biztosító kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: biztosító

Leszakadóban az európai biztosítók a digitális technológiák alkalmazásában

A társaságok négyötöde kevesebb mint tíz százalékát költi erre a területre az IT- és üzletfejlesztési költségvetésének. Ez messze elmarad nemcsak a globális, de az ázsiai és az amerikai átlagtól is. Az arány pedig várhatóan a közeljövőben sem változik majd – mutat rá az EY legfrissebb nemzetközi iparági felmérése, amelyben száz biztosítót kérdeztek meg világszerte.

Kulcsszavak: biztosítás biztosító
2013. november 26. 11:22

A legjobb okos eszközök lakásbetörések ellen

Magyarországon folyamatosan növekedik a betörések száma, az utóbbi 4 évben több mint 20 százalékkal emelkedett a bűncselekmény mutatója. Pedig a biztonsági eszközök választéka növekszik: a mechanikus védelmi rendszerek mellett egyre jobban terjednek az internet- vagy mobiltechnológia alapú  figyelőeszközök. A khdirektbiztositas.hu ezek közül válogatta össze a legjobb, egyszerűen összeállítható megoldásokat.

2013. október 24. 12:14

Egyre nagyobb kockázatot jelent az IT-biztonság a biztosítóknak

A termékfejlesztésben és a jobb ügyfélközpontúságban látják a legnagyobb növekedési lehetőséget a világ biztosítótársaságai – mutat rá az EY legfrissebb nemzetközi iparági felmérése. A jelentésből az is kitűnik, hogy a szektor számára továbbra is nagy kihívást jelentenek a mostani makrogazdasági trendek, valamint a szabályozói környezet. A biztosítók egyre több figyelmet fordítanak az IT-biztonságra is. 

2013. július 12. 08:56

Online számlafizetés már az Allianznál is

Márciustól már az Allianz Hungária Zrt. ügyfelei is választhatják a dijnet.hu kényelmes, biztonságos és ingyenes online számlafizetését díjaik rendezésére.

2013. március 8. 14:50

Biztosítás fényképezőgépek sérült memóriáinak helyreállítására

A Generali-csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító (EUB) ebben az évben bevezette a hazánkban újdonságnak számító „Flash Doktor” szolgáltatást, amely az elveszett adatok helyreállítására szolgál. A Flash Doktor nem más, mint biztosítás a memóriakártyáinkon található fényképekre, videókra, különböző fájlokra.

2011. január 4. 12:41

Az ügyfelek harmada preferálja az internetes biztosításkötést

Az Union Biztosító felmérése szerint az ügyfelek 31 százaléka inkább interneten köt biztosítást, mint hagyományos módon, ehhez azonban olyan termékek is kellenek, amelyeknél kevés adatot kell megadni a szerződés megkötéséhez.

2010. szeptember 13. 08:44

Megújult IT védelem: katasztrófa és behatolás ellen erősített a Groupama

A Groupama több százmilliós fejlesztésének és megújult stratégiájának köszönhetően az első öt, informatikailag legjobban felszerelt hazai biztosító közé zárkózott fel.

2006. június 14. 13:18

Diszkont utasbiztosítás az interneten a Groupama Biztosítótól

A biztosítók között a piacon elsőként a Groupama Biztosító Rt. december 15-én megkezdi az utasbiztosítások diszkont áron történő, online értékesítését. Ezzel lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül néhány perc alatt lehessen utazásbiztosítást kötni, a biztosító eddigi legolcsóbb termékénél mintegy 20%-kal kedvezőbb áron.

2005. november 30. 14:27

Új internetes szolgáltatások a SIGNAL Biztosító Rt. Honlapján

A www.signal.hu, megújult formában, új tartalommal, könnyen használható oldalakkal várja látogatóit augusztus 1-től.

2005. augusztus 9. 12:07

Optimisták az internet hatásaival kapcsolatban a biztosítók

Megszűnt a bankok és a biztosítók közötti véleménykülönbség az internet pénzügyi szolgáltatásokra gyakorolt hatásáról: a korábban romló várakozásokat mutató biztosítók közt is nőtt az optimizmus az internet üzleti hatásait illetően.

Kulcsszavak: bankszolg GKI bank biztosító
2005. április 6. 10:31

Mobil Utasbiztosítási Bérlet a Credit Suisse Life & Pensions-től

A Credit Suisse Life & Pensions Biztosító Rt. sms-ben aktiválható és lezárható mobil utasbiztosítási bérlete egyszerűvé és kényelmessé teszi a külföldi utazásokat.

2005. március 8. 11:45

300 ezer fölé emelkedett az internetbanking ügyfelek száma

A GKI Gazdaságkutató Rt. és a Westel Mobil Távközlési Rt. - a Sun Microsystems Magyarország Kft.-val együttműködve - negyedévente felméri a vállalati internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. Az összefoglalóban a pénzügyi szektor internetgazdasággal összefüggő jellemzőit mutatjuk be.

2004. január 18. 13:44

Új biztosítási portál indult eBIZT.hu néven

Az on-line biztosítási site-ok megjelenésével a korábbi, napokat igénybe vevő eljárás ideje tíz percre csökkent, a kitöltendő papírhalmok helyett elég egyetlen megrendelőt írni.

Kulcsszavak: biztosító onlineszolg
2003. november 26. 21:50

18 ezerrel több internetbanking ügyfél 3 hónap alatt

A GKI, a Westel és a Sun Microsystems Magyarország negyedévente felméri a vállalati internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. Jelen összefoglalóban a pénzügyi szektor internet-gazdasággal összefüggő jellemzőit mutatják be.

2003. október 7. 13:05

Biztosítók: az internetes bevétel 2003-ban is elhanyagolható marad

Jelen összefoglalónkban a pénzügyi szektor internet-gazdasággal összefüggő jellemzőit mutatjuk be.

2003. augusztus 12. 17:05

Ismét az Allianz Hungária lett "Az év internetes biztosítója"

[smallimage 1 left]„Az év internetes biztosítója" díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nek. A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes munkáit.

2003. június 16. 17:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás