Új elnököt választott az Ecommerce Hungary

forrás: Prím Online, 2024. október 7. 11:37

Az Ecommerce Hungary Egyesület elnökének, Dr. Bőgel Györgynek, elnöki mandátuma 2024. szeptember 30-án lejárt, ezért az egyesület küldöttgyűlésének új elnököt kellett választania.

Az október 3-án lezajlott rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésen az egyesület küldöttjei egyhangúlag Zabari Istvánt választották meg az egyesület új elnökévé az elkövetkezendő 3 évre. István a Lumenet Kft. képviseletében sok éve tagja az egyesületnek. Az elmúlt 4 évben az egyesület alelnökeként és a Középvállalati tagozat vezetőjeként vette ki aktívan részét az 5 fős elnökség és az egyesület munkájából.

 

István online pályafutása 2012 november végén indult a Vilagitas.eu oldal megnyitásával. Előtte világítástechnikai kivitelezéssel és korábban értékesítéssel foglalkozott, de volt szerencséje pár évig koordinálni egy akkoriban Magyarországra belépő élelmiszer-üzletlánc első száz üzletének villamos és világítástechnikai kivitelezését is. István véleménye szerint kétféleképp lehet dolgozni: vagy a legvadabb kamasz szerelem szenvedélyével, vagy sehogy. Nagyszerű munkatársaival, ezzel a szenvedéllyel építették fel az ország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedését.

 

Az egyesület új elnöke szerint sosem volt még ilyen fontos a magyar e-kereskedők érdekvédelme, mint most és várhatóan a következő években. Meggyőződése, hogy a magyar gazdasági szereplők esélyegyenlőségének elérése a legfontosabb, melyet a problémákat belülről ismerő szakember tud leginkább közvetíteni a döntéshozók felé. Véleménye szerint a következő években az kell legyen az Ecommerce Hungary célja, hogy az egyre inkább globalizálódó e-kereskedelmi versenyben minél több magyar vállalkozás maradhasson talpon és minél több magyarországi és regionális sikertörténet születhessen, mely segíti a magyar gazdaságot. István véleménye szerint most hidat kell építenünk a magyar e-kereskedők, szolgáltatók, a területen dolgozó szakmai szervezetek és törvényhozók között, mert tiszteséges, esélyegyenlőségen alapuló verseny csak összefogással érhető el.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnököt választott az Ecommerce Hungary

Az Ecommerce Hungary Egyesület elnökének, Dr. Bőgel Györgynek, elnöki mandátuma 2024. szeptember 30-án lejárt, ezért az egyesület küldöttgyűlésének új elnököt kellett választania.

2024. október 7. 11:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10