Swisscom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Swisscom

Az Ericsson és a Swisscom elindította az első európai kereskedelmi 5G hálózatot

Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben. 

2019. április 25. 17:30

Elsőként Svájcban lesz kapható az LG V50ThinQ 5G

Együttműködési megállapodást kötött az LG Electronics (LG) és a Swisscom, így a svájci távközlési szolgáltató üzleteiben a következő hetekben elérhetővé válnak az LG V50ThinQ 5G csúcskategóriás okostelefonok és a készülékhez csatlakoztatható második kijelző (LG Dual Screen). Az LG több, az 5G szolgáltatás idei bevezetését tervező európai távközlési szolgáltatóval is együttműködik majd, e sorban a Swisscommal kötött megállapodás az első.

2019. április 16. 12:41

A magyar eladás lendített a Swisscom eredményén

Több mint 2 milliárd svájci frank lett, az előző évhez képest 29 százalékkal nőtt a vezető svájci távközlési vállalkozás, a Swisscom 2007. évi adózott eredménye, mely növekedéshez a vállalat szerdai közleménye szerint magyarországi érdekeltségének eladása is hozzájárult. Mint emlékezetes, tavaly májusban az Antenna Hungária 2005-ös privatizációs pályázatán nyertes Swisscom bejelentette, hogy 540 millió svájci frankért eladja az Antenna Hungária 100 százaléknyi részvényét a francia TDF-nek.

Kulcsszavak: +céginfo Swisscom
2008. március 6. 09:20

A Swisscom nyeresége nőtt az Antenna Hungária eladásából

A svájci Swisscom távközlési vállalat szerdán 691 millió svájci frankos adózott eredményt jelentett a harmadik negyedévről, 47 százalékkal többet az egy évvel korábbi 471 milliónál.

Kulcsszavak: +céginfo AHA Swisscom
2007. november 8. 10:11

A Swisscom eladja az Antenna Hungariát

A svájci Swisscom távközlési csoport első negyedévi adózott eredménye, 461 millió svájci frank, majdhogynem azonos az egy évvel korábbi 460 millióval, elmaradt az elemzők átlagosan 482 milliós várakozásaitól. A társaság bejelentette azt is, hogy eladja az Antenna Hungariát, és a vételárat az olasz Fastweb megvásárlására fordítja.

2007. május 10. 09:37

Tetemes bírság a Swisscomnak

Tetemes bírságot rótt ki a svájci versenyhivatal az ország legnagyobb távközlési vállalatára, a Swisscomra, amely a Swisscom Broadcast AG révén az Antenna Hungária tulajdonosa.

Kulcsszavak: +céginfo Swisscom
2007. február 19. 09:12

A Swisscom visszavásárolta mobilszolgáltató részét a Vodafone-tól

A svájci Swisscom távközlési vállalat kedden visszavásárolta a mobiltelefon-szolgáltató részlege, a Swisscom Mobile 25 százalékát a brit Vodafone-tól, a világ legnagyobb mobilcégétől.

Kulcsszavak: Swisscom
2006. december 20. 08:05

A Vodafone eladná a Swisscomban való részesedését

A brit Vodafone távközlési csoport azt tervezi, hogy eladja a svájci Swisscomban való részesedését. A The Observer értesülése szerint a brit cég 1,5 milliárd fontot kérne a 25 százalékos tulajdonrészért, amit 2001-ben vásárolt meg.

Kulcsszavak: Swisscom +céginfo Vodafone
2006. november 13. 09:16

Swisscom: Sun-termékek a Siebel alapú ügyfélkapcsolati rendszerhez

A Swisscom Mobile svájci telekommunikációs szolgáltató a Sun Fire T2000 szervereken futó Solaris 10 operációs rendszert és Sun Java Identity Management megoldást választotta, hogy biztonságos kapcsolatot építsen ki 1145 értékesítési pontjának alkalmazásai, illetve az Oracle által szállított Siebel ügyfélszolgálati rendszer között. Ezáltal az ügyfelek gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálásban részesülhetnek az értékesítési helyszíneken.

Kulcsszavak: ERP Sun Swisscom
2006. november 5. 12:25

A Swisscom közel 500 millió frankos büntetése

A Swisscom, a legnagyobb svájci távközlési társaság hétfőn megerősítette, hogy a svájci versenyhatóság 489 millió frankos büntetést rótt ki a társaságra. A hatóság szerint a Swisscom túlságosan magas díjakat szabott meg a hálózatához csatlakoztatott hívások esetében.

Kulcsszavak: jog +céginfo Swisscom
2006. április 11. 09:02

A Swisscom Mobile a Sun megoldásával egyszerűsíti informatikai rendszereit

A Sun Java Identity Management megoldáscsomag felgyorsítja a központi alkalmazások elérését, így egyszerűbben és gazdaságosabban lehet az új hang- és adatátviteli szolgáltatásokat értékesíteni az előfizetőknek.

2006. február 19. 14:05

A Swisscom vételi jogot gyakorol az AH részvényeire

A Swisscom Broadcast AG vételi jogot gyakorol a január 5-én lezárult nyilvános vételi ajánlat során a tulajdonába nem került Antenna Hungária (AH) részvényekre - közölte a Swisscom a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán.

2006. január 19. 10:41

A Swisscom feltételekkel mégis vásárolhat külföldön

A svájci kormány, a Swisscom számára kidolgozott új négyéves stratégiája keretében, szerdán feloldotta a cég külföldi felvásárlásaira vonatkozó teljes körű tilalmat: az új rendelkezés értelmében a cég végrehajthat külföldi felvásárlásokat, amennyiben a felvásárlandó cég egy adott országban nem nyújt alapvető telefonszolgáltatásokat.

Kulcsszavak: +céginfo Swisscom
2005. december 22. 09:49

Tiltakoznak a Swisscom dolgozói a vállalat privatizációja ellen

A svájci Swisscom távközlési vállalat dolgozói elutasítják a vállalat kilátásba helyezett privatizációját, és az ágazati szakszervezet készen áll arra, hogy népszavazást kezdeményezzen az ügyben.

Kulcsszavak: +céginfo Swisscom
2005. december 7. 09:21

Svájc privatizálni kívánja a Swisscom távközlési vállalatot

A svájci kormány el kívánja adni a Swisscom távközlési vállalatban tartott 66,1 százalékos pakettjét, hogy nagyobb kibontakozási lehetőséget biztosítson neki. A törvény egyelőre többségi állami tulajdont ír elő, ezért a konszern mozgásterének kibővítése érdekében azt megváltoztatják.

Kulcsszavak: Swisscom
2005. november 25. 09:18

A Swisscom Broadcast 5.250 forintot ajánl az AH-részvényekért

A Swisscom Broadcast AG részvényenként 5.250 forinton nyilvános vételi ajánlatot tett az Antenna Hungária (AH) Rt. valamennyi részvényére - az ajánlat a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg.

2005. november 14. 09:36

Kifizették az Antenna Hungáriáért a majd 47 milliárdot

Az Antenna Hungária privatizációs pályázatán nyertes svájci Swisscom Broadcast AG kedden kifizette az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV) számára a 45,95 milliárd forint, a Forrás Rt. számára pedig a 802,39 millió forint vételárat.

2005. október 26. 12:05

Milliárdokat fektet az Antenna Hungáriába a Swisscom

A mostantól Swisscom tulajdonú Antenna Hungária (AH) legfontosabb stratégiai fejlesztése a rádió- és tévéprogramok földi terjesztésének digitalizálása lesz – hangzott el az AH-Swisscom mai közös sajtótájékoztatóján, Budapesten.

2005. október 25. 14:32

Swisscom-tagok az Antenna új vezetésében

Az Antenna Hungária Nyilvános Rt.(AH NyRt.) szeptember 16-án tartott közgyűlése feltételesen, a tranzakció lezárta utánra, új összetételű igazgatóságot és felügyelőbizottságot (fb) választott.

2005. szeptember 16. 14:44

Aláírták az Antenna Hungária privatizációs szerződését

Aláírták az Antenna Hungária Rt. 75 százalék+1 szavazati jogot megtestesítő részvénycsomagjának értékesítésére vonatkozó adásvételi szerződést a pályázaton nyertes Swisscom Broadcast AG és az ÁPV Rt. képviselői csütörtökön Budapesten - közölte a privatizációs társaság az MTI-vel.

2005. július 29. 08:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás