Nortel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nortel

Ericsson: befejeződött az LG-Nortel Nortel üzletrészének felvásárlása

Az Ericsson ma arról tájékoztatott, hogy befejezte a Nortel többségi részvényeinek (50%+1) felvásárlását az LG-Nortel vállalatban, az LG Electronics és a Nortel Networks vegyes vállalatában. A tranzakció lezárására azt követően került sor, hogy az Ericsson április 21-én részvényvásárlási megállapodást kötött erre az üzletrészre.

Kulcsszavak: Ericsson Nortel +céginfo
2010. július 5. 16:48

Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért.

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo
2009. július 21. 17:17

Csődöt jelentett a Nortel

A Nortel, a világ egyik legjelentősebb, kanadai székhelyű távközlési eszközgyártó vállalata csődöt jelentett, miután az amúgy is nehéz helyzetben lévő céget letaglózta a mostani gazdasági válság.

Kulcsszavak: Nortel +céginfo
2009. január 14. 18:30

Egyesítené hálózati részlegeit a Motorola és a Nortel

A Wall Street Journal (WSJ) beszámolója szerint a Motorola és a Nortel tárgyalásokat folytatnak arról, hogy egyesítsék vezeték nélküli hálózati infrastruktúra üzletágaikat.

2008. február 12. 10:20

Microsoft-Nortel együttműködés a vállalati telekommunikációban

A Microsoft és a Nortel bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek internetalapú vállalati telefonos megoldások közös fejlesztéséről.

2006. július 19. 19:09

Nortel IP-alapú contact center az Expressznél

Az Expressz Magyarország Zrt. új irodaházba költözött, s ez a kommunikációs technológia megújulásával is együtt járt. Az ügyfélszolgálaton működő contact center megoldást helyezték új alapokra: az eddigi digitális rendszert a Nortel IP-alapú contact center megoldása váltotta fel.

Kulcsszavak: Kapsch-hu Nortel iptelefon
2005. szeptember 27. 17:59

LG-Nortel vegyes vállalat a telekommunikációs és hálózati megoldások területén

Az LG Electronics és a Nortel létrehozta vegyes vállalatát, amely telekommunikációs és a hálózati megoldásokat kínál majd a vezetékes és vezeték nélküli, az optikai és a vállalati szférában Dél-Koreában és világszerte.

2005. augusztus 24. 10:54

A dél-koreai LG nagy amerikai partnert talált

Közös vállalkozást hoz létre közel 300 millió dollárral az LG dél-koreai elektronikai óriás és a távközlési berendezések vezető észak-amerikai gyártója, a kanadai Nortel Networks.

Kulcsszavak: Nortel LG
2005. augusztus 18. 09:18

Javuló eredmények a Nortelnél

A világ egyik vezető távközlési berendezéseket gyártó vállalata, a kanadai Nortel hétfőn közölte, hogy az idén 10 százalékos forgalomnövekedésre számít, miután a második negyedévi forgalmát is ilyen arányú növekedéssel zárhatta, annak értéke elérte a 2,86 milliárd dollárt.

Kulcsszavak: +céginfo Nortel
2005. augusztus 9. 10:04

3G/WLAN vegyes hálózati alkalmazást tesztelt sikeresen a Nortel

A Nortel és a BB Mobile Japánban végzett kísérlete során a cégek állítása szerint a világon elsőként sikerült mobilkészülékkel zökkenőmentesen egyszerre használniuk egy 1,7 GHz-es 3G és egy WLAN hálózatot.

Kulcsszavak: UMTS WLAN Nortel
2005. június 25. 18:42

Valós idejű multimédiás együttműködés a világ bármely tájáról

A Kapsch idei szakmai napján mutatja be a Nortel új, MCS (Multimedia Communication Server) 5100 nevű megoldását. Erről beszélgettünk Fülöp István értékesítési vezetővel és Schuller József Attilával, a termék szakértőjével.

Kulcsszavak: Nortel
2005. június 5. 10:20

A Nortelnek nem volt jó a negyedik negyedéve sem

A legnagyobb amerikai távközlésiberendezés-gyártó, a kanadai Nortel Networks hétfőn közölte, hogy üzleti éve utolsó negyedében 75 százalékkal romlott az eredménye, részvényarányosan 3 cent lett az egy évvel korábbi 12 centről, de az egész évre számolva ez az eredmény csak várhatóan egy centtel lesz kisebb a megelőző évinél.

Kulcsszavak: +céginfo Nortel
2005. május 3. 09:19

Nortel Networks - negyedéves veszteség: 259 millió dollár

A Nortel Networks Corp. távközlési alkatrészgyártó pénteken New York-i tőzsdezárást követően negyedéves veszteségről számolt be egyebek között kutatási és fejlesztési költségeinek a növekedésére, illetve egyszeri tételek miatt.

Kulcsszavak: +céginfo Nortel
2005. március 21. 10:30

Az LG és a Nortel közös telekommunikációs céget alapít

Az LG Electronics és a Nortel bejelentette, hogy a két vállalat szándéknyilatkozatot írt alá egy közös társaság alapításáról, amely csúcsminőségű, high-tech telekommunikációs berendezéseket és hálózati megoldásokat kínál majd Koreában és más globális piacokon.

2005. február 9. 13:45

A T-Mobile a Nortel számlázási megoldását alkalmazza

A Nortel egy olyan rendszert dolgozott ki, ami ellenőrzi és biztosítja a pontos számlázást, és egyben lehetőséget nyújt a jövőben személyre szabott szolgáltatások kidolgozására.

2004. július 7. 09:09

A Nortel is Kínában fejleszt

[smallimage 1 left]A Nortel Networks bejelentette, hogy az elkövetkező három évben 200 millió dollárt fordít Kínában saját elképzelései kutatására és kifejlesztésére.

2003. szeptember 17. 09:30

Az EU engedélyezi a Nortel részvényvásárlását

[smallimage 1 left] Az Európai Bizottság a cégösszeolvadásokról szóló szabályzók alapján engedélyezte a kanadai Nortel Networks Limited számára a teljes Nortel Networks Germany (NNG) és a Nortel Networks France (NNF) megvásárlását.

Kulcsszavak: Nortel EU
2003. augusztus 23. 18:05

Kék halál veszélye fenyegeti a Centrino notebookokat

[smallimage 1 left] Az Intel március elején debütált vezeték nélküli Centrino mobil platformja köré épülő, Windows XP operációs rendszert futtató hordozható számítógépek esetében nem ritka a korábbról jól ismert "kék halál" jelenség, amennyiben a felhasználók a Nortel Networks-féle népszerű VPN (Virtual Private Network, virtuális magánhálózat) biztonsági szoftvert használják.

Kulcsszavak: Intel Nortel notebook
2003. május 31. 09:31

Kapsch SzakMajális: rugalmas VoIP portfólió, IP-telefónia

Szabadtéren, a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Parkban rendezte meg május 29-én szakmai napját, illetve majálisát a Kapsch TeleCom Kft. A cég Kapsch SzakMajális elnevezésű eseményén megjelent mintegy 150 résztvevő először az üzleti kommunikációs és privát hálózati, valamint szolgáltatói megoldásokról hallgattak meg előadásokat.

Kulcsszavak: Kapsch Nortel konferencia
2003. május 29. 14:38

Damovo, Nortel: Együttműködési megállapodás

A Nortel Networks három éves időtartamra globális megállapodást kötött a Damovóval, a hang-, adat- és mobilkommunikációs megoldások terén piacvezető globális szolgáltatóval.

Kulcsszavak: +céginfo Nortel Damovo
2003. április 1. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27