Ericsson-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ericsson-hu

Minden eddiginél több program az Ericssonnál a Kutatók Éjszakáján

Az idei Kutatók Éjszakáján ismét látványos programokkal készült az Ericsson. Az érdeklődők többek között megnézhetik Öveges Tanár úr „utódainak” fizikai kísérleteit, lesz Masat-1, Droid foci, CarCare, N-es vasút modellezés, modellautóból épített önjáró robot, heterogén hálózatok, rádióhullámok, okosváros és számos más különlegesség is.

2013. szeptember 26. 09:49

Kutatók éjszakája - Beszélő robot, droidfoci az Ericsson Science Parkban

Beteg gyerekekkel beszélgető robot, droidfoci és a beltéri tájékozódást segítő MapStack szerepel egyebek közt szeptember 28-án, a Kutatók éjszakáján az Ericsson Science Park programkínálatában.

Kulcsszavak: tudomány BME Ericsson-hu
2012. szeptember 22. 09:56

Kármán Tódor-díjjal tüntette ki az Ericsson Magyarországot a Nemzeti Erõforrás Minisztériuma

Kármán Tódor-díjjal jutalmazta az Ericsson Magyarországot a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma. Az elismerést a vállalat a magyarországi közép- és felsőfokú oktatás támogatásáért, a természettudományos és műszaki képzés színvonalának emeléséért és a hazai tudományos kutatásban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért vehette át.

Kulcsszavak: oktatás díj Ericsson-hu
2011. december 18. 10:08

A Műegyetemen fejleszt az Ericsson

December 9-én új kapacitásokkal bővül a Műegyetemen  létrehozott Ericsson Komplex Hardver Laboratórium. A különleges egyetemi-ipari együttműködés, melyben a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának több tanszéke is érintett, a hardvertervezés különböző részterületeit mutatja be és népszerűsíti a hallgatók körében. A modern tervező és szimulációs eszközökkel felszerelt labor nem csak az elméleti tudás megszerzését támogatja, az itt létrehozott termékek később piaci forgalomba is kerülhetnek.

2011. december 9. 09:30

Hamlet bájtokban – Ericsson C++ programozóverseny

Több mint 400-an vettek részt az Ericsson Magyarország kutatási, fejlesztési központjának első C++ programozóversenyén, amelyet egyetemisták és frissdiplomások számára hirdetett meg a vállalat. A 135 csapat nevezett a vetélkedőre, a legtöbb az ELTE-ről és a BME-ről érkezett; a többi az informatikai képzést nyújtó hazai felsőoktatási intézményekből, valamint Romániából.

2011. december 7. 08:03

Új vezérigazgató az Ericsson Magyarország élén

Ali Shahot nevezték ki az Ericsson Magyarország vezérigazgatójának. Az Egyesült Államokból érkező menedzser Roland Nordgrent váltja a vezérigazgatói székben, aki Stockholmban az Ericsson Központjában folytatja tovább munkáját.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Ericsson-hu
2011. október 3. 17:11

Egyéjszakás tudományos kaland az Ericsson Kutatás-Fejlesztési Központjában

Akárcsak Európa legtöbb városában, Budapesten is a tudomány és az innováció népszerűsítésének szentelik szeptember 23-ának éjszakáját. A tudományok iránt érdeklődő közönség kora estétől egészen hajnalig válogathat a bemutatók, kísérletek, előadások és kiállítások között. Az Ericsson Magyarország már 16 órától várja a látogatókat K+F Központjának programjaira, a budapesti Science Parkba.

Kulcsszavak: Ericsson-hu tudomány
2011. szeptember 21. 18:15

Az Ericsson bővíti magyarországi kutató-központját

Az Ericsson - amely az idén ünnepli 100 éves jelenlétét Magyarországon - 150 fővel bővíti magyarországi K+F központját. 2011 végére már több mint 1150 tehetséges mérnök, kutató és fejlesztő dolgozik majd az Ericsson kutatási részlegén, Magyarország legnagyobb kutató-fejlesztő vállalatánál.

2011. március 10. 15:48

Több mint tízszeresére nőtt az Ericsson profitja

Több mint tízszeresére nőtt a magyarországi érdekeltséggel is rendelkező svéd Ericsson nyeresége a tavalyi negyedik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

2011. január 26. 11:17

Megduplázódott a T-Mobile/Ericsson LTE teszthálózat sebessége

A T-Mobile és az Ericsson LTE tesztjének második szakaszában, az április 30-i sajtóbemutatót követően alig két héttel a két cég szakemberei további jelentős eredményt értek el a főváros XI. kerülete egy részét lefedő LTE mobilhálózaton: 20 MHz-es sávszélességen a sebességet megduplázva elérték a100 Mbps letöltési sebességet.

Kulcsszavak: T-mobile-hu Ericsson-hu
2010. május 15. 12:14

Dinamikus évet zár az Ericsson Magyarország

Az Ericsson Magyarország jelenlegi pozíciója minden alapot megad ahhoz, hogy továbbra is fenntartsa vezető szerepét ezen a kihívásokkal teli távközlési piacon, a szélessávú hálózatok további fejlesztésével, a menedzselt szolgáltatások biztosításával és a személyre szabott TV-élményt is magában foglaló multimédiás megoldásokkal.

Kulcsszavak: Ericsson-hu távközlés
2009. november 26. 17:41

Vezetőváltás az Ericsson Magyarország élén

Az Ericsson Magyarország a mai napon arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2009. augusztus 1-jétől Chris Houghton lesz a magyarországi leányvállalat vezérigazgatója. Chris Houghton Éry Gábortól veszi át a vezérigazgatói pozíciót.

Kulcsszavak: Ericsson-hu CIO
2009. július 2. 14:14

Bővíti K+F létszámát az Ericsson Magyarország

Az Ericsson Magyarország bővíti kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenységét, s ezért a jelenlegi összesen 1.160 fős létszámát az év végére 1.300-ra emeli - mondta Éry Gábor, a cég vezérigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

2009. május 29. 13:31

Ericssoné a Társadalmi Felelősségvállalás 2008 Díj

Sólyom László köztársasági elnök fővédnöksége mellett a hazai üzleti élet kiemelkedő szereplőiből álló bíráló Bizottság az Ericsson Magyarországnak ítélte oda a Társadalmi Felelősségvállalás 2008 Díjat. A rangos elismerés megbecsülése a cég innovatív, újító szemléletű, az oktatásban és a kultúrában is élen járó, a hazai vállalat alapításától fogva meglévő társadalmi felelősségvállalásának.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo
2008. november 5. 20:19

Ericsson: a szélessáv jövője - kamionba zárva

Október 21-én budapesti Infoparkban állomásozó „Full Service Broadband” kamionon az Ericsson négy területen (mobil szélessáv, LTE, IPTV (IMS, Mobil TV, MeOnTV), GPON infrastruktúra) élő példákon keresztül mutatta be a legújabb mobil és vezetékes szélessávú infrastruktúrát, és az erre építhető szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: Ericsson Ericsson-hu UMTS IPTV
2008. október 21. 19:02

Hadvertervező laboratórium a Műegyetemen

Az ország első komplex hadvertervező laboratóriumát avatták fel a BME Elektronikus Eszközök Tanszékén május 27-én.

2008. május 27. 14:58

Ericsson Magyarország: közel a 47 milliárdhoz

Az Ericsson Magyarország mai budapesti sajtótájékoztatóján Éry Gábor elnök bemutatta Jakab Rolandot, a cég új pr és marketing igazgatóját, illetve beszámolt a cég tavalyi évre vonatkozó üzleti adatairól.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo
2008. március 27. 14:44

Új marketing és kommunikációs igazgató az Ericsson Magyarországnál

Március 1-től Jakab Roland tölti be az Ericsson Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatói posztját. A szakember 2000-ben csatlakozott az Ericssonhoz, ahol kezdetben üzleti tanácsadóként elsősorban mobil banki projektek vezetésével foglalkozott.

Kulcsszavak: Ericsson-hu CIO +céginfo
2008. március 10. 13:14

Ericsson: 17 százalékkal csökkent a profit

A svéd Telefon AB LM Ericsson, a világ legnagyobb távközlésiberendezés-gyártója pénteken 5,6 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett a tavalyi utolsó negyedévről, 42 százalékkal kevesebbet 2006-os negyedik negyedévi 9,7 milliárdnál.

2008. február 4. 08:31

Távozik az Ericsson-elnök

Az Ericsson Magyarország elindítója, megszervezője saját kezdeményezésére távozik a magyar telekommunikációs ipar meghatározó szereplőjévé vált vállalattól.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo CIO
2007. november 21. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás