IDF kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IDF

IDF 2013 - Az Intel és a számítástechnika jövője

Krzanich bejelentette az új, alacsonyabb fogyasztású termékcsaládot, és bemutatta az LTE család és a 14 nanométeres gyártástechnológia első termékeit

2013. szeptember 11. 10:30

IDF 2007 ősz, 2. nap: mobiltervek

Az Intel IDF 2007 ősz fejlesztőkonferencia második napjának nagy érdeklődéssel várt egyik plenáris előadója David Perlmutter, az Intel alelnöke és a mobilcsoport vezérigazgatója volt, aki a vállalat következő évi mobilterveiről - WiMAX, processzorok, lapkakészletek, kézi eszközök - beszélt.

Kulcsszavak: Intel IDF processzor
2007. szeptember 20. 12:33

Pekingben lesz tavasszal az IDF

Az Intel bejelentette, hogy jövő tavaszi fejlesztői konferenciáját Amerika helyett Kínában rendezi, míg San Francisco-ban csak ősszel lesz IDF.

2006. december 14. 09:06

A négymagos Intel processzorok részletei

A San Franciscóban zajló Intel IDF 2006 Fall konferencián a novemberben érkező új négymagos processzorok részleteit Steve Smith vezérigazgató (Intel Digitális Vállalat Csoport) mutatta be.

Kulcsszavak: IDF Intel
2006. szeptember 28. 18:54

Új tárolóprocesszor-családot mutatott be az Intel

Az Intel egy széles piaci szegmenst, a kisvállalkozásoktól a közepes méretű cégekig kiszolgálni hivatott tárolóprocesszor-családot mutatott be.

Kulcsszavak: IDF Intel
2006. szeptember 28. 11:51

A következő generációs Intel Centrino Duo mobiltechnológia-platform részletei

Az Intel nyilvánosságra hozta a következő generációs Intel Centrino Duo mobiltechnológia-platform részleteit. A cég új platformjával gyorsabb és a mobilkommunikációs képességeket hatékonyabban kihasználó hordozható számítógépek elterjedését célozza. A platform szívét a nagyobb teljesítményű és energiatakarékos Intel Core2 Duo processzor áll.

Kulcsszavak: IDF Intel
2006. szeptember 28. 11:16

A Lenovo kapta az Intel Fejlesztői Fórum innovációs fődíját

A Lenovo ThinkPad X41 táblagépe nyerte a San Franciscó-i Intel Fejlesztői Fórum (IDF) most első ízben odaítélt „Technology Innovation Accelerated” innovációs fődíját.

Kulcsszavak: IDF díj Intel Lenovo
2005. augusztus 25. 22:01

Az Intel a vállalatok fejlődéséért

"A vállalatok jövője elsősorban az innovatív számítástechnikai és kommunikációs platformokban, valamint a kulcsfontosságú szilíciumos és szoftvertechnológiákban rejlik" - mondta Pat Gelsinger, az Intel alelnöke és nemrégiben megalakított Digital Enterprise Groupjának vezetője az IDF március 1-jei San Franciscó-i rendezvényén. E megközelítés szerint az üzleti felhasználók a számítástechnikai platformokat új, hatékonyabb módokon használhatják, csökkentve a költségeket, kiküszöbölve a kockázatokat, illetve elősegítve a növekedést.

Kulcsszavak: Intel IDF
2005. március 26. 11:20

Craig Barrett nyitó beszéde az IDF-en

A március 1-jén San Franciscóban megrendezett Intel Developer Forumon Craig Barrett, az Intel Corporation elnök-vezérigazgatója bemutatta azokat a kulcsfontosságú technológiákat és stratégiákat, amelyek által az iparág továbbléphet, illetve még innovatívabbá válhat. Barrett megjegyezte: negyven évvel azután, hogy Gordon Moore felismerte, kétévente duplájára nőhet a tranzisztorok száma ugyanakkora szilíciumos területen, új technológiák, illetve lehetőségek (a többmagos processzoroktól kezdve a platforminnovációkig) biztosítják a továbblépést a fejlesztői társadalom, valamint a növekedést az iparág számára.

Kulcsszavak: Intel IDF
2005. március 26. 11:00

Képzeljünk el egy telefont, amely valós időben képes fordítani

Az Intel víziója szerint az elkövetkezendő néhány évben a technológiai fejlesztések által a jövő elektronikai termékeibe belekerül a digitális intelligencia.

Kulcsszavak: IDF jövő Intel
2005. március 4. 22:35

Pat Gelsinger: Az Intel a vállalatok fejlődéséért

A vállalatok jövője elsősorban az innovatív számítástechnikai és kommunikációs platformokban, és a kulcsfontosságú szilíciumos és szoftvertechnológiákban rejlik - mondta Pat Gelsinger, az Intel alelnöke, és az Intel nemrégiben megalakított Digital Enterprise Group vezetője az IDF-en.

Kulcsszavak: IDF Intel
2005. március 2. 15:13

Dolby-Intel: együttműködés a PC-k jobb térhangzásának kifejlesztésében

A Dolby Laboratories és az Intel együttműködik annak érdekében, hogy termékeikkel segítséget nyújtsanak a fejlesztők számára az Intel-alapú PC-platformok legjobb minőségű audiohangzásának kifejlesztéséhez.

Kulcsszavak: IDF Intel
2004. szeptember 9. 19:00

Hatalmas képernyő új technológiával az Intel fejlesztői fórumon

A szabadalommal védett szerkezetet az angol Seamless Display mutatta be. A cég nevében (seamless = hézagmentes) is benne van a trükk lényege: három képernyő képe illeszkedik ilyen módon egymáshoz, egyetlen képernyő érzetét keltve.

Kulcsszavak: Intel IDF
2004. február 24. 21:45

Intel Fejlesztői Fórum 2004 Tavasz (IDF '2004)

Az Intel - a világ legnagyobb lapkagyártója - február 17.- és 19.-e között tartotta meg, a már hagyományos, évente kétszer megrendezésre kerülő Fejlesztői Fórum tavaszi "kiadását".

2004. február 23. 09:57

Intel: 90 nanométeres technológiával készült NOR Flash memória

Sean Maloney, az Intel ügyvezető elnök-helyettese és az Intel Communications Group ügyvezető igazgatója bemutatta a világ első, 90-nanométeres technológiával készült NOR flash memóriát február 19-én, csütörtökön az IDF-en.

Kulcsszavak: Intel IDF
2004. február 20. 14:55

Gelsinger: Új informatikai megközelítésekre van szükség

Az Intel Developer Forumon tartott beszédében Pat Gelsinger, az Intel első számú elnökhelyettese elmondta, hogy a jövő számítástechnikai teljesítményét - a gyorsaságon kívül - innovatív architekturális kapacitásokkal kell elképzelni, hogy a digitális technológia nyújtotta összes lehetőséget kihasználhassuk.

Kulcsszavak: IDF Intel
2004. február 19. 18:36

Az Intel szilíciumplatform-újításai felgyorsítják a fejlődést a hordozható számítógépek terén

Az Intel az IDF-en ízelítőt adott abból, hogy a hordozható számítógépekben rejlő, egyre fejlődő lehetőségek milyen módon nyernek meg új felhaszálókat a modern technológiáknak, illetve hogyan támasztanak új kihívásokat a fejlesztők számára.

Kulcsszavak: Intel IDF
2004. február 18. 20:20

A digitális technika gyökeres ágazati és szervezeti változásokat eredményez

Craig Barrett, az Intel vezérigazgatója az IDF nyitó előadásában arról beszélt, miként formálja át a digitális technika terjedése és a folyamatos technikai fejlődés a világon mindenütt a kereskedelem, a szórakozás és a kommunikáció alapjait.

Kulcsszavak: Intel IDF
2004. február 18. 18:45

Intel fejlesztői fórum: Fókuszban a rendszerek és megoldások

A technológiai iparágban egyre inkább megnő a komplex megoldások szerepe, így a 2004 kora tavaszán megrendezésre kerülő Intel fejlesztői fórum is e gondolat köré szerveződik. Az esemény február 17-19-ig kerül megrendezésre San Franciscóban.

Kulcsszavak: Intel konferencia IDF
2004. január 28. 18:10

Az Intel nem hanyagolja el a fejlődő országokat

Az Intel mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy olyan olcsóbb processzorokat és alaplapi chipkészleteket dobjon piacra, melyek minden korábbinál jobban megfelelnek az indiai, kelet-európai illetve egyéb, fejlődésben lévő országok igényeinek.

Kulcsszavak: Intel Kína IDF
2003. szeptember 19. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01