SanomaWSOY kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SanomaWSOY

A legtöbb iPad-et Oroszországban használják

A Sanoma Media által készített, az iPad használatát felmérő első nemzetközi kutatás során hat európai országban összesen 3.673 felhasználót kérdeztek iPad használati szokásaikról. Az eredmények azt mutatják, hogy számos közös vonás mellett jelentős eltérések is vannak az egyes országok között. A kutatásban résztvevő hat ország közül a magyar válaszadók használják a legnagyobb arányban (58 százalék) az Apple második generációs iPad készülékét, ezen felhasználók 74 százalékának ez az első iPad táblaszámítógépe, amellyel kapcsolatba került. Oroszországban kiemelkedően sok iPad-et használnak, egyes háztartásokban négy készülék is működik. Finnországban az iPad-et főként utazás közben veszik elő.

Kulcsszavak: kutatás SanomaWSOY iPad
2011. október 13. 16:16

A Sanoma állásportálokat vásárolt

2005. október 3-tól a Sanoma Budapest Kiadói Rt. a Profession.hu és a Jobmonitor.hu állásportálok teljes jogú tulajdonosa.

2005. október 3. 13:21

Megvette a vezess.hu-t a Sanoma

2005. május 2-tól a Sanoma Budapest Kiadói Rt. a vezess.hu autós portál teljes jogú tulajdonosa. Erről kötött megállapodást a napokban a Sanoma, illetve a vezess.hu jelenlegi tulajdonosa, az Autóportál Kft.

2005. április 26. 13:21

Megújult a Startlap Apró

Megújult a Startlap Apró, a Sanoma Budapest Kiadói Rt. online apróhirdetési site-ja. A megújulás jegyében a portál StartApró néven, új külsővel, új struktúrával és még több szolgáltatással várja az internetezőket.

2005. április 19. 10:45

Aukciós portált indít a Sanoma Budapest

TeszVesz néven aukciós portált indít Magyarországon a Sanoma Budapest és a lengyel Payback Csoport vegyes vállalata január 10-én.

Kulcsszavak: portál SanomaWSOY
2005. január 6. 13:29

CitroMail.hu: Ingyenes levelező szolgáltatás a Sanoma-tól

A könnyen kezelhető, áttekinthető CitroMail.hu számos extra szolgáltatást kínál a levelezni vágyóknak.

Kulcsszavak: onlineszolg SanomaWSOY
2004. november 2. 16:20

Sanoma: az internetes fejlesztésére koncentrálnak

Tavaly a 45-50 százalékos piaci átlagot is jelentősen meghaladó mértékben nőtt a Sanoma Budapest Kiadói Rt. internetes üzletágának forgalma - nyilatkozta a cég vezérigazgatója.

Kulcsszavak: SanomaWSOY
2004. június 1. 10:40

Új Média Divízió alakul a Sanoma Budapest Rt.-nél

2004. május 17-től a Sanoma Budapest Kiadói Rt.-n belüli digitális tartalmak kezelésére megalakul az Új Média Divízió, amely a jövőben a Sanoma Budapest internetes, sms-, mms- és wap-tevékenységeit irányítja és fejleszti.

Kulcsszavak: SanomaWSOY média
2004. május 10. 20:18

Nők a csúcson

Az elmúlt héten látogatottsági csúcsot döntött az online női portálpiac egyik legjelentősebb szereplője, a Nők Lapja Cafe (www.nlcafe.hu).

2004. április 14. 12:01

Vállalat- és adatkonszolidáció felsőfokon

Még tulajdonos- és szerkezetváltás előtt tért át korábbi 5.0-s Scala-rendszeréről - az új igényekhez igazodva teljes reimplementáció kíséretében - 5.1-esre a VNU Kiadó. A verzióváltással egy időben platformváltás is történt, az addig alkalmazott Btrieve adatbázis-kezelő helyett a Scala 5.1 már MS SQL-alapokon került bevezetésre. A verzió- és platformváltással, valamint az új változat igény szerinti konfigurálásával járó kedvező változások, az átállás során szerzett tapasztalatok és maga a Scala rendszere is megkönnyítette az átalakulást, majd az új cégszerkezet adminisztratív támogatását. A Sanoma stratégiájában meghatározott, az egyszerűsítést, átláthatóságot szolgáló célok - többek között egységes, átlátható cégszerkezet és új tevékenységek - további munkát róttak ugyan mind a Scala, mind a kiadó érintett munkatársaira, de ez már gördülékenyen zajlott. Fél évvel a változások után a tapasztalatokról Antal Katalinnal, a Sanoma Holding kontrollerével beszélgettünk, aki mindkét átállásban aktívan részt vett.

2002. november 17. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27