Symbol kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Symbol

Symbol: új RFID olvasó, magyarországi képviselő

Sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten a mobil információs rendszerek, vonalkód- és RFID-technika terén piacvezető amerikai Symbol Technologies cég. A sajtó képviselőit Guy Timmers, a csehországi képviselet vezetője, a cseh, szlovák és magyar partneri kapcsolatokért felelős régiómenedzser tájékoztatta. A legfontosabb információk a következők.

Kulcsszavak: RFID +céginfo Symbol
2006. május 31. 14:33

Symbol PDA-k VOIP telefonos és vonalkódolvasó funkciókkal

A Symbol bemutatta legújabb MC 50-es kéziszámítógépeit, amelyek internetalapú telefonos alkalmazással, illetve egyikük beépített vonalkódolvasó funkcióval is van látva.

Kulcsszavak: Symbol pda
2004. október 20. 21:50

Vonalkód-leolvasás mobiltelefonnal

[smallimage 1 left]A Nextel Communications, a Motorola és a Symbol Technologies bemutatta az első olyan, mobiltelefonokra kifejlesztett eszközt, amelyik képes leolvasni a vonalkódokat.

2003. június 17. 00:04

Symbol Technology WiFi megoldások iPaq kézigépekhez

A ZDNet egyik szerkesztője arról cikkezik, hogy a Compaq iPaq 3870 típusú kézigépének a hálózati csatolása a beépített Microsoft PocketPC 2002 operációsrendszeri interfésszel, a kínok kínja. A Network+Internet kiállítás egyik standján, a Symbol Technology cégnél azonban egy perc alatt tudták rákapcsolni a gépét a Spectrum24-es CF méretű kártyával és más segédeszközökkel a 803.11b típusú rádió-LAN (WLAN ill. WiFi) hálózatra.

Kulcsszavak: Compaq HPQ Symbol hálózat pda LAN
2002. július 31. 14:24

PDA-k Intel StrongARM processzorral

A PDA-gyártók közül hat nagy cég döntött úgy, hogy Intel StrongARM SA-1110 processzorral működteti kommunikációs termékeinek következő generációját. A Compaq, a HP és a Symbol az Intellel folytatott széles körű együttműködésüket bővítik azzal, hogy ismét StrongARM processzorokat választottak új termékeikhez, a Casio, a NEC és a Toshiba első alkalommal döntött e mellett.

2001. október 7. 11:41

Symbol PDT 8100 kéziszámítógép

A holtsville-i székhelyű Symbol Technologies cég képviselői az angliai Birminghamben egy olyan új dual-input kéziszámítógépet jelentettek be, melybe a felhasználók az eszköz billentyűzetének, valamint érintőképernyőjének segítségével is vihetnek be adatokat.

Kulcsszavak: pda Symbol +fohir
2001. június 11. 22:44

Egy lépéssel közelebb a vezeték nélküli világhálóhoz

A Motorola, a Symbol Technologies, a Connect Things és az AirClic összesen 500 millió dollár befektetésével új céget alapít, amely az internet egyszeri letapogatással történő elérhetőségének megteremtésével elősegíti az elektronikus kereskedelem bővülését.

2000. június 20. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás