The Open Group konferencia a biztonságos rendszerekről

Kovács Attila, 2007. október 13. 09:24

A The Open Group (TOG) október 22 és 24 között Budapesten, a Corinthia Grand Hotel Royalban tartja a vállalati rendszerekkel foglalkozó szakemberek újabb, immár 16. konferenciáját. A konferencia vitaindító előadója Lauren C. States, az IBM Client Value Team alelnöke lesz.

A TOG a konferenciával párhuzamos programokra is hívott előadókat. Ezeken a programokon a fő témák a következők lesznek: biztonságos rendszerek együtt a vállalati rendszerekkel, TOGAF, SOA és tanúsítás. A párhuzamos programok előadói között van: Michael Beach, a Boeing vezető biztonsági tervezője; Oliver Mark, az Intel világméretű EA közösségének a vezetője; Frank Kroon, a Hewlett Packard vezető megoldások tervezője; és Jason Uppal, akanadai QRS cég vezető tervezője. Továbbá az előadók sorát növelik a vállalati rendszerek szakértői és vezetői, akik olyan világméretű vállalatoktól jöttek, mint Accenture, CGI Group, Capgemini, Cisco Advisory Services, Getronics, Infosys Technologies, Oracle és Wipro Technologies.

A TOG budapesti konferenciája a vállalati rendszerekkel foglalkozók által és vállalati rendszerekkel foglalkozóknak szervezett, globálisan ismert esemény magyarországi állomása, mely a szakmára erős befolyással bíró témák széles skáláját öleli fel. A budapesti esemény a biztonsági rendszerek számos különböző területére összpontosít, vizsgálni fogja a biztonságos és védett vállalati rendszerek kialakítási lehetőségeit. 

A The Open Group technológia semleges konzorcium, amely a határok nélküli információ-áramlás (Boundaryless Information Flow) kialakításán munkálkodik. A határok nélküli információáramlás nyílt szabványokra és globális együttműködésre alapozva, lehetővé teszi az integrált információkhoz való hozzáférést a vállalatokon belül és azok között. A szervezet együttműködik a vásárlókkal, az eladókkal, konzorciális és egyéb egységekkel. Szerepe, hogy észlelje, megértse és irányítsa a jelenlegi és felmerülő követelményeket, meghatározzon eljárásmódokat és megossza a legjobb gyakorlati alkalmazásokat; hogy elősegítse az együttműködést, a fejlesztési konszenzust és kifejlesszen, integráljon specifikációkat és nyílt forrású technológiákat; hogy minden részletre kiterjedően felállított szolgáltatásokat ajánljon a konzorciumok működési hatékonyságának növelése céljából; és hogy működtesse az ipar elsőrangú tanúsító szolgáltatását.

További információ: http://www.opengroup.org.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50