Eric Martinez a D-Link új európai alelnöke

forrás Prim Online, 2007. február 2. 13:16
A D-Link, a világ vezető hálózati megoldás szállítója ma jelentette be Eric Martinez operatív működésért felelős európai alelnöki pozícióba történt előléptetését. A szakember 2003 augusztusa óta dolgozik a cégnél, ahol ezt megelőzően az európai logisztikai és vevőszolgálati feladatokat koordinálta.
Martinez vezetése alatt a D-Link házon belüli Európai Szervizközpontja (ESC) modellértékű intézménnyé nőtte ki magát a minőség és a hatékonyság terén mutatott kiváló eredményeivel. A legújabb raktár-automatizálási rendszerekkel és RF technológiával felszerelt 10000 m2-es londoni Szervizközpont tavaly költözött új épületbe a D-Link európai és Egyesült Királyságbeli irodaépületébe.

A tavalyi évben az ESC 6,5 millió terméket továbbított 26 országba 99,5%-os hatékonyság mellett. A hatékonyságot úgy sikerült ilyen magas szinten megőrizni, hogy közben a továbbításra került termékek száma 14,6%-kal növekedett és az élőmunka aránya 4,3%-kal csökkent.

Martinez az Európai Szervizközpont vezetése mellett kulcsszerepet játszott egy új ERP rendszer bevezetésében valamint a cég európai központjának új épületbe költöztetésében. A D-Linket megelőzően Martinez az Interdean európai logisztikai menedzsere, előtte pedig a Sterling Corporate Relocation európai operatív igazgatója volt.
Kulcsszavak: CIO +céginfo D-Link

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50