a nagy betekintési szögnek köszönhetően kiemelkedő képminőséget élvezhetünk akár akkor is, ha 178 fokos szögből nézzük a monitort.

A nagyfelbontású tartalmak fogadásáról a D2343 HDMI bemenete gondoskodik. A kábelvezető pedig segít rendet tartani a kábelek rengetegében, ha pedig helyet szeretnénk spórolni, a monitor a tévékhez hasonlóan falra is szerelhető. A készülék használatával a korábbi LED monitorokhoz képest több energiát takaríthatunk meg.

A D2343 monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 59 990 forint

Kulcsszavak: monitor LG Electronics LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30