Egyszerűsödik a munkaerő-felvétel a Nexon új szoftverével

forrás Prim Online, 2005. november 21. 17:20
A humáninformatikai megoldások területén piacvezető Nexon a Personal Hungary 2005 Emberi Erőforrás Management Szakkiállításon mutatja be először új toborzási-kiválasztási szoftverét. A nexONHR humánerőforrás-gazdálkodás rendszerrel integrált, de önállóan is kapható nexONJob jelentősen megkönnyíti a toborzási és kiválasztási feladatok ellátását.
A munkaerő-felvétel területén a többi HR szakterülettől eltérően kevés a kötelezően tárolandó információ, és vállalatonként, vagy akár pozíciónként változhatnak a munkafolyamat lépései. Az optimális toborzási-kiválasztási szoftver ehhez olyan rugalmas keretrendszert biztosít, ahol az adatrögzítési eljárásokat és felvételi folyamatokat a vállalatra szabva, a tényleges hasznosság figyelembevételével lehet kialakítani.

A Nexon e filozófia jegyében készítette el a nexONJob rendszert, melynek alapját korábbi munkaerő-felvételi modulja, a nexONAm, és a Nexon által felvásárolt JobMaster Toborzási-Kiválasztási Szoftver képezték. A HR szakemberek javaslatai alapján, a magyar vállalati HR gyakorlat figyelembevételével fejlesztett nexONJob hiánypótló termék, mely az integrált HR rendszerek előnyeit egyesíti az egyetlen szakterületre specializált szoftverek összetett funkcionalitásával.

A most piacra kerülő alkalmazás nem csak abban újszerű, hogy a kiválasztási folyamat nyomon követését beépített automatizmusokkal, csoportos pályázatkezelési funkciókkal támogatja. A beépített e-mailezési rendszer segítségével gyorsabbá és hatékonyabbá válik a jelentkezőkkel történő kommunikáció, az intelligens dokumentum-kezelésnek köszönhetően pedig az önéletrajzok egységes könyvtárstruktúrában kerülnek tárolásra.

Mindezek mellett a nexONJob lehetőséget biztosít a teljes körű költségnyilvántartásra és a toborzási források hatékonyságának mérésére, valamint tervezhetővé és ellenőrizhetővé teszi a felvételi ciklus szakaszait.

Új toborzási-kiválasztási alkalmazásához a Nexon egy külső szakértők bevonásával kidolgozott kompetencia-katalógust is kínál, amely lehetővé teszi a pályázók egységes szempontok alapján történő értékelését. Ezen kívül a nexONJob teljes mértékben integrált a nexONHR humánerőforrás-gazdálkodási rendszerrel, így biztosítja a munkaerő-igénylés és engedélyezés, valamint munkaköri követelmény- és kompetencia-profilok vállalati szinten egységes kezelését.

A Nexon a november 23-24.-én megrendezésre kerülő Personal Hungary 2005 Emberi Erőforrás Management Szakkiállításon mutatja be először új toborzási-kiválasztási szoftverét, a Népstadion területén lévő SYMA rendezvénycsarnokban.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50