Ford kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ford

Az autóipari vállalatok autonóm mobil robotokkal optimalizálják belső logisztikájukat

Ezekben az embert próbáló időkben, amikor a gyártóknak gazdasági kihívásokkal kell szembenézniük, különösen nehéz helyzetben vannak az autóipari vállalatok. Annak ellenére, hogy ez az ágazat alkalmazza a legátfogóbb módon az automatizációs technológiát a lean gyártás, a hatékonyság, és a versenyképesség megőrzése érdekében, bőven van még lehetőség további optimalizálásra és újításokra.

2020. április 12. 12:33

Ilyen a munka MiR robotokkal a Ford üzemében

Henry Ford rengeteg ember életét megváltoztatta, amikor megálmodott egy olyan jövőképét, melynek középpontjában egy mindenki számára elérhető, praktikus és megfizethető autó szerepelt, és mára a Ford a világ egyik vezető autómárkájává vált. A Spanyolországban, Almussafes-Valenciában lévő üzemükben, Európa egyik leginnovatívabb gyárában, több népszerű modellt is előállítanak, többek közt a Kuga-t, a Mondeo-t és az S-Max-ot is.

2019. augusztus 1. 10:00

Az IoT elmosódó határai új biztonsági stratégiát igényelnek

Tizenöt éve még senki nem gondolta volna, hogy stratégiai együttműködésbe fog egy nagy múltú detroiti autógyár és egy olyan cég, amely akkoriban alapvetően online könyvkereskedőnek számított. Az idei év elején, a Las Vegas-i CES-en azonban az Amazon és a Ford pontosan ilyen partnerséget jelentett be, amelynek köszönthetően az autók képesek lesznek kapcsolódni az Amazon Echo hangfelismerő, okos hangszórójához.

2016. május 12. 08:23

A Cellum meghívást kapott a Ford alkalmazásfejlesztői versenyére

A cég a mobilfizetés autós alkalmazására koncentrál majd az dublini SYNC AppLink eseményen

Kulcsszavak: autószolg verseny Ford Cellum
2015. október 22. 16:45

WiFi Ford autókban

A Ford több autójába is olyan rendszert telepít, amelynek révén az utasok menet közben WiFi vezeték nélküli kapcsolat segítségével kapcsolódhatnak az internetre.

Kulcsszavak: autószolg Ford Wi-Fi
2009. december 22. 08:10

A Ford az Internet Security Systemset választotta

A Noreg Információvédelmi Kft. az Internet Security Systems, Inc. (ISS) magyarországi forgalmazója bejelentette, hogy a Ford Motor Company az ISS-t választotta a globális informatikai infrastruktúrájának felügyeletéhez, figyeléséhez és megvédéséhez szükséges felügyelt védelmi szolgáltatások nyújtásához.

Kulcsszavak: ISS Ford security
2003. szeptember 23. 18:26

HP iPAQ a Ford volánja mögött

A HP vezeték nélküli és mobiltermékeinek gyors terjedése nemrégiben arra indította a Fordot, hogy a HP-vel közösen legújabb koncepcióautója, a C-MAX felszerelésébe is beépítse a HP iPAQ Pocket PC-t.

Kulcsszavak: +fohir Ford HP pda autotech
2002. december 3. 09:24

Az innováció és a Ford

A Ford a világ vezető gépkocsigyártójaként mintegy 100 éves története során fogalommá vált az autóvásárlók körében. Egy közismert márkanév azonban önmagában még nem elég: ma a piacon naponta meg kell harcolni a sikerért, és a vevőt, az ügyfelet folyamatosan, professzionális módon kell kiszolgálni. A sikeres üzleti tevékenység alapfeltétele többek között a korszerű informatikai rendszer, amely gyors és magas szintű szolgáltatásokat nyújt. Természetes tehát, hogy a magyarországi Ford-képviselet, a Ford Motor Hungária Kft. ezen a területen is előrelépett.

2002. október 6. 09:55

A Ford leállítja PC-programját

A Ford Motor, arra hivatkozva, hogy mind az autóipar, mind a gazdaság egésze megtorpant, hivatalosan is bejelentette: leállítja „minden alkalmazottnak új számítógépet” programját.

Kulcsszavak: +céginfo Ford
2001. október 20. 20:49

BizTalk a Fordnál

A Ford Motor Corporation a Microsoft BizTalk Server 2000-et, az XML-t és a SOAP-ot választotta integrációs megoldásnak „eHub” elnevezésű globális vállalati alkalmazásintegrációja, valamint B2B integrációs projektje számára.

2001. július 28. 20:15

Szoftverkompatibilitás a Fordnál

A WebMethods szerződést kötött a Ford autóóriással egymással nem harmonizáló szoftverparkjának összehangolására.

2001. április 16. 20:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás