Wireless bemutató a Ferihegyi Repülőtéren az olimpia alatt

T-Mobile HotSpot bemutató Intel Centrino Mobil Technológia alapú Albacomp Activa Mobil noteszgépeken, Cisco hálózati infrastruktúrán

forrás Prim Online, 2004. augusztus 13. 10:20
A T-Mobile Magyarország Rt., az Intel Magyarország, az Albacomp Rt. és a Cisco Systems közös wireless bemutatót rendez az Athéni Olimpia ideje alatt 2004. augusztus 13. és 29. között a Ferihegyi Repülőtér 2B terminálján. A rendezvény célja, hogy a WLAN szolgáltatást és az igénybevételéhez szükséges noteszgépeket megismertessék a nagyközönséggel, valamint, hogy a vezeték nélküli internetezés egyedülálló élményét minél többen kipróbálhassák.
A Budapest Airport Ferihegy 2B termináljának Indulási oldalán naponta 10-18 óráig várják az érdeklődő internetezni vágyókat. A 16m2-es hotspot standon elhelyezett 4, valamint a terminál területén, hostessek által körbehordozott további 4 mobil noteszgép segítségével lehet kipróbálni a "kötetlen" számítógép-használatot. Minden gép Albacomp Activa Mobil Intel Centrino Mobil Technológiával ellátott nagyteljesítményű hordozható számítógép, melyeken, a repülőtéren tartózkodók különböző online alkalmazások segítségével győződhetnek meg a vezeték nélküli Internet-elérés gyorsaságáról, egyszerűségéről, illetve a notebookok teljesítményéről. Az Internet-hozzáférést a T-Mobile, a hálózati eszközöket pedig a Cisco biztosítja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50