CDMA lehetőségek a Hitachi Pocket PC-kben

Kollár Csaba, 2003. február 6. 20:44
A CDMA vezeték nélküli megoldások OEM piacán tevékenykedő AirPrime és a Hitachi bejelentette, hogy a Hitachi új multimédiás kommunikátor Pocket PC-jében az AirPrime Helium 1X beágyazott mobilplatformját és kiegészítő Pocket PC szoftver megoldását alkalmazzák majd.
Az AirPrime EM3205, mely a Helium 1X sorozat része, egy beágyazott vezeték nélküli modul, amelyik a Multimedia Communicator-t erősíti a CDMA2000 1X hálózatokon. Az AirPrime megoldása kulcsfontosságú szoftvert és drivereket is tartalmaz, amelyek a Microsoft új Pocket PC CDMA keretéhez fejlesztettek ki eredetileg.

A Hitachi és a Microsoft múlt havi bejelentése értelmében a Multimedia Communicator egy teljesértékű Pocket PC, melyben telefon, kamera és billentyűzet is megtalálható, illetve képes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül adatokat küldeni és fogadni, így e-mail-ezni, internetet böngészni, elérni a vállalati hálózatokat; összességében jelenleg az egyik legnagyobb tudású vezeték nélküli eszköz a piacon. Az eszköz alapját a Microsoft új Windows Powered Pocket PC Phone Edition szoftvere jelenti, mely támogatja a CDMA hálózatokat.

"A Hitachi döntését, hogy partneri megállapodást köt az AirPrime-mal, az indokolja, hogy az AirPrime a 3G CDMA vezeték nélküli megoldások OEM piacán jelentős szereplő. A vállalatnak világelső CDMA fejlesztői csapata van, melyet tovább erősít a CDMA integrált szolgáltatások területén megszerzett tapasztalata. Az AirPrime biztosítja számunkra, hogy gyorsan fejlesszünk komplett megoldásokat és alkalmazásokat a Multimedia Communicator Pocket PC számára" - nyilatkozta Shigeru Matsuoka a Hitachi mobilinformációs és kommunikációs berendezések ügyében érdekelt igazgatója.

Kulcsszavak: wireless Hitachi pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59