CODA Project Neon– a legfrissebb pénzügyi vezetői csomag

forrás Prim Online, 2007. március 21. 08:45
A CODA Group hírt adott a Neon piaci bevezetéséről, valamint új és továbbfejlesztett termékekből álló csomagjának első részleteiről. A Project Neon, a közel 100 emberévnyi munkát magában foglaló és mintegy 6 millió angol fontos (mintegy 2,2 milliárd forintos) befektetést jelentő fejlesztési program a CODA eddigi legnagyobb és legfontosabb termékbevezetése.
A Neon részei:

ˇ    A webes architektúrájú, webszolgáltatásokra felkészített, nemzetközi könyvelési rendszer, a CODA-Financials 11.0 sorszámú kiadása. Új funkciók javítják az elérhetőséget, a biztonságot, a cégközi könyvelést és a költségek kézbentartását.
ˇ    Egy vadonatúj alapokra helyezett, új fejlesztésű webes architektúrájú beszerzési rendszer. Egyedülálló együttműködési technológiát és integrációt kínál a Microsoft Office csomaggal, továbbá bármely ERP vagy pénzügyi rendszerrel képes együttműködni.
ˇ    Új, nagy volumenű számlaegyeztető modul mely szintén képes bármely ERP vagy pénzügyi rendszerrel történő együttműködésre.
ˇ    Egy új munkafolyamat-kezelő (Workflow) rendszer, amely szabályozza a CODA tranzakciós modulok közötti, valamint azokon túli üzleti folyamatokat is.
ˇ    Egy eszköz nyilvántartási rendszer, továbbfejlesztett nemzetközi funkciókkal.

A CODA megoldása támogatja a szervezet normál pénzügyi folyamatait – például a szállítói számlák kezelését és kiegyenlítését, illetve a vevőszámlák kezelését. Mindezt teljes körű együttműködési platform és munkafolyamat-kezelés egészíti ki.
A Neon májusban kerül bevezetésre, és júniusban a világ számos eseményén bemutatják.
Kulcsszavak: ügyvitel Coda-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50