SAS Institute kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SAS Institute

Hogyan vásárolunk 10 év múlva?

A SAS szervezésében, több mint 1800 résztvevővel zajlott október végén az Analytics Experience konferencia Milánóban, ahol kiderült, hogyan fog átalakulni a vásárlói élmény a következő egy évtized során.

2019. november 7. 10:02

Hogyan fordítsuk javunkra az adatvagyonunkat?

A fejlett adatelemző eszközök teljes palettája már ma rendelkezésünkre áll, pár éven belül azonban robbanásszerű elterjedésük várható, mivel ezek mind az üzleti, mind pedig a mindennapi életünk meghatározó részévé válnak. Ezekbe a trendekbe nyújt betekintést az idei SAS Analytics Day, a SAS szakmai konferenciája február 21-én.

2018. február 13. 12:47

Partnerségre lépett az SAP és a SAS

Stratégiai partnerséget kötött az SAP és a SAS, hogy gyorsítsák a memória alapú adatelemzési képességek elterjedését az üzleti életben.

2013. november 5. 11:06

Itthon is megkerülhetetlen téma a big data

A „nagy adattal" kapcsolatos projektek egyik legjelentősebb megtérülési faktora az idő - derült ki az idei SAS Fórumon.

2013. október 24. 13:58

Megérkezett a SAS Visual Analytics új verziója

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások vezető szállítójának számító SAS bemutatta SAS® Visual Analytics megoldásának új verzióját, amelynek köszönhetően a vizuális adatfeltáró eszköz mostantól munkacsoportok és közepes méretű vállalatok számára is elérhető. A szoftver új verziója egyesíti az üzleti intelligenciát (BI-t) a világvezető analitikával, és többek között kibővített grafikus megjelenítési lehetőségeket és elemző képességeket kínál.

2013. február 7. 08:54

A SAS 2012-ben is rekord árbevételt ért el

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások vezető szállítójának számító SAS 2012-ben 2,87 milliárd dolláros globális árbevételt realizált, amely újabb csúcsot jelent a vállalat 36 éves történetében. A big data analitikai „erőműnek" is nevezett SAS ezzel tovább folytatja azt a trendet, amely szerint a cég 1976-os alapítása óta minden egyes évben forgalomnövekedést mutat fel, támogatva ügyfeleit a pontos, proaktív és áttörést jelentő döntések meghozatalában.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute SAS
2013. január 27. 08:59

A SAS új K+F részleggel erősít a csalás elleni küzdelemben

A csalás elleni analitikai eszközök hatékonyan támogatják a kormányzati szereplőket, bankokat, biztosítókat és egészségügyi szervezeteket a milliárdos veszteségek elkerülése érdekében.

2012. december 17. 13:46

A SAS a világ legjobb munkahelye

A Great Place to Work intézet idén is összeállította a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorát, amelynek élére az üzleti analitikai megoldások vezető szállítójának számító SAS került. A budapesti irodával is rendelkező vállalat az inspiráló munka, a nyitott kommunikáció, a juttatások, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései miatt bizonyult a legjobbnak.

Kulcsszavak: munkahely SAS Institute
2012. november 23. 08:46

A „nagy adat" megszelídítése ügyfélintelligenciával

A ma jellemzően korlátozott erőforrásokkal rendelkező vállalatok számára kulcsfontosságú a „nagy adat” elemzése és a benne rejlő összefüggések feltárása az értékesítési és marketingtevékenység hatékonyságának növelése szempontjából - derül ki a Harvard Business Review Insight Center októberben publikált riportjából , amely azt mutatja be, hogy a szervezetek hogyan nyerhetnek mélyebb betekintést és nagyobb értéket a Big Datából ügyfélintelligencia-megoldások segítségével.

2012. november 19. 13:04

SAS 2011: harminchatszorra is kétszámjegyű növekedés

Az üzleti analitikai szoftverek és megoldások vezető szállítója, a SAS, 2011-ben 2,725 milliárd dolláros rekord árbevételével 12%-os forgalomnövekedést mutatott fel. Ezzel immár harminchat olyan nyereséges év áll a vállalat mögött, amikor két számjeggyel gyarapodott értékesítése. A vállalat szerint tavalyi teljesítménye főként azzal magyarázható, hogy a szervezetek egyre nagyobb igényt mutatnak adataik nyújtotta lehetőségeik kiaknázására.

2012. január 24. 12:01

Proaktív betegkezelés SAS analitikával

Ha egy beteg abbahagyja a felírt gyógyszerek szedését, az előírtnál ritkábban veszi be, vagy csökkenti az adagot, a kezelés árthat, egészségügyi problémákat, de akár halált is okozhat. A SAS megoldása segít abban, hogy a magas kockázatú páciensek betartsák a gyógyszerszedésre vonatkozó orvosi előírásokat.

2011. szeptember 30. 10:10

A SAS nagy előnnyel vezeti a fejlett analitikai eszközök piacát

Az IDC szerint a SAS megtartotta első helyét és 35,2 százalékra növelte piaci részesedését a tavalyi évben.

2011. szeptember 20. 12:06

SAS analitika már iPad-en és iPhone-on is

Az üzleti döntéshozók és vállalatvezetők ezentúl mobilinternet segítségével bárhonnan, könnyen hozzáférhetnek a vállalati üzleti intelligencia lekérdezésekhez. A legújabb döntéstámogató eszköz a MeLLmo, és a SAS közös terméke.

2011. március 18. 09:38

Még mindig a SAS a legjobb munkahely

Idén is összeállították a „100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére újra a SAS került. Az üzleti analitikai megoldások vezető szállítója, a SAS 2011-ben már második alkalommal végzett a FORTUNE magazin '100 legjobb munkahely’ listájának első helyén.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2011. március 5. 00:07

Marketing menedzsment céget vásárolt a SAS

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezető szállítója, a SAS, felvásárolta a marketingerőforrás-gazdálkodás terén úttörőnek számító amerikai Assetlinket. A SAS ügyfélintelligencia megoldásai az Assetlink optimalizációs eszközeivel széleskörű támogatást nyújtanak marketingkampányok tervezéséhez, kivitelezéséhez és hatékonyságuk növeléséhez.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2011. március 2. 11:27

SAS-sal erősít az észak-amerikai profi kosárlabdaliga csapata

Az NBA keleti főcsoportjába tartozó Orlando Magic drukkereinek sportélményét ezentúl nemcsak a pályán zajló játék és az újonnan átadott csarnok fokozza, de SAS analitika is gondoskodik arról, hogy a látogatók életre szóló élményt szerezzenek.

Kulcsszavak: sport SAS Institute
2010. december 28. 15:07

"A világ statisztikája - a statisztika világa"

A statisztikai hivatalok világszerte rendezvényekkel ünnepelik a hivatalos statisztikák kiemelkedő szerepét és a nemzeti statisztikai rendszerek eredményeit. Magyarországon a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), a Magyar Statisztikai Társaság, az MTA Statisztikai Bizottsága szervezett ünnepi konferenciát "A világ statisztikája - a statisztika világa" címmel ebből az alkalmából. Számos ország statisztikai hivatalának szállítójaként a SAS is felhívja a figyelmet kormányzati adatgyűjtés fontosságára.

2010. október 21. 11:24

A SAS felvásárlással erősít a nemzetbiztonsági piacokon

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezetőjének számító SAS felvásárolta az információszerzést és feldolgozást támogató alkalmazások világpiacán ugyancsak vezető szerepet betöltő Memexet. A vállalat megoldásai a közbiztonság növeléséhez, a bűnözés, a terrorizmus és egyéb veszélyek elhárításához, megelőzéséhez járulnak hozzá, segítségükkel az intézmények fejleszteni tudják felderítő és hírszerző folyamataikat.

Kulcsszavak: SAS Institute +céginfo
2010. június 24. 15:40

A SAS a legjobb munkahely: Ingyenes egészségügyi ellátás, fitneszközpont

A FORTUNE magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute
2010. január 25. 13:26

SAS: új regionális egység Közép- és Délkelet Európában

Az üzleti analitikai megoldások és szolgáltatások szállítója fokozni kívánja jelenlétét Közép- és Délkelet Európában. Mivel a szervezetek a globalizáció kihívásaira regionális egységek létrehozásával válaszolnak, ügyfélköréhez illeszkedve a SAS is új régiót alakított ki, a SAS Central South East Europe-ot (CSEE).

2009. október 5. 16:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30