Első alkalommal: Cognos konferenciát tart Budapesten az IBM

Kovács Attila, 2009. október 10. 19:16

„Több intelligencia, több üzlet” mottóval november 3-án Budapestre látogat az IBM Cognos Performance Roadshow, az IBM-hez tartozó Cognos legnagyobb rendezvénysorozata.

A konferencia előadásai során jól bevált gyakorlati példák, ötletek és különböző technikák kerülnek bemutatásra, amelyeknek alkalmazása is segíthet növelni a vállalatok üzleti teljesítményét, valamint könnyebbé és egyszerűbbé teheti a döntéshozatalt a cégén belül. Hírek szerint az idei első ilyen budapesti rendezvényen olyan praktikus stratégiákat osztanak meg résztvevőkkel, amelyek segítségével felkészülhetnek az új gazdasági kihívásokra, illetve könnyedén és gyorsan reagálhatnak a változó üzleti feltételekre.

Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött  budapesti rendezvényen a résztvevők közelebbről is megismerkedhet a Cognos jelenlegi termékeivel, használatukkal és az IBM által nyújtott támogatásokkal.

Az IBM elsősorban elsősorban üzleti vezetőket és felhasználókat vár az eseményre. A szakmai program kiemelhető részei: a Cognos Express bejelentése; bemutatók és hasznos információk arról, hogyan teremthetők még nagyobb üzleti értékek már meglévő vállalati üzleti intelligencia-alkalmazási fejlesztésekből; személyes tapasztalatszerzés olyan üzleti intelligencia és teljesítmény menedzsment megoldásokról, melyeket ez alkalommal számos külföldi szakértő mutat be; információs menedzsment infrastruktúra összekapcsolása más  IBM és SAP termékekkel; az IBM üzleti optimalizáláshoz kapcsolódó módszertanának ismertetése; más IBM Cognos szoftver felhasználók gyakorlati tapasztalatai; talákozási lehetőség az IBM Cognos szoftver partnereivel.

A roadshow helyszíne: Hotel Bosacolo New York Palace (1073 Budapest, Erzsébet krt. 7-9). A szakmai események november 3-án 9:30 és 18:00 óra között zajlanak.

További információ és regisztráció
 

Kulcsszavak: konferencia IBM

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50