Red-stars.com-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Red-stars.com-hu

Megújult a Nemzeti Hírközlési Hatóság TANTUSZ portálja

A TANTUSZ portál segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a különböző szolgáltatók roamingdíjait, illetve tájékoztat arról, hogy adott lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, kábeltévé-szolgáltatások közül lehet választani.

2006. szeptember 13. 09:36

Természetjáró.hu a red-starstól

A Magyar Természetbarát Szövetség a túrázás, a természetjárás interaktív népszerűsítésére az Arcus Interactive Group tagját, a red-stars Rt.-t kérte fel. Májusban elkészült weboldaluk célja, hogy közelebb hozza a túrázás élményét, felkeltse a természetjárás iránti igényt, főként a fiatalok körében.

Kulcsszavak: turizmus Red-stars.com-hu
2006. június 5. 19:04

Cégcsoportot alapít a Mirai Interactive és a red-stars

Arcus Interactive Group néven közös részvénytársaságot alapít a Mirai Interactive Kft. és a red-stars Rt. A két eddigi versenytárs mostantól közös stratégiai és pénzügyi irányítás mellett működik.

2005. október 19. 11:26

Jelentős növekedés az on-line reklámpiacon

Minden jel arra utal, hogy idén hozzávetőleg 35%-kal növekedik az on-line reklámköltés - derül ki a red-stars által 2001 óta a médiatulajdonosok körében rendszeresen lebonyolított felmérés eredményeiből.

2004. június 5. 09:00

Továbbra is növekszik a hazai on-line reklámpiac

Az idei évben mintegy 18-20%-kal bővül a nettó on-line médiaköltés – derül ki a red-stars által immáron harmadik éve a médiatulajdonosok körében elvégzett felmérésből.

2003. október 15. 13:16

A red-stars készíti az OBA website-ját

A red-stars Hungary Rt. nyerte az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) honlapjának megújítására kiírt tendert. A tenderre összesen négy ügynökség kapott meghívást.

2003. október 13. 10:40

Bemutatták a BÁV Rt. új honlapját

Két hónappal a többfordulós pályázat eredményhirdetése után a Red-stars átadta a felépítésében és arculatában is teljesen megújult honlapot, ahol számos újítás is helyet kapott.

Kulcsszavak: website Red-stars.com-hu
2002. október 18. 11:14

Red-stars-felmérés az online piacról

A red-stars.com Hungary Rt. - hasonlóan az előző esztendőkhöz - ismét elkészítette a negyedévenként megjelenő, az online médiatulajdonosokat kérdező úgynevezett jővőképfelmérését.

2002. augusztus 30. 18:36

Otthoni internetezők – messze az átlag felett

Régen várt áttörésnek lehettünk tanúi a múlt év második félévében az internethasználók világában: többen interneteznek otthonról, mint a munkahelyekről. Az iskolai internethasználat dominanciájának mítosza már régmúlt, most azokon a sor, akik az otthonukban használják a netet: közel 400 ezren vannak.

2002. június 18. 12:42

Keresztúri Gergely kedvenc webhelyei

A Red-stars.com Hungary Rt. a hazai internetes reklámozás úttörőjeként 1998 tavaszán alakult, s a Telnet Magyarország Rt. üzletágaként kezdte meg tevékenységét. Fő működési területe az online médiatervezés és -vásárlás, kampánykiszolgálás, első ügyfelei pedig a legnagyobb nemzetközi reklámügynökségek közül kerültek ki. Önálló vállalatként 2000 novembere óta működik. Alaptevékenységét változatlanul az online reklám tárgykörébe tartozó szolgáltatások alkotják, ezeket ügyfélportfóliója átalakulásával teljes körűvé bővítette. Az online médiában eltöltött négy év alatt több mint száz reklámkampányt bonyolított le. Keresztúri Gergely vezérigazgató szerint a cég a hazai piacon egyedülálló múlttal rendelkezik, elsősorban internetes reklámkampányok, promóciók tervezése és kivitelezése terén, s az ötletektől a kreatív anyagok készítésén keresztül a médiatervezésig, illetve -vásárlásig mindennel foglalkozik.

Kulcsszavak: Red-stars.com-hu website
2002. május 27. 17:39

Új vezető a red-stars.com Hungary Rt. élén

A red-stars.com Hungary Rt. vezetője, Vaszary Zsolt 2002. január 23-i hatállyal megvált pozíciójától. Helyét egyúttal Keresztúri Gergely veszi át, aki másfél éve a vállalkozás szakmai irányítójaként tevékenykedik.

2002. január 24. 18:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40