SAS Institute kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SAS Institute

Hogyan vásárolunk 10 év múlva?

A SAS szervezésében, több mint 1800 résztvevővel zajlott október végén az Analytics Experience konferencia Milánóban, ahol kiderült, hogyan fog átalakulni a vásárlói élmény a következő egy évtized során.

2019. november 7. 10:02

Hogyan fordítsuk javunkra az adatvagyonunkat?

A fejlett adatelemző eszközök teljes palettája már ma rendelkezésünkre áll, pár éven belül azonban robbanásszerű elterjedésük várható, mivel ezek mind az üzleti, mind pedig a mindennapi életünk meghatározó részévé válnak. Ezekbe a trendekbe nyújt betekintést az idei SAS Analytics Day, a SAS szakmai konferenciája február 21-én.

2018. február 13. 12:47

Partnerségre lépett az SAP és a SAS

Stratégiai partnerséget kötött az SAP és a SAS, hogy gyorsítsák a memória alapú adatelemzési képességek elterjedését az üzleti életben.

2013. november 5. 11:06

Itthon is megkerülhetetlen téma a big data

A „nagy adattal" kapcsolatos projektek egyik legjelentősebb megtérülési faktora az idő - derült ki az idei SAS Fórumon.

2013. október 24. 13:58

Megérkezett a SAS Visual Analytics új verziója

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások vezető szállítójának számító SAS bemutatta SAS® Visual Analytics megoldásának új verzióját, amelynek köszönhetően a vizuális adatfeltáró eszköz mostantól munkacsoportok és közepes méretű vállalatok számára is elérhető. A szoftver új verziója egyesíti az üzleti intelligenciát (BI-t) a világvezető analitikával, és többek között kibővített grafikus megjelenítési lehetőségeket és elemző képességeket kínál.

2013. február 7. 08:54

A SAS 2012-ben is rekord árbevételt ért el

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások vezető szállítójának számító SAS 2012-ben 2,87 milliárd dolláros globális árbevételt realizált, amely újabb csúcsot jelent a vállalat 36 éves történetében. A big data analitikai „erőműnek" is nevezett SAS ezzel tovább folytatja azt a trendet, amely szerint a cég 1976-os alapítása óta minden egyes évben forgalomnövekedést mutat fel, támogatva ügyfeleit a pontos, proaktív és áttörést jelentő döntések meghozatalában.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute SAS
2013. január 27. 08:59

A SAS új K+F részleggel erősít a csalás elleni küzdelemben

A csalás elleni analitikai eszközök hatékonyan támogatják a kormányzati szereplőket, bankokat, biztosítókat és egészségügyi szervezeteket a milliárdos veszteségek elkerülése érdekében.

2012. december 17. 13:46

A SAS a világ legjobb munkahelye

A Great Place to Work intézet idén is összeállította a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorát, amelynek élére az üzleti analitikai megoldások vezető szállítójának számító SAS került. A budapesti irodával is rendelkező vállalat az inspiráló munka, a nyitott kommunikáció, a juttatások, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései miatt bizonyult a legjobbnak.

Kulcsszavak: munkahely SAS Institute
2012. november 23. 08:46

A „nagy adat" megszelídítése ügyfélintelligenciával

A ma jellemzően korlátozott erőforrásokkal rendelkező vállalatok számára kulcsfontosságú a „nagy adat” elemzése és a benne rejlő összefüggések feltárása az értékesítési és marketingtevékenység hatékonyságának növelése szempontjából - derül ki a Harvard Business Review Insight Center októberben publikált riportjából , amely azt mutatja be, hogy a szervezetek hogyan nyerhetnek mélyebb betekintést és nagyobb értéket a Big Datából ügyfélintelligencia-megoldások segítségével.

2012. november 19. 13:04

SAS 2011: harminchatszorra is kétszámjegyű növekedés

Az üzleti analitikai szoftverek és megoldások vezető szállítója, a SAS, 2011-ben 2,725 milliárd dolláros rekord árbevételével 12%-os forgalomnövekedést mutatott fel. Ezzel immár harminchat olyan nyereséges év áll a vállalat mögött, amikor két számjeggyel gyarapodott értékesítése. A vállalat szerint tavalyi teljesítménye főként azzal magyarázható, hogy a szervezetek egyre nagyobb igényt mutatnak adataik nyújtotta lehetőségeik kiaknázására.

2012. január 24. 12:01

Proaktív betegkezelés SAS analitikával

Ha egy beteg abbahagyja a felírt gyógyszerek szedését, az előírtnál ritkábban veszi be, vagy csökkenti az adagot, a kezelés árthat, egészségügyi problémákat, de akár halált is okozhat. A SAS megoldása segít abban, hogy a magas kockázatú páciensek betartsák a gyógyszerszedésre vonatkozó orvosi előírásokat.

2011. szeptember 30. 10:10

A SAS nagy előnnyel vezeti a fejlett analitikai eszközök piacát

Az IDC szerint a SAS megtartotta első helyét és 35,2 százalékra növelte piaci részesedését a tavalyi évben.

2011. szeptember 20. 12:06

SAS analitika már iPad-en és iPhone-on is

Az üzleti döntéshozók és vállalatvezetők ezentúl mobilinternet segítségével bárhonnan, könnyen hozzáférhetnek a vállalati üzleti intelligencia lekérdezésekhez. A legújabb döntéstámogató eszköz a MeLLmo, és a SAS közös terméke.

2011. március 18. 09:38

Még mindig a SAS a legjobb munkahely

Idén is összeállították a „100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére újra a SAS került. Az üzleti analitikai megoldások vezető szállítója, a SAS 2011-ben már második alkalommal végzett a FORTUNE magazin '100 legjobb munkahely’ listájának első helyén.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2011. március 5. 00:07

Marketing menedzsment céget vásárolt a SAS

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezető szállítója, a SAS, felvásárolta a marketingerőforrás-gazdálkodás terén úttörőnek számító amerikai Assetlinket. A SAS ügyfélintelligencia megoldásai az Assetlink optimalizációs eszközeivel széleskörű támogatást nyújtanak marketingkampányok tervezéséhez, kivitelezéséhez és hatékonyságuk növeléséhez.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2011. március 2. 11:27

SAS-sal erősít az észak-amerikai profi kosárlabdaliga csapata

Az NBA keleti főcsoportjába tartozó Orlando Magic drukkereinek sportélményét ezentúl nemcsak a pályán zajló játék és az újonnan átadott csarnok fokozza, de SAS analitika is gondoskodik arról, hogy a látogatók életre szóló élményt szerezzenek.

Kulcsszavak: sport SAS Institute
2010. december 28. 15:07

"A világ statisztikája - a statisztika világa"

A statisztikai hivatalok világszerte rendezvényekkel ünnepelik a hivatalos statisztikák kiemelkedő szerepét és a nemzeti statisztikai rendszerek eredményeit. Magyarországon a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), a Magyar Statisztikai Társaság, az MTA Statisztikai Bizottsága szervezett ünnepi konferenciát "A világ statisztikája - a statisztika világa" címmel ebből az alkalmából. Számos ország statisztikai hivatalának szállítójaként a SAS is felhívja a figyelmet kormányzati adatgyűjtés fontosságára.

2010. október 21. 11:24

A SAS felvásárlással erősít a nemzetbiztonsági piacokon

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezetőjének számító SAS felvásárolta az információszerzést és feldolgozást támogató alkalmazások világpiacán ugyancsak vezető szerepet betöltő Memexet. A vállalat megoldásai a közbiztonság növeléséhez, a bűnözés, a terrorizmus és egyéb veszélyek elhárításához, megelőzéséhez járulnak hozzá, segítségükkel az intézmények fejleszteni tudják felderítő és hírszerző folyamataikat.

Kulcsszavak: SAS Institute +céginfo
2010. június 24. 15:40

A SAS a legjobb munkahely: Ingyenes egészségügyi ellátás, fitneszközpont

A FORTUNE magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2010. január 25. 13:26

SAS: új regionális egység Közép- és Délkelet Európában

Az üzleti analitikai megoldások és szolgáltatások szállítója fokozni kívánja jelenlétét Közép- és Délkelet Európában. Mivel a szervezetek a globalizáció kihívásaira regionális egységek létrehozásával válaszolnak, ügyfélköréhez illeszkedve a SAS is új régiót alakított ki, a SAS Central South East Europe-ot (CSEE).

2009. október 5. 16:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás