Ericsson-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ericsson-hu

Minden eddiginél több program az Ericssonnál a Kutatók Éjszakáján

Az idei Kutatók Éjszakáján ismét látványos programokkal készült az Ericsson. Az érdeklődők többek között megnézhetik Öveges Tanár úr „utódainak” fizikai kísérleteit, lesz Masat-1, Droid foci, CarCare, N-es vasút modellezés, modellautóból épített önjáró robot, heterogén hálózatok, rádióhullámok, okosváros és számos más különlegesség is.

2013. szeptember 26. 09:49

Kutatók éjszakája - Beszélő robot, droidfoci az Ericsson Science Parkban

Beteg gyerekekkel beszélgető robot, droidfoci és a beltéri tájékozódást segítő MapStack szerepel egyebek közt szeptember 28-án, a Kutatók éjszakáján az Ericsson Science Park programkínálatában.

Kulcsszavak: tudomány BME Ericsson-hu
2012. szeptember 22. 09:56

Kármán Tódor-díjjal tüntette ki az Ericsson Magyarországot a Nemzeti Erõforrás Minisztériuma

Kármán Tódor-díjjal jutalmazta az Ericsson Magyarországot a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma. Az elismerést a vállalat a magyarországi közép- és felsőfokú oktatás támogatásáért, a természettudományos és műszaki képzés színvonalának emeléséért és a hazai tudományos kutatásban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért vehette át.

Kulcsszavak: oktatás díj Ericsson-hu
2011. december 18. 10:08

A Műegyetemen fejleszt az Ericsson

December 9-én új kapacitásokkal bővül a Műegyetemen  létrehozott Ericsson Komplex Hardver Laboratórium. A különleges egyetemi-ipari együttműködés, melyben a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának több tanszéke is érintett, a hardvertervezés különböző részterületeit mutatja be és népszerűsíti a hallgatók körében. A modern tervező és szimulációs eszközökkel felszerelt labor nem csak az elméleti tudás megszerzését támogatja, az itt létrehozott termékek később piaci forgalomba is kerülhetnek.

2011. december 9. 09:30

Hamlet bájtokban – Ericsson C++ programozóverseny

Több mint 400-an vettek részt az Ericsson Magyarország kutatási, fejlesztési központjának első C++ programozóversenyén, amelyet egyetemisták és frissdiplomások számára hirdetett meg a vállalat. A 135 csapat nevezett a vetélkedőre, a legtöbb az ELTE-ről és a BME-ről érkezett; a többi az informatikai képzést nyújtó hazai felsőoktatási intézményekből, valamint Romániából.

2011. december 7. 08:03

Új vezérigazgató az Ericsson Magyarország élén

Ali Shahot nevezték ki az Ericsson Magyarország vezérigazgatójának. Az Egyesült Államokból érkező menedzser Roland Nordgrent váltja a vezérigazgatói székben, aki Stockholmban az Ericsson Központjában folytatja tovább munkáját.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Ericsson-hu
2011. október 3. 17:11

Egyéjszakás tudományos kaland az Ericsson Kutatás-Fejlesztési Központjában

Akárcsak Európa legtöbb városában, Budapesten is a tudomány és az innováció népszerűsítésének szentelik szeptember 23-ának éjszakáját. A tudományok iránt érdeklődő közönség kora estétől egészen hajnalig válogathat a bemutatók, kísérletek, előadások és kiállítások között. Az Ericsson Magyarország már 16 órától várja a látogatókat K+F Központjának programjaira, a budapesti Science Parkba.

Kulcsszavak: Ericsson-hu tudomány
2011. szeptember 21. 18:15

Az Ericsson bővíti magyarországi kutató-központját

Az Ericsson - amely az idén ünnepli 100 éves jelenlétét Magyarországon - 150 fővel bővíti magyarországi K+F központját. 2011 végére már több mint 1150 tehetséges mérnök, kutató és fejlesztő dolgozik majd az Ericsson kutatási részlegén, Magyarország legnagyobb kutató-fejlesztő vállalatánál.

2011. március 10. 15:48

Több mint tízszeresére nőtt az Ericsson profitja

Több mint tízszeresére nőtt a magyarországi érdekeltséggel is rendelkező svéd Ericsson nyeresége a tavalyi negyedik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

2011. január 26. 11:17

Megduplázódott a T-Mobile/Ericsson LTE teszthálózat sebessége

A T-Mobile és az Ericsson LTE tesztjének második szakaszában, az április 30-i sajtóbemutatót követően alig két héttel a két cég szakemberei további jelentős eredményt értek el a főváros XI. kerülete egy részét lefedő LTE mobilhálózaton: 20 MHz-es sávszélességen a sebességet megduplázva elérték a100 Mbps letöltési sebességet.

Kulcsszavak: T-mobile-hu Ericsson-hu
2010. május 15. 12:14

Dinamikus évet zár az Ericsson Magyarország

Az Ericsson Magyarország jelenlegi pozíciója minden alapot megad ahhoz, hogy továbbra is fenntartsa vezető szerepét ezen a kihívásokkal teli távközlési piacon, a szélessávú hálózatok további fejlesztésével, a menedzselt szolgáltatások biztosításával és a személyre szabott TV-élményt is magában foglaló multimédiás megoldásokkal.

Kulcsszavak: Ericsson-hu távközlés
2009. november 26. 17:41

Vezetőváltás az Ericsson Magyarország élén

Az Ericsson Magyarország a mai napon arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2009. augusztus 1-jétől Chris Houghton lesz a magyarországi leányvállalat vezérigazgatója. Chris Houghton Éry Gábortól veszi át a vezérigazgatói pozíciót.

Kulcsszavak: Ericsson-hu CIO
2009. július 2. 14:14

Bővíti K+F létszámát az Ericsson Magyarország

Az Ericsson Magyarország bővíti kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenységét, s ezért a jelenlegi összesen 1.160 fős létszámát az év végére 1.300-ra emeli - mondta Éry Gábor, a cég vezérigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

2009. május 29. 13:31

Ericssoné a Társadalmi Felelősségvállalás 2008 Díj

Sólyom László köztársasági elnök fővédnöksége mellett a hazai üzleti élet kiemelkedő szereplőiből álló bíráló Bizottság az Ericsson Magyarországnak ítélte oda a Társadalmi Felelősségvállalás 2008 Díjat. A rangos elismerés megbecsülése a cég innovatív, újító szemléletű, az oktatásban és a kultúrában is élen járó, a hazai vállalat alapításától fogva meglévő társadalmi felelősségvállalásának.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo
2008. november 5. 20:19

Ericsson: a szélessáv jövője - kamionba zárva

Október 21-én budapesti Infoparkban állomásozó „Full Service Broadband” kamionon az Ericsson négy területen (mobil szélessáv, LTE, IPTV (IMS, Mobil TV, MeOnTV), GPON infrastruktúra) élő példákon keresztül mutatta be a legújabb mobil és vezetékes szélessávú infrastruktúrát, és az erre építhető szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: Ericsson Ericsson-hu UMTS IPTV
2008. október 21. 19:02

Hadvertervező laboratórium a Műegyetemen

Az ország első komplex hadvertervező laboratóriumát avatták fel a BME Elektronikus Eszközök Tanszékén május 27-én.

2008. május 27. 14:58

Ericsson Magyarország: közel a 47 milliárdhoz

Az Ericsson Magyarország mai budapesti sajtótájékoztatóján Éry Gábor elnök bemutatta Jakab Rolandot, a cég új pr és marketing igazgatóját, illetve beszámolt a cég tavalyi évre vonatkozó üzleti adatairól.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo
2008. március 27. 14:44

Új marketing és kommunikációs igazgató az Ericsson Magyarországnál

Március 1-től Jakab Roland tölti be az Ericsson Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatói posztját. A szakember 2000-ben csatlakozott az Ericssonhoz, ahol kezdetben üzleti tanácsadóként elsősorban mobil banki projektek vezetésével foglalkozott.

Kulcsszavak: Ericsson-hu CIO +céginfo
2008. március 10. 13:14

Ericsson: 17 százalékkal csökkent a profit

A svéd Telefon AB LM Ericsson, a világ legnagyobb távközlésiberendezés-gyártója pénteken 5,6 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett a tavalyi utolsó negyedévről, 42 százalékkal kevesebbet 2006-os negyedik negyedévi 9,7 milliárdnál.

2008. február 4. 08:31

Távozik az Ericsson-elnök

Az Ericsson Magyarország elindítója, megszervezője saját kezdeményezésére távozik a magyar telekommunikációs ipar meghatározó szereplőjévé vált vállalattól.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo CIO
2007. november 21. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

20 éve, 2000. február 6-án indult el a Mailbox.hu levelezőrendszer, a Magyarországon működő internetes felhőszolgáltatások egyik legkorábbi képviselője. A szolgáltatásban az elmúlt két évtized alatt csaknem 500.000 egyedi felhasználó foglalt magának email címet.

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás