Sakkom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sakkom

Ezek voltak a legkeresettebb idegen szavak egy új szótároldal szerint

Rövid bétateszt után 90 000 szóval elindult a jelentese.hu. A SAKKOM Interaktív által létrehozott, ingyenes szótárakat gyűjtő oldalon többek között angol- és idegen szavak, a gamer társadalom által használt kifejezések, E-számok, és keresztnevek jelentése található meg. Utóbbi két szótárt a NÉBIH, illetve a Nyelvtudományi Kutatóközpont bocsátotta az ügynökség rendelkezésére. Az indulást követő hónapokban egyébként a legkeresettebb szavak toplistáján sokáig az eucharisztikus, illetve a homofób szó vezetett. 

2021. október 23. 14:18

A gyik.hu-val és 2 további oldallal bővül a SAKKOM média-portfóliója

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív. Az egyre bővülő média-portfólióval rendelkező cég így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta.

2020. május 8. 09:32

Rapidu: Gyors weboldalépítést kínál a SAKKOM Interaktív új divíziója

Jelentős idő- és költségmegtakarítást érhetnek el a weboldalépítés terén a cégek a SAKKOM Interaktív új divíziójának, a Rapidunak köszönhetően. Az ügynökség új szolgáltatása keretében a megrendelők akár 1 hét alatt kézhez kaphatják új weboldalukat. A Rapidut választotta többek közt az X-Faktor énektanára, illetve a Papírmentes Nap konferencia szervezői is.

2014. július 18. 16:34

Honlapátalakító pályázatot hirdet a SAKKOM

„Honlapok kés/alatt” néven honlapok nyitóoldalának átalakítására hirdet pályázatot a SAKKOM Interaktív. Olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek kíváncsiak arra, hogy 5-10 kisebb módosítással hogyan tehetnék hatékonyabbá kezdőoldalukat.

2013. március 25. 14:04

Vizsgálják a cégek helyét a közösségi médiában

Korábbi ügyféltapasztalataira, valamint a jelen pr és marketingkommunikációs kihívásaira alapozva a SAKKOM Interaktív három új szolgáltatást vezet be ügyfelei számára: a vállalatok kommunikációs tevékenységét vizsgáló prAuditot, a közösségimédia-auditot, továbbá az AdWords kampányok konfigurálását személyre szabott oktatással kiegészítő AdWords Startot.

2011. augusztus 18. 09:43

Közösségi veteránjármű-oldal a Sakkomtól

A veterán járművek szerelmesei számára közösségi oldalt indított a Sakkom Interaktív pr ügynökség. A www.veteranpark.hu címen elérhető szolgáltatás egy szabad szerkesztésű enciklopédia, mely tetszőleges tartalmakkal – így akár videóbeszámolókkal is – bővíthető.

Kulcsszavak: Sakkom autószolg autotech
2010. december 14. 17:09

Elsősorban IT vállalkozások kommunikációjával foglalkozik az új, provokatív ügynökség

Az április elején bejegyzett, most bejelentett Petrányi & Széll PRovocative Communications fő ügyfele az ESET szoftverek magyarországi képviseletét ellátó Sicontact.

2010. június 16. 18:46

Új pr munkatárssal bővült a Sakkom csapata

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr-ügynökség egyre bővülő megbízásainak ellátására új munkatárs felvétele mellett döntött. Staller Bernadett az ügyfelek sajtókommunikációjának támogatása mellett a keresőmarketing-kampányok menedzselését végzi.

Kulcsszavak: Sakkom CIO
2009. június 10. 16:33

Új pr-munkatárs csatlakozott a Sakkomhoz

Új pr-munkatárs csatlakozott a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr-ügynökség csapatához. Jacobi Viktória az ügyfelek általános sajtókommunikációjának támogatása mellett a keresőmarketing-kampányok menedzselését végzi a tanácsadó cégnél.

Kulcsszavak: Sakkom CIO
2008. október 2. 12:02

Új pr munkatárs a Sakkomnál

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség új munkatársa, Botos Regina az ügyfelek általános sajtókommunikációjának támogatása mellett a keresőmarketing kampányok menedzselése segíti.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Sakkom
2007. június 10. 18:30

Új marketing munkatárs a Sakkomnál

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség új munkatársa, Kozarek Andrea elsősorban az ügyfelek keresőmarketing és más online marketing kampányainak menedzselésében fog szerepet vállalni.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Sakkom
2007. február 6. 12:05

Bérszámfejtés brand site a Sakkomtól

A Sakkom Interaktív pr ügynökség és a Szeráf Stúdió brand site-ot készített a NEXON vezető terméke, a nexONBÉR bérügyviteli rendszer számára.
A weboldal célja, hogy a bérszámfejtés iránt érdeklődők minden információt megtaláljanak a nexONBÉR bérügyviteli rendszerrel kapcsolatban, melynek termékváltozataival több mint egymillió magyarországi munkavállaló bérét számfejtik.

2005. november 14. 17:08

Tanácsadó bízta meg a tanácsadót

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. kommunikációs feladatok ellátására kérte fel a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökséget. A közös munka keretében a Sakkom feladata, hogy erősítse az AAM szakértői imázsát, támogassa publikációinak megjelenését.

Kulcsszavak: Sakkom marketing +céginfo AAM
2005. szeptember 21. 12:16

Tanácsadó bízta meg a tanácsadót

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. megbízta a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökséget. A közös munka keretében a Sakkom feladata, hogy erősítse az AAM szakértői imázsát, támogassa publikációinak megjelenését.

Kulcsszavak: AAM Sakkom
2005. szeptember 13. 18:40

A Sicontact a Sakkom Interaktívot választotta

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség teljes körű marketing és pr kommunikációra kapott megbízást a Sicontact Kft.-től, az Eset Software, a Kerio, a Lavalys és a Group Technologies termékeinek hazai disztribútorától. A megbízás rögtön egy vasárnap éjjeli, sürgős intézkedést megkívánó kommunikációval indul.

Kulcsszavak: Sakkom +céginfo Sicontact
2005. július 14. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21