Symbol kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Symbol

Symbol: új RFID olvasó, magyarországi képviselő

Sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten a mobil információs rendszerek, vonalkód- és RFID-technika terén piacvezető amerikai Symbol Technologies cég. A sajtó képviselőit Guy Timmers, a csehországi képviselet vezetője, a cseh, szlovák és magyar partneri kapcsolatokért felelős régiómenedzser tájékoztatta. A legfontosabb információk a következők.

Kulcsszavak: RFID +céginfo Symbol
2006. május 31. 14:33

Symbol PDA-k VOIP telefonos és vonalkódolvasó funkciókkal

A Symbol bemutatta legújabb MC 50-es kéziszámítógépeit, amelyek internetalapú telefonos alkalmazással, illetve egyikük beépített vonalkódolvasó funkcióval is van látva.

Kulcsszavak: Symbol pda
2004. október 20. 21:50

Vonalkód-leolvasás mobiltelefonnal

[smallimage 1 left]A Nextel Communications, a Motorola és a Symbol Technologies bemutatta az első olyan, mobiltelefonokra kifejlesztett eszközt, amelyik képes leolvasni a vonalkódokat.

2003. június 17. 00:04

Symbol Technology WiFi megoldások iPaq kézigépekhez

A ZDNet egyik szerkesztője arról cikkezik, hogy a Compaq iPaq 3870 típusú kézigépének a hálózati csatolása a beépített Microsoft PocketPC 2002 operációsrendszeri interfésszel, a kínok kínja. A Network+Internet kiállítás egyik standján, a Symbol Technology cégnél azonban egy perc alatt tudták rákapcsolni a gépét a Spectrum24-es CF méretű kártyával és más segédeszközökkel a 803.11b típusú rádió-LAN (WLAN ill. WiFi) hálózatra.

Kulcsszavak: Compaq HPQ Symbol hálózat pda LAN
2002. július 31. 14:24

PDA-k Intel StrongARM processzorral

A PDA-gyártók közül hat nagy cég döntött úgy, hogy Intel StrongARM SA-1110 processzorral működteti kommunikációs termékeinek következő generációját. A Compaq, a HP és a Symbol az Intellel folytatott széles körű együttműködésüket bővítik azzal, hogy ismét StrongARM processzorokat választottak új termékeikhez, a Casio, a NEC és a Toshiba első alkalommal döntött e mellett.

2001. október 7. 11:41

Symbol PDT 8100 kéziszámítógép

A holtsville-i székhelyű Symbol Technologies cég képviselői az angliai Birminghamben egy olyan új dual-input kéziszámítógépet jelentettek be, melybe a felhasználók az eszköz billentyűzetének, valamint érintőképernyőjének segítségével is vihetnek be adatokat.

Kulcsszavak: pda Symbol +fohir
2001. június 11. 22:44

Egy lépéssel közelebb a vezeték nélküli világhálóhoz

A Motorola, a Symbol Technologies, a Connect Things és az AirClic összesen 500 millió dollár befektetésével új céget alapít, amely az internet egyszeri letapogatással történő elérhetőségének megteremtésével elősegíti az elektronikus kereskedelem bővülését.

2000. június 20. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

Az AImotive, a HERE Technologies és a Vodafone Magyarország bejelentették, hogy kilenc hónapos együttműködésük eredményeképpen skálázható automata parkolási megoldást hoztak létre.

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás