Piacvezető minősítés a BEA WebLogic Servernek

forrás Prim Online, 2006. szeptember 27. 12:15
Az Evans Data Corporation független piackutató cég 2006 nyarán készült felmérésében első számú alkalmazásszerverként a BEA WebLogic Servert nevezte meg - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
Az Evans Data Corporation alkalmazásszervereket vizsgáló felmérésében több mint 700 informatikai szakember vett részt. A megkérdezettek csak azon eszközök tulajdonságait értékelték, melyeket maguk is használtak már korábban. A válaszadóknak huszonkét különböző, az alkalmazásszerverekre jellemző tulajdonságot kellett értékelniük. A felmérés keretében vizsgált tíz alkalmazásszerver közül a legjobb eredményt a BEA WebLogic Server érte el.

„A WebLogic Server számos alkalmazásszerver tulajdonságot illetően következetesen átlag fölötti pontszámot kapott” – mondta el a felméréssel kapcsolatban John Andrews, az Evans Data Corporation elnöke. „A felmérés megállapítása szerint a szoftver figyelemre méltó tulajdonsága, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően testreszabható, ugyanakkor kiváló teljesítményt biztosít. Diagnosztikai és alkalmazáskezelési jellemzői, valamint a megbízható biztonsági sajátosságok együttesen garantálják a konzisztenciát és az üzemszünetmentes működést” – tette hozzá.

Az Evans Data Corporation felmérésének megállapításai egybevágnak további, 2006-ban közzétett eredményekkel. A Gartner idén júniusban ismertette az alkalmazásintegrációs piacról 2005-ben végzett kutatásait. Ezek szerint a BEA WebLogic Server piacvezető, eladásai az előzetes piaci várakozásoknál is gyorsabb ütemben növekedtek.

A BEA WebLogic Server továbbra is őrzi az iparág leggyorsabb alkalmazásszervere címet. A BEA szeptember elején hozta nyilvánosságra a szerver legfrissebb teljesítmény rekordját, melyet a Dual Core Intel Itanium 2-re épülő legújabb, 4 processzoros HP Integrity szerveren mértek.
Kulcsszavak: Alerant BEA Systems

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38