Nemzetközi munkaerő-toborzást tart az Infineon Technologies

forrás Prim Online, 2004. szeptember 27. 11:00
A félvezetőgyártás területén tevékenykedő Infineon Technologies az utóbbi két hónap folyamán többletmunkaerő szükségletet tapasztalt. Különösképpen 1-5 éves tapasztalattal rendelkező mérnökökre, fizikusokra és kémikusokra van szüksége a cégnek. Az Infineon várja a fiatal szakembereket a világ minden tájáról az általa megrendezett két 3-napos drezdai vagy müncheni toborzási rendezvényre, melyek mottója: Keltsük életre a technológiát . A résztvevők itt közelebbről megismerhetik a vállalatot és dolgozóit, és ki-ki eldöntheti, hogy az Infineon által kínált karrier-lehetőségek mennyire felelnek meg az elvárásainak.

A 2004. október 29-31 között Münchenben tartandó rendezvényen az Infineon müncheni, regensburgi és villach-i telephelyeiről érkező menedzserek válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. A 2004. november 12-14 között Drezdában zajló rendezvényre a cég főként olyan érdeklődőket vár, akik Drezdában szeretnének elhelyezkedni. Valamennyi résztvevő a való életből vett esettanulmányokon dolgozik majd, és lehetősége nyílik kapcsolatépítésre fiatal szakemberekkel egész Európából, valamint az Infineon Technologies menedzsereivel. A drezdai rendezvény résztvevői ezen kívül megismerkedhetnek a cég egyedülálló 300-mm-es chipalapanyag-gyártó üzemének működésével. A jelentkezési határidő 2004. október 1. A toborzási partnercég mindkét rendezvény esetében a németországi, Kölni székhelyű access AG.


Forrás: OTS-Cégvonal

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14