Sun Media Day: bemutatkozó Arvato és Divine

Kovács Attila, 2002. november 6. 16:17
"Webesített média vagy médiásított web?" mottóval rendezett november 6-án két partnerével közösen a médiavállalatoknak félnapos konferenciát a Sun Microsystems Magyarország.
Az 50 résztvevő először Polner Tamás (Sun) "Médiaszolgáltatások webszolgáltatásokon keresztül" című, a problémákat és trendeket összefoglaló előadását hallgatták meg, majd bemutatkozott a portálépítéssel, tudásmenedzsmenttel és e-learninggel foglalkozó Arvato systems Hungary többségi Bertelsmann AG tulajdonú cég. A cég képviseletében előadó Szabó László a médiaportálok jövőjéről szólva kifejtette, hogy 2-3 év múlva még sokoldalúbb közösségi szolgáltatásokat fognak nyújtani, elterjed azok mobil elérése, általánossá válik a video-on-demand funkció, interaktív vetélkedők, személyre szabott riasztások és kereshető tudásbázis jellemzi majd ezeket.

Ezt követően Damian Martin, az Arvato partnereként is ismert Divine cég értékesítési és partnermenedzsere mutatta be a céget, amelynek professzionális szolgáltatásai között megtalálható az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), tudáskezelés, webtechnológiák, ellátási lánc- és ügyviteli rendszerekkel való foglalkozás éppúgy, mint az infrastruktúra-tervezés, valamint különböző szoftverszolgáltatások. A Divine alapvető tevékenysége a tartalom-vezérelt e-business megoldásokkal kapcsolatos. Martin egy ilyen Divine-megoldásra ismertetett esettanulmányt a Financial Times napilap példáján.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50